ΣΕΛΑΚ ΜΕ ΦΩΤΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Τα σελάκ είναι ημιμόνιμα βερνίκια για τα νύχια, ή βερνίκια νυχιών με φωτοσκλήρυνση.

Ασφάλεια στο ινστιτούτο περιποίησης νυχιών

Τα σελάκ είναι ημιμόνιμα βερνίκια για τα νύχια, ή βερνίκια νυχιών με φωτοσκλήρυνση, για την ικανοποίηση της ζήτησης βερνικιών που στεγνώνουν γρήγορα και έχουν μεγάλη διάρκεια από τους καταναλωτές. Είναι ανθεκτικά στο ξεφλούδισμα και έχουν σχεδιαστεί για χρήση επάνω από τα φυσικά νύχια για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ μετά η αφαίρεσή τους επιτυγχάνεται με χρήση ασετόν.

ονυχομυκητιαση-pmi-bannerΤα σελάκ περιέχουν τις ίδιες χρωστικές που χρησιμοποιούνται στα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών, αλλά χρησιμοποιείται και μια βάση που περιέχει φωτοεκκινητές πολυμερισμού και μεθακρυλικά ή ακρυλικά ολιγομερή και μονομερή αντί για την τυπική βάση διαλύτη / ρητίνης. Η διαδικασία εφαρμογής για τα σελάκ περιλαμβάνει μια σειρά από έξι στάδια επικάλυψης (μία στρώση βάσης πολυμερούς, μία στρώση πολυμερούς με χρώση και, τέλος, δύο διαφανείς στρώσεις), καθεμία εκ των οποίων ακολουθείται από έκθεση σε φως UVA χαμηλής έντασης για 1 – 3 λεπτά ώστε να επιτευχθεί φωτοσκλήρυνση του πολυμερούς. Τα σελάκ για τα οποία χρησιμοποιείται δίοδος εκπομπής φωτός διαθέτουν διαφορετικούς φωτοεκκινητές σε σχέση με τα παραδοσιακά σκευάσματα τζελ και ανταποκρίνονται σε στενότερο φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας A, η οποία προέρχεται από τη λυχνία της διόδου εκπομπής φωτός.

Οι ασθενείς ενδέχεται να εμφανίσουν αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής στα μεθακρυλικά ή τα ακρυλικά ολιγομερή και μονομερή πριν επιτευχθεί η σκλήρυνση και, συνεπώς, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή για την πρόληψη της ευαισθησίας, αποφεύγοντας την επαφή με το δέρμα. Ευτυχώς, μόλις ολοκληρωθεί πλήρως η φωτοσκλήρυνση αυτών των ουσιών, δεν είναι πλέον αλλεργιογόνες.

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification