ENDERMOLIFT

Η μέθοδος ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

endermolift featured

Endermolift

Η LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με τα συστήματα CELLU M6, σας παρουσιάζει τη μέθοδο ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.
Η μέθοδος ENDERMOLIFT προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και μια υγιή και απόλυτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας.
Η επιδερμίδα σας γίνεται λεία και αποπνέει ανανέωση σαν να έχετε κάνει lifting. Συνεδρία με τη συνεδρία τα αποτέλεσμα προστίθενται για να καταλήξουν συνολικά στο γέμισμα των ρυτίδων, τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου και τη γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.
Για άνδρες και γυναίκες:

  • Ενδιαφέρεστε για μια 100% μη επεμβατική λύση αντιγήρανσης;
  • Επιθυμείτε να απαλύνετε μόνιμα τις ρυτίδες σας και τις λεπτές γραμμές;
  • Έχετε θαμπή όψη;
  • Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;
  • Έχει χαλαρώσει το περίγραμμα του προσώπου σας;
  • Θέλετε να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο;

Ανανεώνει το δέρμα

Είναι το δέρμα σας κουρασμένο και θαμπό;

Σε μόλις 15 λεπτά η μέθοδος ENDERMOLIFT ανανεώνει το δέρμα σας και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη.
Άγχος, μόλυνση και κάπνισμα είναι όλοι παράγοντες, που επηρεάζουν την αιματική και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Τοξίνες συσσωρεύονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ο τόνος του μειώνεται.
Η δράση του LPG: Η μηχανική διέγερση που προκαλεί η κεφαλή Lift της LPG βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ώστε να ανανεώσει το δέρμα.

Αποτελέσματα: Μετά από μία συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπό σας βελτιώνεται, οι ιστοί έχουν οξυγονωθεί και η επιδερμίδα σας ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Αποτελεί την τέλεια θεραπεία πριν από τη βραδινή σας έξοδο!

Λειαίνει τις ρυτίδες

Θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες, αλλά όχι την έκφρασή σας;

Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική ENDERMOLIFT γεμίζει με φυσικό τρόπο κάθε ρυτίδα εκ των έσω, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μία επιφανειακή ή εν τω βάθει ρυτίδα!
Με το χρόνο, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος (οι ινοβλάστες), αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σταδιακά το δέρμα λεπταίνει, χάνει την πυκνότητά του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δράση του LPG: Η μηχανική διέγερση που προκαλεί η κεφαλή LIFT της LPG ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Με την αναδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού δείχνει καλύτερα δομημένη και πιο ομοιόμορφη.

Αποτελέσματα: Οι ρυτίδες «γεμίζουν» εκ των έσω, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, ενώ ταυτόχρονα οι εκφράσεις του προσώπου διατηρούνται. Έτσι η ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας, όμως, απολύτως φυσική.
Ρινοπαρειακή πτυχή: -43%*

Συσφίγγει το περίγραμμα

Μήπως το περίγραμμα του προσώπου σας έχει χαλαρώσει και δεν έχει σαφή όρια;

Η χαλάρωση του δέρματος εξηγείται από την όλο και μικρότερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Το δέρμα χάνει τη σύστασή του και τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η δράση του LPG: Η διέγερση που προκαλεί η κεφαλή LIFT της LPG ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναδόμηση των υποστηρικτικών δομών του δέρματος.

Αποτελέσματα: Ανανεωμένο εις βάθος, το δέρμα σας φαίνεται περισσότερο σφριγηλό και ελαστικό! Τα μάγουλά σας ανασηκώνονται, το περίγραμμα επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια και τα ζυγωματικά σας ενισχύονται.

 

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

 

 

 

 


//

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification