ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ

Λείο και σφριγηλό πρόσωπο σε βάθος χρόνου

radiesse featured

Εξαλείψτε τα σημάδια του χρόνου & αποκτήστε τη νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε!

Οι αλλαγές, που συμβαίνουν στο σώμα μας, επηρεάζουν κατά πολύ την ψυχολογία μας. Η ανάγκη μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι πλέον καθημερινή. Ο χρόνος δεν σταματάει και τα σημάδια του παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένα πάνω μας.

Ακούστε το δέρμα σας…

Η γήρανση είναι μια φυσική και ασταμάτητη διαδικασία, η οποία εκτός από το σώμα μας δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη και την επιδερμίδα μας. Το κολλαγόνο είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιδερμίδας μας. Κατά τη διάρκεια της νεότητάς μας, το πλέγμα από κολλαγόνο είναι ανεπηρέαστο και χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, το δέρμα ξεκινάει να εξασθενεί και σταδιακά χάνεται η ελαστικότητα και ο τόνος του. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που συντελούν στην εξασθένηση και γήρανση του δέρματος είναι η διατροφή, η κληρονομικότητα, η ηλικία, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το κάπνισμα.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν αναπολήσει την ηλικία των 16, όταν το πρόσωπό μας ήταν λείο και λαμπερό;

Η απάντηση είναι όλοι!

Έχουμε επιλογή στο να δείχνουμε πιο νέοι;

Οι επιλογές υπάρχουν αρκεί να μπορεί κάποιος να μας τις δείξει.

Radiesse Volumising Filler

Το Radiesse είναι ένα ενέσιμο υλικό, μη μόνιμο και μαλακό. Είναι, επίσης αποικοδομήσιμο και πλήρως βιοσυμβατό, χάρη στα μικροσφαιρίδια που περιέχει, τα οποία αποτελούνται από ασβεστούχο υδροξυαπατίτη.
Ενδείκνυται για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου, το γέμισμα των εμβαθύνσεων της επιδερμίδας και γενικότερα για την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της νεοκολλαγένεσης που προξενεί, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο.

Πολλοί το ονομάζουν υγρό lifting! Eσείς;

Εξαιτίας της μοναδικής του σύνθεσης το Radiesse, πρωτοπορεί, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην επαναφορά και αποκατάσταση του του περιγράμματος του προσώπου. Συγκριτικά με άλλες θεραπείες που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των γραμμών έκφρασης, τα αποτελέσματα του Radiesse διαρκούν περίπου 1 χρόνο και είναι πιο άμεσα αν συγκριθούν με τα αποτελέσματα άλλων ενέσιμων υλικών.

 1.  Πώς δρα το Radiesse;
  Το Radiesse από την πρώτη στιγμή της έγχυσής του συνεχίζει τη δράση του. Με την έγχυση του υδροξυαπατίτη συντελείται διαπλοκή του με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών που βρίσκονται κοντά κι έτσι δημιουργείται ένα πλέγμα μεγαλύτερο, στο οποίο πραγματοποιείται ανάπτυξη του νέου κολλαγόνου. Ακόμα και μετά την απορρόφηση του Radiesse™ από τον οργανισμό, θα παραμείνει στην περιοχή το νέο κολλαγόνο, του οποίου το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 2. Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και ποια είναι η διάρκειά τους;
  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και διατηρούνται για 1 έτος ή και περισσότερο ανάλογα την περίπτωση.
 3. Η θεραπεία με το Radiesse είναι επώδυνη; Και αν ναι, πόσο διαρκεί;
  Μια σύντομη επίσκεψη στο ιατρείο, διάρκειας 30-60′ αρκεί για την εφαρμογή του Radiesse. Πρόκειται για πολύ ανεκτή διαδικασία, γεγονός που οφείλεται στο ότι περιέχει λιδοκαΐνη (αναισθητικό). Μάλιστα, βάσει κλινικών μελετών, αποδείχθηκε η κατά 90% μείωση του πόνου σε ασθενείς, εξαιτίας της λιδοκαΐνης. Ωστόσο, εάν χρειαστεί, μπορεί να γίνει εφαρμογή και τοπικής αναισθητικής κρέμας.
 4. Πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου, αν κάνω θεραπεία με Radiesse;
  Τις περισσότερες φορές, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση! Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται η αποφυγή των έντονων μορφασμών, της έκθεσης σε δυνατό κρύο ή σε UV ακτινοβολία, καθώς και της χρήσης σάουνας και solarium για τις 2 ημέρες που ακολουθούν.
 5. Υπάρχουν αντενδείξεις;
  Το Radiesse αντενδείκνυται σε περιπτώσεις κύησης και θηλασμού, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις ατόμων υπερευαίσθητων στον υδροξυαπατίτη ή ατόμων που πάσχουν από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα ή νόσο που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καλό είναι, επίσης,να αποφεύγεται από άτομα που έχουν τοπική φλεγμονή στις περιοχές όπου εγχέεται το Radiesse. Μία εβδομάδα πριν την έγχυση συνιστάται να μην λαμβάνονται μεγάλες δόσεις ασπιρίνης, καθώς επίσης και  αντιφλεγμονώδη και αντιπηκτικά φάρμακα.
 6. Υπάρχουν παρενέργειες από το Radiesse;
  Μετά τις εγχύσεις του Radiesse, είναι πιθανή η πρόκληση ερυθρότητας στην περιοχή της έγχυσης, οιδήματος, ευαισθησίας ή μουδιάσματος ή τέλος κάποιων τοπικών εκχυμώσεων. Το γεγονός αυτό οφείλεται στις ενέσεις και οι παρενέργειες αυτές έχουν διάρκεια λίγων ωρών ή ημερών. Συνήθως, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, αναφέρεται από τους ασθενείς η αίσθηση μιας ήπιας ενόχλησης.


//

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification