COOLSCULPTING® – H MUST ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ

Off 1
coolsculpting

Το γνωρίζατε ότι το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα μεταξύ των χριστουγεννιάτικων εορτών και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου; Μήπως λοιπόν είδατε κι εσείς πρόσφατα τον Βαλεντίνο σας να γονατίζει μπροστά σας και να σας προσφέρει ένα… μονόπετρο; Αν είπατε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεστε να ντυθείτε στα λευκά, τότε αυτό είναι το καλύτερο διάστημα για μία θεραπεία CoolSculpting®!

CoolSculpting® για να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας

Το γνωρίζετε καλά ότι την ημέρα του γάμου σας θα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας. Είναι η μέρα σας και θα πρέπει να ακτινοβολείτε μέσα στο νυφικό σας. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε το τοπικό λίπος να χαλάσει τη διάθεσή σας, ούτε φυσικά και να σας εμποδίσει να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας. Αν για παράδειγμα λαχταρούσατε πάντα ένα γοργονέ νυφικό, τότε υπάρχει χρόνος για να σμιλεύσετε τις καμπύλες σας. Ή αν προτιμούσατε τα στράπλες νυφικά, τότε μην αφήσετε τα παχάκια πάνω από το σουτιέν ή γύρω από τις μασχάλες να σας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό στυλ νυφικού.

Με το CoolSculpting® μπορείτε να καταπολεμήσετε το τοπικό λίπος στα μπράτσα, γύρω από τις μασχάλες και το σουτιέν, το στομάχι, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, καθώς και το διπλοσάγονο. Το CoolSculpting® συνοδεύεται από ξεχωριστές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος, με τις οποίες αναρροφά το τοπικό λίπος, το ψύχει στους -11οC και -13οC και προκαλεί την απόπτωση των λιποκύτταρων, χαρίζοντας πιο αρμονικές καμπύλες. Αρκεί μία μόνο συνεδρία για να αποχαιρετίσετε το τοπικό λίπος γρήγορα και ανώδυνα.

Βάλτε το CoolSculpting® στο πρόγραμμα

Η διοργάνωση του τέλειου γάμου απαιτεί καλό προγραμματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το CoolSculpting® θα πρέπει να προηγηθεί των επισκέψεων προς ανεύρεση νυφικού. Υπολογίστε ότι τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας θα αρχίσουν να φαίνονται μετά από τρεις βδομάδες και θα ολοκληρωθούν περίπου στους τέσσερις μήνες.

Αν παρ’ όλα αυτά έχετε ήδη επιλέξει το νυφικό σας, τότε κάθε πρόβα θα αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για σας, καθώς θα βλέπετε να σας κολακεύει όλο και καλύτερα!

Γιατί οι νύφες αγαπούν το CoolSculpting®

Το CoolSculpting® αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς των γυναικών που ετοιμάζονται να ντυθούν στα λευκά.  Σύμφωνα με το realself.com, το CoolSculpting® αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά δημοφιλέστερη θεραπεία για τις νύφες, μετά από το botox.

Οι νύφες τρέφουν μία ιδιαίτερη αγάπη για το CoolSculpting® γιατί είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης που προσφέρει αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία. Έτσι, δεν χάνουν χρόνο με επαναληπτικές συνεδρίες, σε μία περίοδο που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Επιπλέον, το CoolSculpting® δεν είναι επεμβατική διαδικασία όπως η λιποαναρρόφηση που συνεπάγεται πόνο και μεγάλο διάστημα ανάρρωσης. Αντιθέτως, είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που επιτρέπει άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, γεγονός που επίσης εξοικονομεί χρόνο. Μπορείτε να το συμπεριλάβετε άνετα στο νυφικό πρόγραμμα ομορφιάς και μάλιστα να μοιραστείτε αυτήν την ευχάριστη εμπειρία ανανέωσης μαζί με την… κουμπάρα σας!

CoolSculpting® και για τον γαμπρό, τους κουμπάρους και τα πεθερικά

Μην ξεχνάτε ότι δεν είστε η μοναδική που θέλει να δείχνει όμορφη εκείνη την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τον γαμπρό, τους κουμπάρους, τους γονείς σας αλλά και τα πεθερικά σας. Το CoolSculpting® είναι η θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση όλων των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Και ξέρετε τι; Το CoolSculpting® μπορεί να δώσει και έναν ακόμα λόγο στον μέλλοντα σύζυγό σας να προγραμματίσει το ταξίδι του μέλιτος σε κάποιο εξωτικό νησί!

 

Πηγή : Queen.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification