MIRADRY: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΣΜΙΑΣ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

Off 1
OnMed Article 1

Η ανεξέλεγκτη  και υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες είναι μια παθολογική κατάσταση, που ονομάζεται μασχαλιαία υπεριδρωσία. Έρευνες έχουν δείξει ότι 1 στα 5 άτομα άνω των 18 ετών ιδρώνουν στις μασχάλες τους μέχρι και 5 φορές περισσότερο από το κανονικό! Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, τώρα ξέρετε ότι στο πρόβλημα της αντιαισθητικής εφίδρωσης δεν είστε μόνοι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι τώρα πια υπάρχει οριστική λύση για την ενοχλητική αυτή κατάσταση.

Η miraDry είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία, πιστοποιημένη από τον FDA, που εξαλείφει μόνιμα τον ιδρώτα και την κακοσμία στις μασχάλες. Επιστημονικά αποδεδειγμένη με δεκάδες κλινικές μελέτες, εφαρμόζεται αρκετά χρόνια στην Αμερική και σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα, η θεραπεία γίνεται μόνο στα εξειδικευμένα δερματολογικά ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology.

Η διαδικασία είναι άνετη, ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία. Την ίδια κιόλας ημέρα μετά το τέλος της θεραπείας, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην εργασία σας και στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η καινοτομία της θεραπείας miraDry βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων και στην εγγενή τους θερμολυτική ιδιότητα να δρουν στοχευμένα και με απόλυτη ακρίβεια στους ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης, χωρίς να προκαλούν την παραμικρή βλάβη στην επιδερμίδα και τους γειτονικούς ιστούς.

Η θεραπεία miraDry αποδεικνύεται σωτήρια όχι μόνο για εκείνους που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, αλλά και για όλους όσους ο ιδρώτας και η κακοσμία στις μασχάλες τούς προκαλεί αμηχανία, ενόχληση και δυσφορία στη δουλειά, στις κοινωνικές συναναστροφές και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Τώρα πια, με την θεραπεία miraDry όλοι μπορούν να επιλέξουν να μην ιδρώνουν στις μασχάλες τους! Χωρίς πειραματισμούς, χωρίς τη χρήση κλασσικών θεραπειών όπως είναι το Botox με προσωρινά αποτελέσματα, χωρίς εφαρμογές άλλων μεθόδων, που μπορεί να είναι επώδυνες, χρονοβόρες και κυρίως, μη αποτελεσματικές.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Αναρτήθηκε στο : Onmed.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification