ENDERMOLIFT

Η μέθοδος ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

endermolift featured

Endermolift

Η LPG, πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στην κυτταρική διέγερση εξαιτίας των συστημάτων CELLU M6 και κάνει παρουσίαση της μεθόδου ENDERMOLIFT, δηλαδή μίας 100% φυσικής τεχνικής ενάντια στη γήρανση, που είναι άκρως αποτελεσματική στην αναδόμηση του δέρματος και στην εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου.
Τα αποτελέσματα της μεθόδου ENDERMOLIFT είναι άμεσα ενώ η λάμψη του προσώπου είναι υγιής και απολύτως φυσική. Μετά τη θεραπεία, η επιδερμίδα σας είναι σαφώς πιο λεία και πιο ανανεωμένη,
ακριβώς σας να είχατε κάνει lifting. Τα αποτελέσματα κάθε συνεδρίας λειτουργούν προσθετικά και αντανακλώνται στη λείανση των ρυτίδων, στο βελτιωμένο περίγραμμα του προσώπου και γενικά στη ανανεωμένη επιδερμίδα.

  • Επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τη γήρανση με έναν 100% μη επεμβατικό τρόπο;
  • Έχετε προσπαθήσει να απαλλαγείτε με κάθε τρόπο από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους;
  • Έχει αλλοιωθεί το οβάλ του προσώπου σας;
  • Θέλετε να σβήσετε για πάντα τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές;
  • Επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το διπλοσάγονο;
  • Η επιδερμίδα σας είναι θαμπή;

Ανανέωση επιδερμίδας

Έχετε κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα;

Δεκαπέντε λεπτά αρκούν στο ENDERMOLIFT προκειμένου να ανανεώσει την επιδερμίδα σας και να αποκαταστήσει την υγιή και λαμπερή όψη της.
Εξαιτίας του καπνίσματος, του στρες και της μόλυνσης επηρεάζεται η μικροκυκλοφορία του αίματος και των λέμφων, καθώς εξαιτίας της συσσώρευσης τοξινών παρατηρείται στο δέρμα απώλεια της ελαστικότητας και μείωση του τόνου.

Το LPG, μέσω της μηχανικής διέγερσης που προκαλείται από την κεφαλή Lift, πραγματοποιεί βελτίωση της αιμάτωσης και αποβολή των τοξινών, ανανεώνοντας έτσι την επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα: Μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας, η μικροκυκλοφορία του προσώπου σας είναι αισθητά βελτιωμένη, οι ιστοί οξυγονωμένοι, ενώ το δέρμα σας πιο φρέσκο και λαμπερό.

Λείανση των ρυτίδων

Θέλετε να σβήσετε τις ρυτίδες, χωρίς να αλλοιωθεί η έκφρασή σας;

Η μη επεμβατική μέθοδος ENDERMOLIFT λειτουργεί στο εσωτερικό, γεμίζοντας με φυσικότητα τις ρυτίδες, ανεξαρτήτως του βάθος της ρυτίδας!
Με την πάροδο του χρόνου, οι ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που ευθύνονται για τη νεανική όψη της επιδερμίδας, ξεκινούν να καθυστερούν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Η επιδερμίδα αρχίζει, έτσι να γίνεται σταδιακά πιο λεπτή, χάνοντας την πυκνότητά της και επιτρέποντας στις πρώτες ρυτίδες να εμφανιστούν.

Πώς δρα το LPG: Χάρη στην κεφαλή LIFT και τη μηχανική διέγερση που προξενεί, ενεργοποιείται ο κυτταρικός μεταβολισμός, με συνέπεια την επανέκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης από τους  ινοβλάστες, γεγονός που συμβάλλει στην ανάκτηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Αποτέλεσμα: Γέμισμα των ρυτίδων από το εσωτερικό τους, λείανση των λεπτών γραμμών και παράλληλη διατήρηση των εκφράσεων του προσώπου., χαρίζοντας έτσι ανανέωση ορατή, φυσική και μεγάλης διάρκειας.
Ρινοπαρειακή πτυχή: -43%*

Σύσφιξη του περιγράμματος

Μήπως η χαλάρωση αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του περιγράμματος του προσώπου σας;

Το δέρμα χαλαρώνει εξαιτίας της περιορισμένης παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Αποτέλεσμα αυτού είναι η απώλεια της σύστασης του δέρματος και η εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Πώς δρα το LPG: Εξαιτίας της διέγερσης που προκαλείται από την κεφαλή LIFT,  ενεργοποιείται φυσικά η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, γεγονός που αναδομεί τις υποστηρικτικές δομές του δέρματος.

Αποτέλεσμα: Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος και αντανακλά ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Τα μάγουλα ανορθώνονται, ενώ παράλληλα παρατηρείται ενίσχυση των ζυγωματικών και βελτίωση του περιγράμματος, τα όρια του οποίου γίνονται ξανά σαφή.

 

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

 

 

 

 


//

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification