ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ

ουλες featured article
  • Χηλοειδείς ουλές
  • Υπερτροφικές ουλές
  • Ατροφικές ουλές
  • Εγκαυματικές ουλές
  • Μετατραυματικές ουλές
  • Ουλές ακμής
  • Ουλές ανεμοβλογιάς
  • Μετεπεμβατικές ουλές

Η εμφάνιση των ουλών είναι συνήθης μετά από ακμή, παθήσεις, τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις. Η γενικότερη κατηγοριοποίηση τους περιλαμβάνει ουλές τριών, κυρίως, ειδών: Τις υπερτροφικές ερυθηματώδεις, που έχουν την ίδια περίπου εμφάνιση με τα χηλοειδή, τις εμβυθισμένες ουλές, όπως είναι εκείνες που προκαλούνται από την ακμή και την ανεμοβλογιά, και τις εγκαυματικές, που μπορούν να παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων ειδών ή να εμφανίζονται σαν ποικιλόμορφες αλλοιώσεις της υφής του δέρματος.

Η χρήση των εξελιγμένων υπερπαλμικών LASER ανάπλασης του δέρματος, του CO2 FRACTIONAL LASER, του Εrbium: YAG Laser, και του Pulsed Dye Laser δίνει σήμερα νέες προοπτικές στην αντιμετώπιση των ουλών, εξασφαλίζοντας, σε σχέση με το dermabrasion (σβουράκι) και τα χημικά peeling, υψηλότερη αποτελεσματικότητα, μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και αποφυγή της αιμορραγίας, με μεγαλύτερο έλεγχο, ακρίβεια και ασφάλεια κατά την επέμβαση.

Με τη μεμονωμένη ή συνδυαστική δράση τους τα 3 αυτά συστήματα LASER επιτυγχάνουν εξάλειψη της ερυθρότητας και ανάπλαση του δέρματος με λείανση των υπερτροφικών και εμβυθισμένων περιοχών.

Σε συγκεκριμένες μάλιστα περιπτώσεις, η ταυτόχρονη εφαρμογή συμπληρωματικών μεθόδων, όπως η ανόρθωση των εμβυθισμένων ουλών πριν από τη λείανση με LASER, εξασφαλίζει το προσδοκώμενο τελικό αποτέλεσμα με εξαιρετική ασφάλεια, αφού πρώτα έχει προηγηθεί, όπως πάντα, η εξατομικευμένη προσέγγιση, που θα καθορίσει τη θεραπευτική διαδικασία και την απαραίτητη σ’ αυτές τις περιπτώσεις περίοδο προετοιμασίας του δέρματος.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification