EXILIS ELITE – ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Το Exilis Elite ανήκει δικαιολογημένα στην «ελίτ» των κοσμητικών θεραπειών, αφού έχει καταφέρει να προσφέρει μία ανώδυνη και αποτελεσματική λύση σε δύο από τα πιο επίμονα αισθητικά προβλήματα ανδρών και γυναικών: το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Και όλα αυτά με την έγκριση του αυστηρού FDA, του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

exilis elite

Τι προσφέρει;

Το Exilis Elite συνοδεύεται από δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα και ο σχεδιασμός του προσφέρει:

 • Θεαματική λιποδιάλυση, καθώς επιτυγχάνει έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού.
 • Σύσφιξη δέρματος χάρη στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας και, επομένως, αποβολή των τοξινών

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα προσφέρει χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και με προσιτό κόστος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η συσκευή παρουσιάστηκε το 2013 στο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού πρόκειται για την πρώτη συσκευή EBD (Energy Based Device) που συνδυάζει τη δράση δύο αγαπημένων ενεργειών της κοσμητικής ιατρικής (μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και υπερήχους).

Ποια είναι η λειτουργία του Exilis Elite;

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) καθιστούν τη θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει των αναγκών: στόχευση βαθιά στον λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης ή πιο επιδερμικά για αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο.

Η θεραπεία αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών στους 42-44οC, επιφέροντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή. Στην κατάσταση αυτή, μειώνονται οι δεσμοί αίματος-οξυγόνου και απελευθερώνεται πολύ οξυγόνο στην περιοχή, το οποίο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς αυξάνει τις καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό. Έχει υπολογιστεί χαρακτηριστικά ότι για κάθε έναν βαθμό αύξησης του θερμοκρασίας του ιστού πάνω από τους 36,6οC, αυξάνεται κατά 14% ο τοπικός μεταβολισμός. Επομένως, με το Exilis Elite™ μπορεί να επιτευχθεί έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού. Γι’ αυτό και η θεραπεία αναφέρεται συχνά και ως θερμολιπόλυση.

Επιπλέον, η αυξημένη αγγειοδιαστολή βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι συσπώνται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλάγονο, επιφέροντας ορατή σύσφιξη των ιστών.

exilis elite - before after

Θεραπεία κατάλληλη για πρόσωπο και για σώμα

Το Exilis Elite συνοδεύεται από δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα. Η κεφαλή του προσώπου είναι ενισχυμένη με υπερήχους, για πιο ευχάριστη εφαρμογή, καλύτερη διάχυση της θερμότητας και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Παρέχει τη δυνατότητα σύσφιξης σε όλα τα σημεία που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως:

 • το μέτωπο
 • τα βλέφαρα
 • τα ζυγωματικά
 • τα μάγουλα
 • ο λαιμός
 • το ντεκολτέ

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Αντιθέτως, η κεφαλή του σώματος, πέραν της σύσφιξης, παρέχει τη δυνατότητα της λιποδιάλυσης στις περιοχές όπου τείνει να γίνεται συσσώρευση λιποκυττάρων, όπως:

 • την κοιλιά
 • την πλάτη
 • τα πλαϊνά της μέσης
 • τους γλουτούς
 • τους μηρούς
 • τα μπράτσα
 • το σαγόνι (διπλοσάγονο)
 • το στήθος στους άνδρες (γυναικομαστία)

Με τη διαδικασία της θερμολιπόλυσης Exilis Elite, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Πιο συγκεκριμένα, η απόπτωση των λιποκυττάρων από τον κυτταρικό θύλακα είναι της τάξεως του 40-80% κι όχι ολοσχερής. Σε περίπτωση που υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία Exilis Elite

 • Όσοι ταλαιπωρούνται από χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή το σώμα.
 • Όσοι έχουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση.
 • Γυναίκες μετά από τοκετό με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά.
 • Γυναίκες με παχάκια εμμηνόπαυσης.
 • Άνδρες με γυναικομαστία
 • Όσοι θέλουν να αποφύγουν τον πόνο, την ταλαιπωρία και τις παρενέργειες της επεμβατικής λιποαναρρόφησης
 • Όσοι δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για CoolSculpting®, είτε επειδή η περιοχή του τοπικού πάχους δεν εφαρμόζει σωστά στις κεφαλές, είτε επειδή ταλαιπωρούνται παράλληλα από έντονη χαλάρωση του δέρματος

*Το Exilis Elite™ διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητά του.

Exilis Elite - before after

Άμεσα ορατό αποτέλεσμα

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, είναι ορατή η διαφορά στο δέρμα, καθώς το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Μάλιστα, το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 81% στην πρώτη συνεδρία. Το αποτέλεσμα διαρκεί 1-2 έτη ανάλογα τον αριθμό συνεδριών, την ηλικία κ.ά

Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα) για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σύσφιξης, το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο για δύο τουλάχιστον έτη, ενώ το αποτέλεσμα σε επίπεδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους είναι μόνιμο. Η συχνότητα είναι μία θεραπεία ανά βδομάδα, ενώ στο πλαίσιο της συντήρησης είναι αρκετή μία θεραπεία τον μήνα.

Γενικά, το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από 2-3 μήνες, καθώς η δράση της συσκευής συνεχίζει για τους επόμενους 2-3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, οπότε και έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το Exilis Elite ξεπερνά τους περιορισμούς άλλων θεραπειών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Exilis Elite είναι μία ευέλικτη θεραπεία που υπερπηδά τους περιορισμούς άλλων μεθόδων λιποδιάλυσης και σύσφιξης. Για παράδειγμα, μπορεί να δράσει σε περιοχές τοπικού πάχους για τις οποίες δεν κρίνεται κατάλληλη η θεραπεία της κρυολιπόλυσης είτε λόγω περιορισμού του μεγέθους των κεφαλών, είτε λόγω έντονης χαλάρωσης του δέρματος στην περιοχή της θεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα σύσφιξης, το Exilis Elite διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη παροχή της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην προκαλεί εγκαύματα σε περιοχές όπως το πρόσωπο, ούτε όμως να αφήνει υπο-θεραπευμένες άλλες περιοχές όπως το σώμα. Δεν εγγυάται δηλαδή μόνο την ασφάλεια, αλλά και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Τα σημεία υπεροχής του Exilis Elite σε σχέση με άλλες συσκευές RF

 • Είναι πιο γρήγορο, καθώς χάρη στην ενισχυμένη ενέργειά του αγγίζει την επιθυμητή θερμοκρασία των 42-44οC σε λιγότερο από ένα λεπτό
 • Είναι πιο αποτελεσματικό, χάρη στη γρήγορη κλιμάκωση της θερμοκρασίας και την ευκολία διατήρησής της για 4 έως 6 λεπτά, ή και περισσότερο
 • Είναι πιο ευχάριστο στην αίσθηση χάρη στο εξελιγμένο κύκλωμα ενέργειας, έχει την αίσθηση ενός ευχάριστου ζεστού μασάζ
 • Διαθέτει ενσωματωμένο θερμόμετρο στις κεφαλές, έτσι ώστε ο εφαρμοστής να παρακολουθεί ανελλιπώς τη θερμοκρασία του δέρματος και να μην χρειάζεται να διακόπτει για να χρησιμοποιήσει εξωτερικό θερμόμετρο
 • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, το οποίο ενεργοποιείται άμεσα και ρίχνει τη θερμοκρασία του δέρματος αν αυξηθεί πολύ, προλαμβάνοντας την πρόκληση εγκαυμάτων
 • Η κεφαλή του προσώπου είναι ενισχυμένη με υπέρηχους, για πιο ευχάριστη αίσθηση και καλύτερη διείσδυση των ραδιοσυχνοτήτων (RF)

Διαβάστε επίσης:

CoolSculpting – Κρυολιπόλυση

X-Wave™ & CelluSculpting & CelluClip – Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification