VASER SMOOTH: ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!

Η θεραπεία VASER smooth με τη χρήση της νέας τεχνολογίας των υπερήχων μέσω μιας ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας εξαλείφει οριστικά την κυτταρίτιδα σε Μια μόνο συνεδρία και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

rsz vaser smooth01

Πώς δρα:

Η ενέργεια των υπερήχων στοχεύει το υποδόριο λίπος. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι το εξής: Η συσκευή VASER smooth® διαθέτει έναν ειδικά σχεδιασμένο σωληνίσκο, ο οποίος μέσω πολύ μικρών τομών εισέρχεται κάτω από το δέρμα προκειμένου να διασπάσει επιλεκτικά τον λιπώδη ιστό. Δεν προκαλεί τραυματισμούς ή βλάβες στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή της θεραπείας. Ο λιπώδης ιστός αποδομείται, οι ινώδεις κόμποι του συνδετικού ιστού κόβονται χάρη στις πρόσθιες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις του συστήματος βελτιώνοντας έτσι τις ανομοιομορφίες τις επιδερμίδας.

Απλή θεαματική διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της θεραπείας κατά της κυτταρίτιδας VASER smooth®  είναι εντυπωσιακά:

  • προκαλείται λείανση και σύσφιξη του δέρματος,
  • προάγεται η δημιουργία νέου κολλαγόνου,
  • βελτιστοποιείται η λειτουργία των υπαρχόντων ινών κολλαγόνου
  • και τελικώς επέρχεται βελτίωση στις ανομοιόμορφες περιοχές της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα ορατά μετά το πέρας της θεραπείας και βελτιστοποιούνται περαιτέρω σταδιακά μέσα στους επόμενους 6 μήνες.  Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι δυνατή μετά από 3-4 ημέρες. Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τη 1.5 ώρα.

VASER smooth & VASER® Lipo: Θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας, τοπικού λίπους και λείανσης του δέρματος 

Ο συνδυασμός VASER smooth & VASER® Lipo είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός γιατί η ενέργεια των υπερήχων κινητοποιεί το 85% των λιποκυττάρων αλλά και το 87% των  βλαστικών κυττάρων, τα οποία παραμένουν βιώσιμα με αποτέλεσμα να καθίστανται ικανά για εμφύτευση αφενός στις περιοχές που εμφανίζονται οι αντιαισθητικές «λακκουβίτσες», τα βαθουλώματα στο δέρμα που έχουν προκληθεί εξαιτίας της κυτταρίτιδας και αφετέρου στις λοιπές περιοχές του δέρματος που δέχονται την θεραπεία.

Η θεραπεία VASER smooth® υπερέχει συγκριτικά με τις θεραπείες LASER για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ως προς:

  • το χρόνο θεραπείας καθώς είναι δύο φορές πιο γρήγορη
  • την ταχύτητα επούλωσης
  • την ελαχιστοποίηση εμφάνισης μελανιών και οιδήματος
  • τη μοναδική δυνατότητα συλλογής λίπους ώστε να γεμίσουν οι πτυχωμένες περιοχές του δέρματος σε αντίθεση με τα LASER που λόγω της υπερβολικής θερμότητας που εκπέμπουν καταστρέφουν τα λιποκύτταρα.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification