EXILIS ELITE – ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Το EXILIS ELITE ανήκει δικαιολογημένα στην «ελίτ» των κοσμητικών θεραπειών, αφού έχει καταφέρει να προσφέρει μία ανώδυνη και αποτελεσματική λύση σε δύο από τα πιο επίμονα αισθητικά προβλήματα ανδρών και γυναικών: το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Και όλα αυτά με την έγκριση του αυστηρού FDA, του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

Η συσκευή EXILIS ELITE παρουσιάστηκε το 2013 στο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή EBD (Energy Based Device) που συνδυάζει τη δράση δύο αγαπημένων ενεργειών της κοσμητικής ιατρικής (μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και υπερήχους) και επιτυγχάνει θεαματική λιποδιάλυση και παράλληλα σύσφιξη του δέρματος. Μία θεραπεία ιδανική για όλους όσοι αναζητούσαν μία ασφαλή και αποτελεσματική λύση για τη σμίλευση του σώματος και τη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, και με προσιτό κόστος.

110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) καθιστούν τη θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάση των αναγκών: στόχευση βαθιά στον λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης ή πιο επιδερμικά για αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο.

Η θεραπεία αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών στους 42-44οC, επιφέροντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή. Στην κατάσταση αυτή, μειώνονται οι δεσμοί αίματος-οξυγόνου και απελευθερώνεται πολύ οξυγόνο στην περιοχή, το οποίο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους καθώς αυξάνει τις καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό. Έχει υπολογιστεί χαρακτηριστικά ότι για κάθε έναν βαθμό αύξησης του θερμοκρασίας του ιστού πάνω από τους 36,6οC, αυξάνεται κατά 14% ο τοπικός μεταβολισμός. Επομένως, με το Exilis Elite™ μπορεί να επιτευχθεί έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού. Γι’ αυτό και η θεραπεία αναφέρεται συχνά και ως θερμολιπόλυση.

Επιπλέον, η αυξημένη αγγειοδιαστολή βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι συσπώνται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλάγονο, επιφέροντας ορατή σύσφιξη των ιστών.

Μία θεραπεία κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα

Το Exilis Elite™ συνοδεύεται από δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα. Η κεφαλή του προσώπου παρέχει τη δυνατότητα της σύσφιξης σε όλα τα σημεία του προσώπου που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το μέτωπο, τα βλέφαρα, τα ζυγωματικά και τα μάγουλα, ενώ είναι κατάλληλη και για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Μάλιστα, η κεφαλή του προσώπου είναι ενισχυμένη με υπερήχους, για πιο ευχάριστη εφαρμογή, καλύτερη διάχυση της θερμότητας και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αντιθέτως, η κεφαλή του σώματος, πέραν της σύσφιξης, παρέχει τη δυνατότητα της λιποδιάλυσης στις περιοχές όπου τείνει να γίνεται συσσώρευση λιποκυττάρων, όπως την κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα και τη γυναικομαστία στους άνδρες. Με την ίδια κεφαλή, μπορεί να αντιμετωπιστεί και το διπλοσάγονο.

Με τη διαδικασία της θερμολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Ο αριθμός τους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται οριστικά και επομένως αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

 

Ξεπερνά τους περιορισμούς άλλων θεραπειών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το EXILIS ELITE είναι μία ευέλικτη θεραπεία που υπερπηδά τους περιορισμούς άλλων μεθόδων λιποδιάλυσης και σύσφιξης. Για παράδειγμα, μπορεί να δράσει σε περιοχές τοπικού πάχους για τις οποίες δεν κρίνεται κατάλληλη η θεραπεία της κρυολιπόλυσης είτε λόγω περιορισμού του μεγέθους των κεφαλών, είτε λόγω έντονης χαλάρωσης του δέρματος στην περιοχή της θεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα σύσφιξης, το EXILIS ELITE διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην προκαλεί εγκαύματα σε περιοχές όπως το πρόσωπο, ούτε όμως να αφήνει υπο-θεραπευμένες άλλες περιοχές όπως το σώμα. Δεν εγγυάται δηλαδή μόνο την ασφάλεια, αλλά και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Τα σημεία υπεροχής του Exilis Elite™ σε σχέση με άλλες συσκευές RF

 • Είναι πιο γρήγορο, καθώς χάρη στην ενισχυμένη ενέργειά του αγγίζει την επιθυμητή θερμοκρασία των 42-44οC σε λιγότερο από ένα λεπτό
 • Είναι πιο αποτελεσματικό, χάρη στη γρήγορη κλιμάκωση της θερμοκρασίας και την ευκολία διατήρησής της για 4 έως 6 λεπτά, ή και περισσότερο
 • Είναι πιο ευχάριστο στην αίσθηση χάρη στο εξελιγμένο κύκλωμα ενέργειας, έχει την αίσθηση ενός ευχάριστου ζεστού μασάζ
 • Διαθέτει ενσωματωμένο θερμόμετρο στις κεφαλές, έτσι ώστε ο εφαρμοστής να παρακολουθεί ανελλιπώς τη θερμοκρασία του δέρματος και να μην χρειάζεται να διακόπτει για να χρησιμοποιήσει εξωτερικό θερμόμετρο
 • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, το οποίο ενεργοποιείται άμεσα και ρίχνει τη θερμοκρασία του δέρματος αν αυξηθεί πολύ, προλαμβάνοντας την πρόκληση εγκαυμάτων
 • Η κεφαλή του προσώπου είναι ενισχυμένη με υπέρηχους, για πιο ευχάριστη αίσθηση και καλύτερη διείσδυση των ραδιοσυχνοτήτων (RF)

EXILIS ELITE

Αριθμός και συχνότητα συνεδριών

Σε γενικές γραμμές, αρκούν 6-8 θεραπείες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα είναι μία θεραπεία ανά βδομάδα, ενώ στο πλαίσιο της συντήρησης αρκεί μία θεραπεία τον μήνα.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία EXILIS ELITE

  • Όσοι ταλαιπωρούνται από χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή το σώμα
  • Όσοι έχουν τοπικό πάχος που ανθίσταται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση
  • Γυναίκες μετά από τοκετό με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά
  • Γυναίκες με παχάκια εμμηνόπαυσης
  • Άνδρες με γυναικομαστία
  • Όσοι θέλουν να αποφύγουν τον πόνο, την ταλαιπωρία και τις παρενέργειες της επεμβατικής λιποαναρρόφησης
  • Όσοι δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για CoolSculpting®, είτε επειδή η περιοχή του τοπικού πάχους δεν εφαρμόζει σωστά στις κεφαλές, είτε επειδή ταλαιπωρούνται παράλληλα από έντονη χαλάρωση του δέρματος

*Το Exilis Elite™ διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητα του.

Διαβάστε επίσης:

CoolSculpting – Κρυολιπόλυση

X-Wave™ & CelluSculpting & CelluClip – Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification