Η ΕΝΔΟΛΙΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Παρά τις αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, την τήρηση μιας υπόθερμιδικής δίαιτας και την συστηματική άσκηση, οι εναποθέσεις λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος αντιστέκονται …

Ενδολιπική Θεραπεία

Είναι πολύ πιθανό να έχετε διαπιστώσει κι εσείς ότι παρά τις αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, την τήρηση μιας υπόθερμιδικής δίαιτας και την συστηματική άσκηση, οι εναποθέσεις λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος αντιστέκονται.

Η λιπόλυση αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του τοπικού πάχους. Επιπλέον, η εφαρμογή της λιπόλυσης μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει περαιτέρω τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων θεραπείας, όπως της Κρυολιπόλυσης και της Endermologie.

Αυτό που επιτρέπει η ενδολιπική θεραπεία, είναι η ρευστοποίηση του συσσωρευμένου επίμονου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και την απορρόφησή του στη συνέχεια από το σύστημα μεταβολισμού.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, η δραστική ουσία δεν λαμβάνεται από το στόμα (όπως τα χάπια αδυνατίσματος ή άλλα λιποδιαλυτικά φάρμακα), αλλά εφαρμόζεται απευθείας στα επίμαχα σημεία, προκαλώντας τη διάσπαση των λιποκυττάρων.

Το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποβάλλεται στη συνέχεια με γρήγορο, φυσικό και οριστικό τρόπο από τον οργανισμό.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνονται άμεσα και ορατά αποτελέσματα, αφού η περιφέρεια στα επίμαχα σημεία μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, χάρη στη φυσική ελαστικότητά του δέρματος, επιτυγχάνεται η σύσφιγξη τοπικά και το δέρμα αποκτά απαλή και σφριγηλή όψη.

Απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος με τοπική «Λιποαναρόφηση»

Ο δρόμος για να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση δεν περνάει απαραίτητα μέσα από το χειρουργείο. Μπορεί να απαιτεί απλά μία στάση στο ιατρείο του δερματολόγου σας.

Πλέον, υπάρχει για σας η εναλλακτική μέθοδος της  λιπόλυσης για να δείτε το επίμονο λίπος να αποβάλλεται από πάνω σας όχι με ένα νυστέρι, αλλά με απλή θεραπευτική εφαρμογή. Η λιπόλυση πλέον αναφέρεται ως εφάμιλλη της λιποαναρόφησης ως προς τα σημαντικά αποτελέσματα που προσφέρει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες.

Η Λιπόλυση περιλαμβάνει ειδικές εγχύσεις που εφαρμόζονται κατά την έξοδο της εφαρμογής, 13mm κάτω από το δέρμα στον υποδόριο λιπώδη ιστό και απλώνονται ομοιόμορφα στην περιοχή. Ο τρόπος εφαρμογής της συγκεκριμένης τεχνικής υπερτερεί σε σχέση με την μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται ενδοδερμικά σε μικρότερο δηλαδή βάθος, και όχι παράλληλα με τον λιπώδη ιστό.

Σε χώρες όπως η Γερμανία Ισπανία, Ρωσία, Ιταλία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Η.Π.Α η λιπόλυση με τις ειδικές αυτές εγχύσεις και τεχνικές  χάρη στα πλεονεκτήματά και τα αποδεδειγμένα θεαματικά αποτελέσματά τους έχουν καταστεί πλέον οι πιο  δημοφιλείς.

Οι ενδολιπικές θεραπείες αντικαθιστούν σταδιακά παλαιότερες μεθόδους, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και πρωτίστως εστιάζονται στο ότι οι ενδολιπικές θεραπείες είναι ανώδυνες, καθώς δεν εφαρμόζονται στον δερματικό ή μυικό ιστό, προβλέπεται περιορισμένος αριθμός εγχύσεων, ενώ η εφαρμογή γίνεται επιλεκτικά με μέγιστη ασφάλεια και με ομογενή έγχυση.

Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες ανεξαιρέτως τις πιθανές περιοχές συσσώρευσης τοπικού πάχους.

Αμέσως πριν την τρίτη συνεδρία το αποτέλεσμα μπορεί να αξιολογηθεί.

Τα μεσοδιαστήματα εφαρμογής στην ίδια περιοχή γίνονται ανά τρείς περίπου εβδομάδες, ενώ σε διαφορετική περιοχή μπορεί να εφαρμοστεί και ενδιάμεσα.

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται, όταν οι ενδολιπικές θεραπείες συνδυάζονται με άλλες προσφερόμενες θεραπείες που κρίνονται ως οι καταλληλότερες μετά από την δέουσα αξιολόγηση από τον δερματολόγο.

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

IQ – Intensive Quality Dermatology LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ