ΣΥΣΦΙΞΗ, ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θεραπείες που με τη βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν ή να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

σύσφιξη

Το σώμα μας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που έχουμε οργανώσει τη ζωή μας σε θέματα άσκησης, διατροφής, καθώς και της σωματικής και ψυχικής υγείας μας. Όλες οι νέες θεραπείες σώματος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας στοχεύουν στη σύσφιξη, δηλαδή στο να σμιλεύσουν το σώμα μας σε εκείνες τις επιθυμητές διαστάσεις που η υγεία μας απαιτεί και οι καιροί προστάζουν.

Θεραπείες που με τη βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν ή να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις νέες θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους , σύσφιξης του δέρματος του σώματος και μείωσης της κυτταρίτιδας που μετά από λεπτομερή ιατρική αξιολόγηση σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επιστημονικών μεθόδων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για κοσμητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

H τεχνολογία RF είναι ιδανική στη σύσφιξη του σώματος, προσώπου και στη λιπογλυπτική.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά σε αυτό και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Με εφαρμογή των RF επιτυγχάνουμε:

σύσφιξη σώματος και προσώπου
• σμίλευση περιγράμματος σώματος
• μείωση λίπους

Η τεχνολογία τρίτης γενιάς RF  είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών Ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Endermologie ή Carboxy  Therapy προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

H σύσφιξη σώματος με Μεσοθεραπεία

H μέθοδος της Μεσοθεραπείας αναπτύχθηκε από τον Γάλλο γιατρό Dr.Michael Pistor το 1952. Η Μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το χόριο, που είναι το μεσαίο στρώμα του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η Μεσοθεραπεία κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό. Εφαρμόζεται από τον γιατρό με πολύ λεπτές βελόνες (100% ανώδυνα) και σε απόσταση ενός εκατοστού η μία από την άλλη σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η μεσοθεραπεία σώματος στοχεύει κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Από μόνη της όμως δεν αρκεί, όταν όμως γίνετε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους όπως η Κρυολιπόλυση,   Endermologie & Carboxy  Therapy επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μερικά πλεονεκτήματα:

  • Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για σύσφιξη σώματος σε συνδυασμό με RF Tripollar (ραδιοσυχνότητες) και Carboxy  Therapy
  • Καταπολεμά ριζικά την κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με Endermologie & Carboxy  Therapy
  • Ορατά και άμεσα αποτελέσματα με λίγες συνεδρίες

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

H θεραπεία με CARBOXYTHERAPY

Γεννήθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας το 1932, όπου διαπιστώθηκε ότι όταν οι ασθενείς έκαναν μπάνιο σε νερά πλούσια σε διοξείδιο του άνθρακα, παρουσίαζαν ταχύτερη επούλωση των πληγών.

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες.

Το carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο τριχωτό της κεφαλής, τα βλέφαρα, το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.

Πιο ξεκούραστη, φρέσκια και νεανική εμφανίζεται η επιδερμίδα και στα σημεία όπου χορηγείται διοξείδιο του άνθρακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και τα βαθύτερα σημάδια του χρόνου.

Η σύσφιξη σώματος με Carboxy  Therapy αν συνδυαστεί με Endermologie ή Εξειδικευμένες Λιποδιαλυτικές Μέθοδους  προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στη διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

 //
//
&lt;br /&gt;<br />
&lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/1001125018/?value=1.00&amp;amp;label=Yc9yCJ6h2wcQmumv3QM&amp;amp;guid=ON&amp;amp;script=0″/&gt;

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification