VASER ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνδρες και γυναίκες επιλέγουν την μέθοδο της λιπογλυπτικής για να αφαιρέσουν το περιττό λίπος από το σώμα τους, αλλά και το τοπικό πάχος που είναι ανθεκτικό στην άσκηση και τις δίαιτες.

Vaser Pics 700px2

Ελάχιστα επεμβατική, με Υπερήχους

Σήμερα, η λιπογλυπτική γίνεται εύκολα με τη νέα επαναστατική μέθοδο VASER® που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία των υπερήχων.

Η VASER Λιπογλυπτική υπερέχει από κάθε άλλη συμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης καθώς:

 • Διασπά επιλεκτικά τον λιπώδη ιστό
 • Αναρροφά ευκολότερα το λίπος χωρίς να προκαλεί την παραμικρή βλάβη στους γειτονικούς ιστούς
 • Επιτυγχάνει ασφαλές και άριστο αποτέλεσμα, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές

 Πλεονεκτήματα VASER® Λιπογλυπτικής:

 • Ελάχιστα επεμβατική χωρίς ουλές και μώλωπες
 • Άμεση αποθεραπεία
 • Εύκολη αφαίρεση λίπους
 • Κατάλληλη και για ευαίσθητες περιοχές (λαιμός, μπράτσα)
 • Εγκεκριμένη από τον FDA

VASER Λιπογλυπτική

Την προτιμούν φανατικά, άνδρες και γυναίκες! 

Οι άνδρες την προτιμούν κυρίως για περιοχές γύρω από τη μέση, την κοιλιά, το στήθος (γυναικομαστία) και το λαιμό (διπλοσάγονο). Οι γυναίκες την επιλέγουν για όλες τις περιοχές του σώματος, όπως είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, τα γόνατα, τα μπράτσα, οι γάμπες και ο λαιμός. Και φυσικά επιλέγουν τη VASERsmooth® για την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι παχύσαρκοι. Πρέπει το βάρος τους να είναι σταθερό και να έχουν μία ή περισσότερες περιοχές στο σώμα τους με περίσσια ποσότητα λίπους που δεν μπορεί να μειωθεί ούτε με δίαιτα ούτε με άσκηση. Όσοι έχουν ελαστικό δέρμα, θα έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα VASERLipo® πείθουν

Με την VASER® Λιπογλυπτική, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά από μία μόνο συνεδρία*. Μιλώντας με όρους κοσμητικής χειρουργικής, τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα σε πόντους όχι σε κιλά.

* Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των περιοχών που υποβάλλονται στη θεραπεία.

 • +

  VASER® Λιπογλυπτικη για Γυναικες

   

  Αρμονικές και αισθησιακές καμπύλες, χωρίς ίχνος λίπους


  Η VASER® λιπογλυπτική είναι ο ιδανικότερος τρόπος για την απαλλαγή του τοπικού λίπους και την σμίλευση του σώματος στον κορμό, τα χέρια, την πλάτη, τα πόδια και το διπλοσάγονο. Η ελάχιστα επεμβατική και μέγιστα ασφαλής διαδικασία επιτυγχάνει αρμονικές αναλογίες, ακόμη και σε περιοχές με επίμονο ή υπερβολικό λίπος.

  Η VASER® λιπογλυπτική δεν υποκαθιστά την απώλεια βάρους ούτε μεταβάλλει τον μεταβολισμό. Τα αποτελέσματά της είναι μετρήσιμα σε πόντους. Η βελτίωση στο περίγραμμα του σώματος είναι θεαματική.

  Κοιλιά και “πιασίματα”


  Η τεχνολογία VASER® επιτρέπει στους χειρουργούς να απομακρύνουν πλήρως το κοιλιακό λίπος και να επιτυγχάνουν κοιλιακό περίγραμμα σφριγηλό και αθλητικό, αισθητικά ελκυστικό, ακόμη και γραμμωμένο – για όποια γυναίκα το επιθυμεί. Με τη διαδικασία VASER® δεν υπάρχει περιορισμός: είναι ιδανική μέθοδος για όλες τις γυναίκες, ακόμη και για εκείνες που εμφανίζουν στην περιοχή της κοιλιάς μεγάλη ποσότητα συσσωρευμένου λίπους. Επιπλέον, η VASER® λιπογλυπτική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μητέρες, που η εγκυμοσύνη τους άφησε “κοιλίτσα” και δεν έχουν ελεύθερο χρόνο για άσκηση και γυμναστήριο.

  Μηροί και “ψωμάκια”


  Οι γυναίκες τείνουν να αποθηκεύουν λίπος σε μηρούς και γοφούς, γεγονός που τις κάνει να αισθάνονται άβολα με την εμφάνισή τους, κυρίως όταν πρόκειται να φορέσουν εφαρμοστά ρούχα ή να βγουν στην παραλία. Επιπλέον, σε πολλές γυναίκες είναι δύσκολη η απόκτηση σφριγηλών μηρών με τη γυμναστική, όπως και με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση που αφήνει σημάδια και πτυχές στο δέρμα. Η  VASER® λιπογλυπτική αφαιρεί το λίπος επιλεκτικά και σμιλεύει περιμετρικά μηρούς, γλουτούς, “ψωμάκια”, γάμπες και γόνατα, βελτιώνοντας θεαματικά το γενικό σχήμα και το περίγραμμα των ποδιών σας σε όλο τους το μήκος.

  Διπλοσάγονο


  Ανεξάρτητα από την ηλικία, η έλλειψη ελαστικότητας του δέρματος σε συνδυασμό με την ύπαρξη υποδόριου στρώματος λίπους γύρω και κάτω από το πηγούνι, συχνά οδηγεί στο σχηματισμό διπλοσάγονου. Επιπλέον, η περιοχή αυτή του λαιμού συνήθως δεν αντιδρά στη διατροφή και την άσκηση. Κάποιες γυναίκες μπορεί να μειώνουν εύκολα το βάρος τους, αλλά ο λαιμός τους παραμένει “γεμάτος”. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με VASER® λιπογλυπτική, καθώς αφαιρεί το λίπος από την περιοχή προκαλώντας συστολή του δέρματος, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την ανύψωσή του. Σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης, ο εξειδικευμένος χειρουργός θα σας εξηγήσει με ποια διαδικασία θα αποκαταστήσει το πρόβλημά σας.

  Μπράτσα


  Η VASER® λιπογλυπτική έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, καθώς εκτός των άλλων περιοχών του σώματος, μπορεί και σμιλεύει “ευαίσθητες” περιοχές του σώματος, όπως τα μπράτσα που έχουν λεπτό δέρμα, και στις οποίες δεν μπορεί να επέμβει χωρίς κίνδυνο παρενεργειών η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Αν έχετε χαλαρωμένα ή μεγαλύτερα από το επιθυμητό μέγεθος μπράτσα, τώρα μπορείτε να απολαύσετε θεαματικά αποτελέσματα με την VASER® λιπογλυπτική. Τα απαλλάσσει οριστικά από το περίσσιο λίπος, τα λεπταίνει και τα κάνει σφριγηλά, ώστε να θέλετε να τα επιδεικνύετε συνεχώς φορώντας αμάνικα μπλουζάκια και φορέματα.

   

  Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

   

 • +

  VASER® Λιπογλυπτικη για Ανδρες

  Τέλειο αποτέλεσμα για αθλητικό σώμα

  Η VASER® λιπογλυπτική είναι μια προηγμένη μέθοδος για την απομάκρυνση του περιττού λίπους και τη σμίλευση του ανδρικού σώματος με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας:

  ♦ Ήπια μορφή λιποαναρρόφησης που αφαιρεί περισσότερο λίπος από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση

  ♦ Αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε το λίπος από το σώμα σας

  ♦ Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με πιο δημοφιλείς περιοχές την κοιλιά, τη μέση, τα μπράτσα, τα πόδια, το λαιμό (διπλοσάγονο) και το στήθος (γυναικομαστία)

  ♦ Ιδανική μέθοδος λυπογλυπτικής για διαμόρφωση γράμμωσης κοιλιακών (six-pack abs)

  ♦ Φυσικό αποτέλεσμα

  ♦ Τοπική ή γενική αναισθησία

  ♦ Ελάχιστη αποθεραπεία 2 – 5 ημέρες

  ♦ Τα αποτελέσματα παρατηρούνται άμεσα, αλλά η βελτίωση συνεχίζεται από μερικές εβδομάδες έως κάποιους μήνες

  ♦ Το σχήμα του σώματος αλλάζει προς το καλύτερο και παραμένει ακόμα και αν πάρετε κάποιο βάρος

  Γυναικομαστία

  Η γυναικομαστία χαρακτηρίζεται από θηλυκοποίηση του ανδρικού στήθους λόγω διόγκωσης του μαστικού αδένα. Πρόκειται για μια κοινή ανδρική πάθηση, που διακρίνεται σε δύο τύπους: πραγματική και ψευδή γυναικομαστία. Η πρώτη εμφανίζεται με υπερτροφία μαστικού αδένα, ενώ η δεύτερη με συσσώρευση λίπους στην περιοχή του στήθους κυρίως λόγω παχυσαρκίας.

  Προκαλείται σε άνδρες που έχουν στον οργανισμό τους, παράλληλα με τεστοστερόνη, και υψηλά επίπεδα γυναικείων οιστρογόνων. Ωστόσο, η γυναικομαστία μπορεί να προκληθεί από γενετικές δυσλειτουργίες, χρόνιες ασθένειες (ιδιαίτερα από νεφρική και ηπατική νόσο) ή από λήψη ορισμένων φαρμάκων ή αναβολικών στην περίπτωση των αθλητών.

  Ανάλογα με την αιτία και το στάδιο της γυναικομαστίας, ο κοσμητικός χειρουργός εφαρμόζει, μεμονωμένα ή συνδυαστικά με εκτομή, την ελάχιστα επεμβατική VASER® λιπογλυπτική. Πρώτα, το λίπος διασπάται με ακρίβεια από τους υπερήχους του συστήματος χωρίς να προκαλείται η παραμικρή βλάβη στο συνδετικό ιστό, τα νεύρα ή τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής και μετά απομακρύνεται με ασφάλεια. Όλη η διαδικασία γίνεται αποτελεσματικά, με μικρές, ανεπαίσθητες τομές, χωρίς σημάδια και ουλές.

  Κοιλιά και “σωσίβιο”


  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να αποκτήσουν γραμμωμένη κοιλιά (το περιζήτητο six-pack abs) περνώντας αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο, τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα, γρήγορα και εύκολα, με την VASER® Λιπογλυπτική αφαιρείται επιλεκτικά το λίπος γύρω από τις μυϊκές ομάδες στην περιοχή της κοιλιάς, οι μύες διαγράφονται τέλεια και αποκτούν σφριγηλή και αθλητική εμφάνιση!

  Καθώς η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, γεγονός που σας δίνει την άνεση να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας χωρίς να χρειαστεί να μείνετε μακριά από την εργασία σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

  Διπλοσάγονο


  Μερικά άτομα έχουν “κρεμασμένο” λαιμό κυρίως λόγω συσσώρευσης λίπους κάτω από την κάτω γνάθο. Σε μερικές περιπτώσεις, μόνο η VASER® Λιπογλυπτική μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του λαιμού και να κάνει το προφίλ του ατόμου αισθητικά κομψό και όμορφο.

  Το διπλοσάγονο είναι μια δύσκολη περιοχή, καθώς η άσκηση δεν επιδρά καθόλου στην περιοχή του πηγουνιού. Για να αφαιρέσει το διπλοσάγονο, ο χειρουργός κάνει μια πολύ μικρή τομή κάτω από το πηγούνι για να εισάγει το λεπτό εξάρτημα της συσκευής VASER® για την απορρόφηση του λίπους από το δέρμα και τον μυ. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

   

   

  Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification