ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ

παιδια ουλες
  • Χηλοειδείς ουλές
  • Υπερτροφικές ουλές
  • Ατροφικές ουλές
  • Εγκαυματικές ουλές
  • Μετατραυματικές ουλές
  • Ουλές ακμής
  • Ουλές ανεμοβλογιάς
  • Μετεπεμβατικές ουλές

Η εμφάνιση των ουλών είναι συνήθης μετά από ακμή, παθήσεις, τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις. Η γενικότερη κατηγοριοποίηση τους περιλαμβάνει ουλές τριών, κυρίως, ειδών: Τις υπερτροφικές ερυθηματώδεις, που έχουν την ίδια περίπου εμφάνιση με τα χηλοειδή, τις εμβυθισμένες ουλές, όπως είναι εκείνες που προκαλούνται από την ακμή και την ανεμοβλογιά, και τις εγκαυματικές, που μπορούν να παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων ειδών ή να εμφανίζονται σαν ποικιλόμορφες αλλοιώσεις της υφής του δέρματος.

Η χρήση των εξελιγμένων υπερπαλμικών LASER ανάπλασης του δέρματος, του CO2 FRACTIONAL LASER, του Εrbium: YAG Laser, και του Pulsed Dye Laser δίνει σήμερα νέες προοπτικές στην αντιμετώπιση των ουλών, εξασφαλίζοντας, σε σχέση με το dermabrasion (σβουράκι) και τα χημικά peeling, υψηλότερη αποτελεσματικότητα, μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και αποφυγή της αιμορραγίας, με μεγαλύτερο έλεγχο, ακρίβεια και ασφάλεια κατά την επέμβαση.

Με τη μεμονωμένη ή συνδυαστική δράση τους τα 3 αυτά συστήματα LASER επιτυγχάνουν εξάλειψη της ερυθρότητας και ανάπλαση του δέρματος με λείανση των υπερτροφικών και εμβυθισμένων περιοχών.

Σε συγκεκριμένες μάλιστα περιπτώσεις, η ταυτόχρονη εφαρμογή συμπληρωματικών μεθόδων, όπως η ανόρθωση των εμβυθισμένων ουλών πριν από τη λείανση με LASER, εξασφαλίζει το προσδοκώμενο τελικό αποτέλεσμα με εξαιρετική ασφάλεια, αφού πρώτα έχει προηγηθεί, όπως πάντα, η εξατομικευμένη προσέγγιση, που θα καθορίσει τη θεραπευτική διαδικασία και την απαραίτητη σ’ αυτές τις περιπτώσεις περίοδο προετοιμασίας του δέρματος.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

IQ – Intensive Quality Dermatology LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ