EVERYBODY SAY “FREEZE” ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΜΕ COOLSCULPTING®

Off 1
.jpg

Έχετε ξοδέψει εκατοντάδες ώρες στο γυμναστήριο στην προσπάθεια σας να «κάψετε» το εκνευριστικά επίμονο τοπικό πάχος το οποίο έχει «βολευτεί» στα ψωμάκια σας ή στα πλαϊνά της μέσης σας. Πόσες φορές ξεκινήσατε υποθερμιδική διατροφή και λαχταρίσατε ένα κομμάτι πίτσα, σχεδόν το στερηθήκατε αλλά αντισταθήκατε; Πόσες φορές απογοητευτήκατε επειδή παρά τους κόπους σας δεν είδατε αποτέλεσμα;

Η αλήθεια να λέγεται: Το τοπικό πάχος αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο ανδρών και γυναικών γιατί είναι επίμονο και αντιστέκεται στη συχνή σωματική άσκηση και προσεγμένη υποθερμιδική διατροφή.

Το τοπικό πάχος έχει την τάση να συγκεντρώνεται όπου υπάρχουν λιποκύτταρα, και πιο συγκεκριμένα στις λιποαποθήκες του σώματος σε σημεία όπως τα μπράτσα, το «σωσίβιο», τα «ψωμάκια», την κοιλιά, την πλάτη, τους μηρούς, τα γόνατα και το διπλοσάγονο.  Οι λιποαποθήκες δικαιολογούν απόλυτα το όνομα τους καθώς έχουν την τάση να συσσωρεύουν το λίπος κατά τη διάρκεια των χρόνων. Και δυστυχώς, το στρώμα λίπους που δημιουργείται στις συγκεκριμένες περιοχές είναι επίμονο και ανθεκτικό τόσο στην έντονη και συχνή σωματική άσκηση όσο και στην υποθερμιδική διατροφή. Και δεν είναι μόνο αυτό:

Τα λιποκύτταρα ακόμα και αν χάσουμε βάρος, απλά μειώνονται σε όγκο, δεν εξαφανίζονται. Ο αριθμός τους παραμένει ίδιος. Συνεπώς, με την παραμικρή αύξηση βάρους τα λιποκύτταρα διογκώνονται δημιουργώντας πάλι ένα ενοχλητικό στρώμα λίπους στην περιοχή.

Το ερώτημα λοιπόν τίθεται ως εξής: Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγούμε οριστικά από το επίμονο τοπικό πάχος;

Ναι και λέγεται  CoolSculpting®, η αυθεντική μέθοδος κρυολιπόλυσης που βρήκε την αχίλλειο πτέρνα των λιποκυττάρων: το ψύχος.  Η μέθοδος της αυθεντικής κρυολιπόλυσης αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ οι οποίοι εντόπισαν ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, συγκεκριμένα στους -10 βαθμούς Κελσίου- κρυσταλλοποιούνται, αποπίπτουν και επί της ουσίας πεθαίνουν καθώς αποβάλλονται από τον οργανισμό απόλυτα φυσικά δια της λεμφικής οδού μια για πάντα.

Η αποτελεσματικότητά και ασφάλεια της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® βασίζεται στην κατοχυρωμένη τεχνολογία “Freeze Detect” καθώς οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ανιχνεύουν οποιαδήποτε μεταβολή στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και διακόπτουν την εφαρμογή εάν χρειαστεί.

Η ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης των λιποκυττάρων στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους αφήνοντας το δέρμα και τους παρακείμενους ιστούς ανεπηρέαστους. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι η προηγμένη τεχνολογία CoolSculpting® με ακρίβεια και απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο ψύχει τα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και αλλάζει τη μορφολογία τους.

Η ομαλή απόπτωση των λιποκυττάρων από τον οργανισμό δίνει τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί-λόγω της ελαστικότητάς του- στον νέο μειωμένο τοπικό όγκο λίπους της περιοχής χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος χαλάρωσης της περιοχής όπου υπέστη θεραπεία. Τα λιποκύτταρα μειώνονται έως και 25% στην περιοχή εφαρμογής και ακόμα και στην περίπτωση αύξησης βάρους στην εν λόγω περιοχή, ελλειψει λιποκυττάρων δεν θα υπάρξει συσσώρευση λίπους στην περιοχή.

Η αυθεντική μέθοδος κρυολιπόλυσης CoolSculpting® by Zeltiq είναι αποδεδειγμένα απόλυτα ικανή να δώσει αποτελέσματα

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αποτελεί μια μη επεμβατική τεχνική στις υπηρεσίες της Σύγχρονης Δερματολογίας, απόλυτα ικανή να δώσει αποτελέσματα. Αυτό αποδεικνύεται από τις εκατομμύρια εφαρμογές σε όλο τον κόσμο με ποσοστό ικανοποίησης αποτελέσματος που αγγίζει το 92%.  Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε ΜΙΑ μόνο συνεδρία, με ασφάλεια χωρίς πόνο και παρενέργειες. Είναι μια εντελώς ατραυματική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους η οποία δεν χρειάζεται χειρουργείο, δεν έχει χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting® by Zeltiq δεν μπορεί να «χαθεί» ανάμεσα στις απομιμήσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο

Οι διαφορές είναι πολλές και ευτυχώς ευδιάκριτες:

Η μέθοδος της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® by Zeltiq είναι η μοναδική διαδικασία κρυολιπόλυσης πιστοποιημένη από τον αυστηρό αμερικανικό οργανισμό Φαρμάκων και Συσκευών FDA για τη μη επεμβατική μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους.    Παράλληλα, η αυθεντική συσκευή CoolSculpting® διαθέτει 6 διαφορετικές κεφαλές ώστε να εξασφαλιστεί η εφαρμογή σε πληθώρα περιοχών αντιστοιχίζοντας την ενδεδειγμένη κεφαλή ανά περιοχή. Οι κεφαλές προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στο δέρμα αναρροφώντας το στρώμα λίπους της εκάστοτε περιοχής μειώνοντας την περίσσεια των λιποκυττάρων. Και τέλος, ο χρόνος της θεραπείας και η θερμοκρασία ψύξης. Μόνο η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® εξουδετερώνει οριστικά το τοπικό πάχος σε ΜΙΑ μόνο συνεδρία. Και αυτό γίνεται με Ασφάλεια και στη σωστή θερμοκρασία με την έγκριση του FDA και την υπογραφή του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification