Λιποπροσθετική προσώπου: Φυσικό αποτέλεσμα με αυτόλογο λίπος

Η Λιποπροσθετική προσώπου σε τρία στάδια

Η Λιποπροσθετική προσώπου πραγματοποιείται χάρη στη συνδρομή της Λιποαναρρόφησης και της Λιπομεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της Λιποαναρρόφησης, αφαιρείται το λίπος από κάποιο σημείο του σώματος που έχει περίσσεια (π.χ. κοιλιά). Έπειτα, το λίπος αυτό γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας (φυγοκέντρηση, κάθαρση, συμπύκνωση) και μεταφέρεται στα σημεία του προσώπου (χείλη, ζυγωματικά, ρινοπαρειακές ρυτίδες) που χρειάζεται, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ατέλειες και το πρόσωπο να είναι και πάλι λαμπερό και νεανικό.

Αποτελεσματική δράση

Η Λιποπροσθετική προσώπου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιοχή γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανική για:

  • Το σβήσιμο των “ρυτίδων γέλιου”
  • Το γέμισμα των “ρυτίδων καπνιστού“ (κάθετες γραμμές γύρω από τα χείλια)
  • Την ανόρθωση των ζυγωματικών
  • Την αποκατάσταση του όγκου των χειλιών
  • Την αντιμετώπιση των “μαύρων κύκλων” (περιοφθαλμική μελάχρωση)
  • Τη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών (“πόδι της χήνας”)
  • Την εξομάλυνση του δέρματος σε σημεία με ουλές
  • Την αποκατάσταση μετα-τραυματικών παραμορφώσεων

Λιποπροσθετική προσώπου μπορούν να πραγματοποιήσουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματός τους, που επιθυμούν βελτίωση της συνολικής εικόνας του προσώπου τους.

Ανώδυνη, ασφαλής και χωρίς παρενέργειες

Η Λιποπροσθετική προσώπου αποτελεί ανώδυνη διαδικασία, καθώς πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Ανάλογα πάντα την περίπτωση, διαρκεί περίπου 1 ώρα και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο, χωρίς παρενέργειες, αφού χρησιμοποιεί αυτόλογο λίπος (λίπος δηλαδή από τον ίδιο τον οργανισμό κι όχι τεχνητά εμφυτεύματα), το οποίο δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Οι μοναδικές παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν περιλαμβάνουν ένα μικρό οίδημα, το οποίο υποχωρεί άμεσα, καθώς και ελάχιστες εκχυμώσεις, οι οποίες υποχωρούν σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Άμεσα ορατό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Η Λιποπροσθετική προσώπου εγγυάται άμεσα ορατό, φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα (2-5 έτη). Συνήθως μια συνεδρία είναι αρκετή  για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί και μια δεύτερη συνεδρία για πιο μόνιμο αποτέλεσμα, επειδή κάποια ποσότητα λίπους απορροφάται από τον οργανισμό.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στα IQ SKIN CLINICS