MINI LIFT: ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

To Mini Lift συνιστά μια εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδο, ιδανική για όσους επιθυμούν να αναζωογονήσουν το πρόσωπό τους, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του. Εγγυάται σύσφιξη του δέρματος και λείανση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα είναι πολύ αποτελεσματικό στην ανόρθωση του δέρματος του λαιμού, το οποίο συχνά προδίδει την πραγματική ηλικία.

Mini Lift

Mini Lift για Maxi αναζωογόνηση

Το Mini Lift εγγυάται μακροχρόνιο αποτέλεσμα χάρη στην ανόρθωση του προσώπου, που πραγματοποιείται όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στον εσωτερικό ιστό του προσώπου. Οι τομές σχηματίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι λιγότερο εμφανείς. Για το λόγο αυτό, επιλέγεται το σημείο που βρίσκεται στα όρια της φαβορίτας, μέσα και πίσω από το αυτί. Το μήκος της τομής που σχηματίζεται πίσω από το αυτί εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που παρατηρείται στην περιοχή του λαιμού.

Μετά τον σχηματισμό των τομών εφαρμόζονται ράμματα ανόρθωσης, τα οποία σταθεροποιούνται λίγο πιο πάνω από το ζυγωματικό οστό. Γενικά, το Mini Lift αποτελεί ρυτιδοπλαστική με μικρές τομές και κρανιακή ανάρτηση, που περιλαμβάνει την προσεκτική επανατοποθέτηση των μαλακών μορίων (μυών, λίπους, περιτονίας) στην πρωταρχική, πιο νεανική τους θέση, χωρίς όμως να τεντώνεται το δέρμα.

Φυσικό αποτέλεσμα με έμφαση στα μάγουλα, το μέσο τριτημόριο του προσώπου και την κάτω γνάθο.

 Το Mini Lift απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου, στην περιοχή της κάτω γνάθου και στο λαιμό. Στόχος του είναι η γενικότερη αποκατάσταση του περιγράμματος και του προφίλ, χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Το Mini Lift ενδείκνυται για άτομα 40-55 ετών, ηλικίας δηλαδή που σηματοδοτεί την έναρξη της χαλάρωσης και του σχηματισμού ρυτίδων. Ωστόσο, η ηλικία αυτή δεν συνιστά αυστηρό κριτήριο, καθώς η γήρανση δεν εξελίσσεται με την ίδια ταχύτητα σε όλα τα άτομα της ίδιας ηλικίας. Γενικότερα, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος, καλό είναι να πραγματοποιείται όταν η κατάσταση των ιστών είναι ακόμα καλή και το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες

Τα πρώτα αποτελέσματα του Mini Lift είναι ορατά περίπου 10-15 μέρες μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, με μέσο όρο διάρκειας τα 7-10 χρόνια. Το γεγονός αυτό είναι σε συνάρτηση με παράγοντες όπως η ηλικία, η γενικότερη κατάσταση του προσώπου, οι γονιδιακές καταβολές, το κάπνισμα, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα ο τρόπος ζωής του υποψηφίου.

Πρόκειται για επέμβαση ανώδυνη που διαρκεί περίπου 1-1,5 ώρα και που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία και μέθη ή γενική αναισθησία.

Οι παρενέργειες του Mini Lift είναι συνήθως σπάνιες, ωστόσο, εάν παρουσιαστούν περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αιμάτωμα, φλεγμονή, πάρεση του προσωπικού νεύρου, δυσμορφία ουλών και είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει ελάχιστος πόνος, ο οποίος θα έχει την αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπο. Επίσης, είναι πιθανό να εκδηλωθεί μούδιασμα γύρω από το αυτί ή να παρουσιαστούν δυσχρωμίες γύρω από τις τομές, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποιο οίδημα. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω υποχωρούν σταδιακά, πάντα σε συνάρτηση με την ικανότητα ανάρρωσης του κάθε οργανισμού και επιτρέπουν την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification