Magellan® Tru PRP™, η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Ανανέωσης προσώπου με αυξητικούς παράγοντες

Magellan ® Tru PRP ή αλλιώς Vampire Facelift®: Ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP ή αλλιώς Vampire Facelift®  είναι μη επεμβατική θεραπεία, απόλυτα ασφαλής καθώς βασίζεται στη λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση του αίματος του ίδιου του ανθρώπου. Συνεπώς δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης. Η συσκευή που πραγματοποιεί την διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης φέρει την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων και συσκευών FDA γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ασφάλεια του μηχανήματος και τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του.

Magellan ® Tru PRP ή αλλιώς Vampire Facelift ® με μια ματιά:

  • Βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας
  • Συσφίγγει το δέρμα και χαρίζει μια πιο υγιή λάμψη
  • Λειαίνει τις ρυτίδες και τις ουλές
  • Ενεργοποιεί
    • την ανάπλαση του κολλαγόνου
    • την αγγειογένεση
    • επαναγγειοποίηση των ιστών
  • προσδίδει όγκο και λίπος σε περιοχές όπου  το λίπος και όγκος έχουν χαθεί

Πώς λειτουργεί η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου Magellan ® Tru PRP 

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει!Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP γνωστή και ως Vampire Facelift ® θέτει ακόμα ψηλότερα τον πήχη σε όλα όσα γνωρίζαμε για την αυτόλογη μεσοθεραπεία ανάπλασης προσώπου μέχρι σήμερα.

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP™ – όπως ακριβώς συμβαίνει και με την απλή μεσοθεραπεία PRP-βασίζεται στην ενέσιμη χορήγηση εμπλουτισμένου σε αιμοπετάλια πλάσματος (Platelet Rich Plasma) του ίδιου του ασθενούς- γι’ αυτό και η θεραπεία χαρακτηρίζεται αυτόλογη. Με μια ουσιαστική διαφορά: τη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης.

Το μυστικό της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητας της νέας Αυτόλογης Μεσοθεραπείας προσώπου Magellan ® Tru PRP βρίσκεται στη δεύτερη περιστροφή (διπλή φυγοκέντρηση) όπου και πραγματοποιείται ο πιο εκλεπτυσμένος διαχωρισμός: απομακρύνεται το PPP, το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα & μένει το PΡP, το λεγόμενο «φτωχό» πλάσμα και επιτυγχάνεται υψηλότερο ποσοστό συγκέντρωσης αυξητικών παραγόντων στο αίμα 4-6 φορές περισσότερο από τα άλλα PRP. Το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα (PRP) εγχέεται στο πρόσωπο προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ανάπλασης και ανανέωσης.

Με αυτόν τον τρόπο επαναδραστηριοποιείται πολύ μεγαλύτερος αριθμός ενήλικων βλαστοκυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους, δίνουν εντολή για την επαναλειτουργία της προσβληθείσας περιοχής και επομένως η αυτοαποκατάσταση της επιτυγχάνεται συντομότερα και αποτελεσματικότερα.

Η θεραπεία όμως δεν τελειώνει εδώ.

Η θεραπεία όμως δεν τελειώνει εδώ.Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου Magellan ® Tru PRP αξιοποιεί όλα εκείνα τα στοιχεία του αίματος που λειτουργούν ευνοϊκά για την ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσω της εν λόγω θεραπείας καθώς το «φτωχό» πλάσμα που απομένει μετά τη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης και τον εκλεπτυσμένο διαχωρισμό εφαρμόζεται ως μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή μετά την έγχυση του PRP προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την ανανέωση και ανάπλαση των κυττάρων του προσώπου. Το ΡΡΡ που μένει μετά την θεραπεία ο ασθενής μπορεί να το εφαρμόσει ως μάσκα στο σπίτι για μερικές ημέρες.

Ραντεβού αξιολόγησης χωρίς χρέωση στις IQ SKIN CLINICS