Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑΜΠΟΥ

Off 1
μεταμόσχευση μαλλιών

7 λόγοι για να μην «τα χάνεις» όταν χάνεις τα μαλλιά σου.

Το ξέρεις καλά ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μονόδρομος για να αποκτήσεις ξανά την πυκνότητα μαλλιών που είχες κάποτε. Αρνείσαι να συμβιβαστείς με το… κενό που ολοένα εξαπλώνεται πάνω στο κεφάλι σου. Μην το σκέφτεσαι άλλο. Έχεις άλλωστε τόσους σημαντικούς λόγους για να το κάνεις. Ιδού επτά από αυτούς…

1. Για να γυρίσεις τον χρόνο πίσω

Έχει υπολογιστεί ότι η απώλεια των μαλλιών κάνει έναν άνδρα να δείχνει ακόμα και δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Μην την αφήσεις λοιπόν να σε γεράσει πριν την ώρα σου!

2. Για να έχεις πέραση στις γυναίκες

Κάποτε η αυτοπεποίθησή σου ήταν στο δέκα. Τώρα ίσα που περνάει τη βάση. Και όσο πέφτει, τόσο αυξάνονται οι μοναχικές νύχτες για ‘σένα. Κι αν προσπεράσουμε το θέμα της αυτοπεποίθησης, φαίνεται ότι είναι και θέμα γυναικείου ενστίκτου. Οι γυναίκες έλκονται από τα πλούσια μαλλιά, καθότι αποτελούν σύμβολο νεότητας, αρρενωπότητας και επομένως γονιμότητας.

3. Για να ανοίξεις τον κύκλο σου

Έχει παρατηρηθεί ότι η φαλάκρα ξυπνάει αισθήματα κατάθλιψης, εσωστρέφειας και φυσικά ζήλιας απέναντι σε όσους έχουν πυκνά μαλλιά. Μην της επιτρέψεις να σε απομονώσει από τις παρέες σου και να σε αφήσει με 2-3 κολλητούς, των οποίων τα κοροϊδευτικά σχόλια θα πρέπει να συνεχίσεις να ανέχεσαι.

4. Για να βρεις δουλειά

Η φαλάκρα σου προσθέτει χρόνια. Γνωρίζοντας ότι στον επαγγελματικό στίβο έχουν καλύτερες επιδόσεις οι νεότερες ηλικίες, καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες να βρεις δουλειά αν είσαι άνεργος, μειώνονται και εξαιτίας της.

5. Για να πάρεις αύξηση ή προαγωγή

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση γεννά συχνά αισθήματα κατωτερότητας και ηττοπάθειας, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη δυσκολίας στη διεκδίκηση προαγωγής ή αύξησης μισθού. Μην την αφήσεις να σε βάλει σε καθοδική τροχιά.

6. Για να κόψεις το μούσι και το καπέλο

Το πρώτο το άφησες για να αντισταθμίσεις την έλλειψη μαλλιών, το δεύτερο για να καλύψεις το πρόβλημα με… στυλ. Πολύ γρήγορα, ανακάλυψες ότι και τα δύο αποτελούν πηγή ζέστης και εφίδρωσης. Ξεφορτώσου τα!

7. Γιατί πλέον μπορείς να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα

Αν ο μοναδικός λόγος που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα την κίνηση ματ ήταν οι αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών των φίλων σου, τότε αυτή η είδηση σε ενδιαφέρει. Πλέον, υπάρχει η μέθοδος που μπορεί να σου χαρίσει τα δικά σου μαλλιά ξανά, για πάντα, χωρίς να ανησυχείς για το αν πράγματι θα εμφυτευθούν και θα επαναφυτρώσουν όσα τριχοθυλάκια θα πληρώσεις. «Η πλέον εξελιγμένη μέθοδος στη μεταμόσχευση μαλλιών λέγεται Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE και είναι η μοναδική που παρουσιάζει τα εξής πλεονεκτήματα: πραγματοποιείται χωρίς πόνο, δεν αφήνει ουλές ή σημάδια, προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, και το σημαντικότερο είναι ότι συνοδεύεται από εγγύηση για τον αριθμό των εκφυόμενων τριχοθυλακίων χάρη στο αντικειμενικό εργαλείο της τριχοσκόπησης. Είναι η μοναδική μέθοδος που διασφαλίζει τους ενδιαφερόμενους ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που έχουν συμφωνήσει και πληρώσει», εξηγεί ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ – Intensive Quality Dermatology.

Πηγή ratpack.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification