ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Off 1
κυτταρίτιδα

Αυτό το καλοκαίρι αισθάνθηκες ότι παραγνωρίστηκες με την κυτταρίτιδα; Δεν φτάνει που ήρθε απρόσκλητη στη ζωή σου, πλέον εμφανίζει τέτοια επεκτατική τάση που αισθάνεσαι καταπιεσμένη κάθε φορά που βγαίνεις στην παραλία ή ανοίγεις την ντουλάπα σου. Μην κάθεσαι! Πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα για να πάρεις διαζύγιο μαζί της και μάλιστα express!

Ξέχνα τις κρέμες και τα scrub που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επιφανειακά. Χρειάζεσαι πιο δραστικές μεθόδους που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα ακριβώς στη ρίζα της. Είναι σημαντικό βέβαια να γνωρίζεις τη ρίζα του προβλήματος για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Πριν φτάσεις λοιπόν να δεις αυτές τις αντιαισθητικές «λακκουβίτσες» στο δέρμα σου, έχουν συμβεί τα εξής: διαταραχή στη ροή του αίματος και της λέμφου, κατακράτηση τοξινών, διόγκωση των λιποκυττάρων, απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Χρειάζεσαι λοιπόν θεραπείες που να δρουν πολύ βαθύτερα από την επιδερμίδα όπου εμφανίζεται η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ποιες είναι αυτές; «Μέχρι πρότινος είχαμε θεραπείες όπως το LPG Endermologie και την πρεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Πλέον, τις χρησιμοποιούμε συμπληρωματικά αφού έχουμε πολύ πιο εξελιγμένες και στοχευμένες θεραπείες για κυτταρίτιδα που ειδικά όταν τις εφαρμόζουμε συνδυαστικά, προσφέρουν θεαματικό αποτέλεσμα, όπως το X-Wave™, το CelluSculpting και το CelluClip», λέει ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ – Intensive Quality Dermatology, Fellow ASLMS (Αμερικανική Εταιρεία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική).

«Η συσκευή X-Wave™ βασίζεται στην αποδεδειγμένη δράση των ακουστικών κυμάτων και μας βοηθάει να αυξήσουμε τον τοπικό μεταβολισμό, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη διόγκωση των λιποκυττάρων και να μαλακώσουμε την κυτταρίτιδα, για να την καταπολεμήσουμε στη συνέχεια πιο εύκολα. Με το CelluSculpting ενισχύουμε την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών, εξουδετερώνουμε τη συσσώρευση των τοξικών ουσιών και βοηθάμε το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητά του. Όσο για τις εμβυθίσεις του δέρματος (κοινώς «λακκουβίτσες»), χρησιμοποιούμε τη θεραπεία CelluClip με την οποία δρούμε στοχευμένα στις ινώσεις που ευθύνονται για το τράβηγμα του δέρματος προς τα μέσα και το απελευθερώνουμε», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, τονίζοντας ότι ειδικά στην περίπτωση της θεραπείας CelluClip το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Και οι τρεις θεραπείες είναι ανώδυνες, ασφαλείς και κατάλληλες για όλες τις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα: μηρούς, γλουτούς, γάμπες, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα. Μέσα σε μερικές βδομάδες, θα ξεγνοιάσεις από το άγχος που σε καταλαμβάνει μόλις ανοίγεις την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι «τι να φορέσω σήμερα που να με κρύβει;» Και φυσικά του χρόνου το καλοκαίρι, ούτε λόγος για παρεό!.

Πηγή Queen.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification