ΕΝΔΟΛΙΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Παρά τις αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, την τήρηση μιας υπόθερμιδικής δίαιτας και την συστηματική άσκηση, οι εναποθέσεις λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος αντιστέκονται …

Ενδολιπική θεραπεία

Η ενδολιπική θεραπεία αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του τοπικού πάχους. Επιπλέον, η εφαρμογή της λιπόλυσης μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει περαιτέρω τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων θεραπείας, όπως της Κρυολιπόλυσης και της Endermologie.

Αυτό που επιτρέπει η ενδολιπική θεραπεία, είναι η ρευστοποίηση του συσσωρευμένου επίμονου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και την απορρόφησή του στη συνέχεια από το σύστημα μεταβολισμού.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, η δραστική ουσία δεν λαμβάνεται από το στόμα (όπως τα χάπια αδυνατίσματος ή άλλα λιποδιαλυτικά φάρμακα), αλλά εφαρμόζεται απευθείας στα επίμαχα σημεία, προκαλώντας τη διάσπαση των λιποκυττάρων.

Το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποβάλλεται στη συνέχεια με γρήγορο, φυσικό και οριστικό τρόπο από τον οργανισμό. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνονται άμεσα και ορατά αποτελέσματα, αφού η περιφέρεια στα επίμαχα σημεία μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, χάρη στη φυσική ελαστικότητά του δέρματος, επιτυγχάνεται η σύσφιξη τοπικά και το δέρμα αποκτά απαλή και σφριγηλή όψη.

Απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος με τοπική «Λιποαναρόφηση»

Ο δρόμος για να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση δεν περνάει απαραίτητα μέσα από το χειρουργείο. Μπορεί να απαιτεί απλά μία στάση στο ιατρείο του δερματολόγου σας.

Πλέον, υπάρχει για σας η εναλλακτική μέθοδος της  λιπόλυσης για να δείτε το επίμονο λίπος να αποβάλλεται από πάνω σας όχι με ένα νυστέρι, αλλά με απλή θεραπευτική εφαρμογή. Η λιπόλυση πλέον αναφέρεται ως εφάμιλλη της λιποαναρρόφησης ως προς τα σημαντικά αποτελέσματα που προσφέρει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες.

Η Λιπόλυση περιλαμβάνει ειδικές εγχύσεις που εφαρμόζονται κατά την έξοδο της εφαρμογής, 13mm κάτω από το δέρμα στον υποδόριο λιπώδη ιστό και απλώνονται ομοιόμορφα στην περιοχή. Ο τρόπος εφαρμογής της συγκεκριμένης τεχνικής υπερτερεί σε σχέση με τη μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται ενδοδερμικά σε μικρότερο δηλαδή βάθος, και όχι παράλληλα με τον λιπώδη ιστό.

Σε χώρες όπως η Γερμανία Ισπανία, Ρωσία, Ιταλία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Η.Π.Α η λιπόλυση με τις ειδικές αυτές εγχύσεις και τεχνικές  χάρη στα πλεονεκτήματά και τα αποδεδειγμένα θεαματικά αποτελέσματά τους έχουν καταστεί πλέον οι πιο  δημοφιλείς.

Ενδολιπική θεραπεία: Πολλά τα πλεονεκτήματά της

Οι ενδολιπική θεραπεία αντικαθιστά σταδιακά παλαιότερες μεθόδους, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει στην αντιμετώπιση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και πρωτίστως εστιάζονται στο ότι οι ενδολιπικές θεραπείες είναι ανώδυνες, καθώς δεν εφαρμόζονται στον δερματικό ή μυικό ιστό. Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός εγχύσεων, ενώ η εφαρμογή γίνεται επιλεκτικά με μέγιστη ασφάλεια και με ομογενή έγχυση. Επιπλέον, η ενδολιπική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες ανεξαιρέτως τις πιθανές περιοχές συσσώρευσης τοπικού πάχους. Αμέσως πριν την τρίτη συνεδρία το αποτέλεσμα μπορεί να αξιολογηθεί.

Τα μεσοδιαστήματα εφαρμογής στην ίδια περιοχή γίνονται ανά τρεις περίπου εβδομάδες, ενώ σε διαφορετική περιοχή μπορεί να εφαρμοστεί και ενδιάμεσα.

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται, όταν η ενδολιπική θεραπεία συνδυάζεται με άλλες προσφερόμενες θεραπείες που κρίνονται ως οι καταλληλότερες μετά από την δέουσα αξιολόγηση από τον δερματολόγο.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification