7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

7 λόγοι για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ στ featured

Στο Δερματολογικό Ιατρείο IQ Dermatology Care του Αμαρουσίου διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα Q-switched Laser για την αφαίρεση του τατουάζ σας με επιτυχία και χωρίς παρενέργειες, προσφέροντάς σας το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς σημάδια και ουλές. Αντιθέτως, υπάρχει πληθώρα μη εξειδικευμένων για την αφαίρεση τατουάζ Laser, όπως το CO2 και το fractional CO2 Laser, το Nd:Yag Laser, το Laser Αλεξανδρίτη, καθώς και τα Laser αποτρίχωσης. Με τα συγκεκριμένα Laser δεν επιτυγχάνεται η επιλεκτική εξάλειψη των χρωμοφόρων σωματιδίων του τατουάζ. Επιπλέον, εάν δεν χρησιμοποιηθούν με τις κατάλληλες ρυθμίσεις προκαλούν στο δέρμα σημάδια χωρίς να είναι αποτελεσματικά. Επομένως, οι συγκεκριμένες συσκευές Laser είναι ακατάλληλες για την αφαίρεση ή τον αποχρωματισμό των τατουάζ. Στο άρτια εξοπλισμένο Δερματολογικό Ιατρείο μας μπορούμε να αφαιρέσουμε τατουάζ διαφόρων χρωμάτων ή με συνδυασμό χρωμάτων από όλα τα σημεία του σώματος.

7 λόγοι για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ με Q-switched Laser

  1. Αποτελεί την πλέον ασφαλή και την πιο αποτελεσματική επιλογή.

Η τεχνολογία αφαίρεσης των τατουάζ με Q-switched laser εγκρίθηκε το 2013 από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration, FDA), το οποίο υποδεικνύει ότι πληροί τις απαιτήσεις του Οργανισμού ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

  1. Προσφέρει εξασφαλισμένα αποτελέσματα

Μέσω της διαδικασίας αφαίρεσης τατουάζ με τα εξελιγμένα Q-switched Laser επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εφόσον είστε υγιείς και η κατάσταση του τατουάζ είναι φυσιολογική είναι δυνατή η αποτελεσματική αφαίρεση του τατουάζ χωρίς παρενέργειες, σημάδια και ουλές.

  1. Καθόλου επεμβατική διαδικασία

Η αφαίρεση των τατουάζ με τα εξειδικευμένα Q-switched Laser αποτελεί τη μοναδική μη επεμβατική διαδικασία σε σχέση με τις άλλες διαθέσιμες μεθόδους αντιμετώπισης, όπως η δερμοαπόξεση και η εκτομή. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο εξαλείφεται το ενδεχόμενο λοίμωξης ή χειρουργικού λάθους, ενώ είναι σαφώς πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος σε σχέση με της κρέμες αφαίρεσης τατουάζ.

  1. Ελάχιστος έως καθόλου πόνος

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάνει αφαίρεση τατουάζ με laser δηλώνουν ότι δεν έχουν αισθανθεί πόνο ή έχουν πονέσει λίγο. Το επίπεδο του πόνου  εξαρτάται επίσης και από το είδος του τατουάζ, το σημείο στο οποίο βρίσκεται και την ανεκτικότητα του κάθε ατόμου στον πόνο, κάτι που ισχύει και κατά τη διαδικασία δημιουργίας του τατουάζ.

  1. Πιο οικονομική διαδικασία

Το κόστος για την αφαίρεση ενός τατουάζ με Q-switched Laser είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις εναλλακτικές επιλογές, ενώ τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα.

  1. Κανένας κίνδυνος

Η αφαίρεση των τατουάζ με τα εξελιγμένα Q-switched Laser είναι μια διαδικασία που καθοδηγείται από το δερματολόγο Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, μειώνοντας τους ενδεχόμενους κινδύνους εμφάνισης παρενεργειών, εφόσον είναι μια μη επεμβατική διαδικασία και δεν απαιτείται η εφαρμογή χημικών παραγόντων.

  1. Σας δίνει περισσότερες επιλογές

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε ολική αφαίρεση ενός τατουάζ. Με τη μέθοδο αφαίρεσης των τατουάζ με Q-switched Laser μπορείτε να επιλέξετε τη μερική αφαίρεση ενός ανεπιθύμητου τατουάζ ή τον αποχρωματισμό του υπάρχοντος τατουάζ, ώστε να το καλύψετε με ένα νέο σχέδιο.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification