ENDOLIFT: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ

To EndoLift έχοντας ήδη μεγάλη απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, αποτελεί δικαιολογημένα το lifting του μέλλοντος. Πρόκειται για μια καινοτόμο και απόλυτα ασφαλή μέθοδο, η οποία δρα αποτελεσματικά κατά της χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού, μέσω της εφαρμογής βιο-απορροφήσιμων ραμμάτων που σταθεροποιούνται στο περιόστεο. Η ανόρθωση του χαλαρού δέρματος επιτυγχάνεται χωρίς χειρουργική επέμβαση και μάλιστα σε μία μόνο συνεδρία.

EndoLift

Αποτελεσματική δράση και αποτέλεσμα διαρκείας

Το EndoLift ανήκει στις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες και εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακράς διαρκείας που φτάνει τα 5 έτη και ανταποκρίνεται, έτσι, στις υψηλές απαιτήσεις της Κοσμητικής Ιατρικής. Χάρη στην τοποθέτηση ημιελαστικών, αποστειρωμένων ραμμάτων ανόρθωσης κάτω από τη επιδερμίδα, σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση, το EndoLift χαρίζει στην επιδερμίδα άμεσα ορατή σφριγηλότητα. Στο αποτέλεσμα συμβάλλει, επίσης, το γεγονός ότι τα ράμματα που χρησιμοποιούνται, εκτός από απορροφήσιμα είναι και σταθερά λόγω τεχνικής.

 Ανάκτηση νεανικότητας και συμμετρίας με EndoLift

Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα ηλικίας 35-65 ετών που έχουν παρουσιάσει χαλάρωση και απώλεια όγκου του δέρματος στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή του ντεκολτέ. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διατάραξη των αναλογιών, της νεανικότητας και γενικότερα του περιγράμματος του προσώπου τους. Το EndoLift αποκαθιστά την ισορροπία και μπορεί να λειτουργήσει εξίσου αποτελεσματικά και σε περιπτώσεις ατόμων μικρότερης ηλικίας, που επιθυμούν να βελτιώσουν τη συμμετρία του προσώπου τους και την υφή της επιδερμίδας τους.

Το EndoLift είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις όπως:

  • Η ανόρθωση όλων γενικά των περιοχών του προσώπου
  • Η αντιμετώπιση του διπλοσάγονου
  • Το “σβήσιμο” των “ρυτίδων γέλιου”
  • Η σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ

 Άμεσα ορατό αποτέλεσμα και μάλιστα ανώδυνα

Στην πλειοψηφία των ασθενών, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ σε κάποιους άλλους παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση μιας περίπου εβδομάδας λόγω της απομάκρυνσης του οιδήματος που προκαλείται  από την αναισθησία.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι το EndoLift συνιστά μια απολύτως ανώδυνη διαδικασία, καθώς η τοποθέτηση των ραμμάτων γίνεται με τοπική αναισθησία. Άλλωστε, οι τομές που πραγματοποιούνται είναι μικροσκοπικές κι επομένως δεν προκαλείται πόνος. Το μόνο που μπορεί να νιώσει κάποιος είναι μια μικρή αίσθηση τραβήγματος του δέρματος κατά τη διάρκεια της εσωτερικής του ανόρθωσης.

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς παρενέργειες

Το EndoLift δεν έχει παρενέργειες. Ωστόσο, εάν παρουσιαστούν, μπορεί να περιλαμβάνουν οίδημα ή μικρούς μώλωπες στην περιοχή της θεραπείας (συνηθέστερα στην περιοχή του λαιμού). Λόγω του ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης, μπορεί κάποιος να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Για κάποιες μέρες μετά το EndoLift μπορεί να υπάρξει ήπιος πόνος κατά τη διάρκεια της μάσησης ή των έντονων εκφραστικών μορφασμών. Γενικότερα, συνιστάται η αποφυγή έντονης τριβής του δέρματος και άρσης μεγάλου βάρους για 1 εβδομάδα, ενώ παράλληλα καλό είναι να αποφεύγεται η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για 2-4 εβδομάδες.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification