MICRONEEDLING RF

Microneedling RF

Αναζωογόνηση Προσώπου για μια Φυσικά νεανική επιδερμίδα

 Εκεί, γύρω στα τριάντα, οι πρώτες ρυτίδες και κηλίδες αρχίζουν να εμφανίζονται και το δέρμα σας αρχίζει να χάνει την νεανικότητα του. Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη θεραπεία Microneeling RF;

Microneedling RF ενάντια στη γήρανση

Η Τεχνολογία στην υπηρεσία της φυσικής νεότητας

Το σύνολο της πρωτεΐνης που υπάρχει στο σώμα μας αντιπροσωπεύεται από το κολλαγόνο σε ποσοστό 30%, ενώ η πρωτεΐνη που παράγεται από το ίδιο μας το δέρμα αντιπροσωπεύεται από το κολλαγόνο σε ποσοστό 70%. Διακρίνεται σε 7 τύπους, ωστόσο τα συστατικά από τα οποία αποτελείται το δικτυωτό και θηλοειδές δέρμα (που είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας), απαρτίζονται μόνο από τους τύπους Ι και ΙΙ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διατροφή δεν μπορεί να αποτελέσει πηγή πρόσληψης του κολλαγόνου. Μπορούμε, ωστόσο, να ωθήσουμε το σώμα μας στην παραγωγή κολλαγόνου.

Χάρη στο Σύστημα Κλασματικών Ραδιοσυχνοτήτων RF (Microneedling RF), διεγείρεται αυτή ακριβώς η διαδικασία κατά την οποία επουλώνεται ο ίδιος ο οργανισμός με αποτέλεσμα την ανάπλαση του κατεστραμμένου δέρματος και κατ’ επέκταση την ανάκτηση της φρεσκάδας, της λάμψης και της υγιούς του όψης.

Η θεραπεία Microneedling RF συνιστά, πράγματι, µία θεραπεία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων, εξαιτίας της ικανότητας του οργανισμού για παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μπορεί και διαπερνά µε απόλυτη ασφάλεια το βαθύτερο στρώμα του δέρματος, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό νέο κολλαγόνο. Έτσι, στο σημείο εφαρμογής της θεραπείας, προξενούμε μια αντίδραση τεχνητής μορφής. Πιο συγκεκριμένα, η διείσδυση πολλών μονωμένων μικροακίδων στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, παράγουν, χάρη στην εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων, θερμική ενέργεια 0,5-2,00mm. Αυτό το επιτυγχάνουν, χωρίς να επηρεάζουν την εξωτερική επιφάνεια, γεγονός που οφείλεται στη μόνωση που έχουν.

Επίσης, το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας έγκειται στο γεγονός ότι επιτυγχάνει πιο ενισχυμένη επούλωση του δέρματος, καθώς οι ζώνες που βρίσκονται ενδιάμεσα δεν επηρεάζονται και λειτουργούν ως αποθήκες ανεπηρέαστων θυλάκων, οι οποίοι ξεκινούν και υποβοηθούν τη διαδικασία επούλωσης.

Η θεραπεία Microneeling RF είναι ενδεχομένως η πιο καινοτόμος θεραπεία που έχει να παρουσιάσει σήμερα η κοσμητική δερματολογία. Σε αντίθεση με τα παλαιού τύπου laser, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό, στα χέρια και στο ντεκολτέ και είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ανοικτών πόρων, των ραγάδων, της χαλάρωσης, της ακμής, των ουλών κ.ά. Δεν προκαλείται αποφλοίωση της επιδερμίδας, οπότε και μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως εποχής και τύπου δέρματος. Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι δεν αποτελεί εμπόδιο στη χρήση μακιγιάζ. Πρόκειται, γενικότερα, για μια οικονομική προσιτή και απόλυτα ανεκτή θεραπεία, καθώς πραγματοποιείται με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

 

 

 

 

 

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification