ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΣΕ 30’

Εάν θέλετε να αποφύγετε κάθε είδους επέμβαση, αλλά παράλληλα θέλετε να ανανεώσετε το πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ σας και μάλιστα άμεσα, τα Νήματα προσώπου αποτελούν την ιδανική λύση. Το λίφτινγκ του μεσημεριανού διαλείμματος ή αλλιώς “Lunch Time Facelift” είναι το μη επεμβατικό λίφτινγκ που μέσα σε μόλις 30’ μπορεί να σας χαρίσει την ανανέωση που επιζητάτε.

Νήματα προσώπου

Τα Νήματα προσώπου έχουν άμεση δράση

Τα Νήματα προσώπου είναι ειδικές ίνες που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα, σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πρόκειται για απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία δηλαδή διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία προς νερό και διοξείδιο του άνθρακα με τρόπο και ρυθμό πολύ προβλέψιμο (μέσα σε διάστημα 6-8 μηνών). Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τους, ο οργανισμός παράγει ελαστίνη και κολλαγόνο γύρω από το υλικό, γεγονός που οδηγεί στην εξαφάνιση του υλικού και την ‘αντικατάσταση’ του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Η αποτελεσματικότητα, λοιπόν, των Νημάτων προσώπου έγκειται στη σύνθεση ελαστίνης και φρέσκου κολλαγόνου, καθώς γύρω τους σχηματίζεται σταδιακά ένα πλέγμα από ίνες κολλαγόνου. Χάρη σ’ αυτό, το χαλαρό δέρμα αποκτά τη σύσφιξη και την ανόρθωση που έχει ανάγκη, ενώ παράλληλα αποκαθίστανται οι χαμένοι όγκοι.

Φυσικό αποτέλεσμα διαρκείας

Το αποτέλεσμα που παρέχουν τα Νήματα προσώπου είναι εντυπωσιακό όταν η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό με κατάλληλη εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα είναι συνήθως άμεσα ορατό. Μετά την τοποθέτηση των Νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και πιο σφριγηλή. Ωστόσο, το αποτέλεσμα παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση μέσα στις πέντε βδομάδες που ακολουθούν, καθώς απορροφώνται τα νήματα και σχηματίζεται νέο κολλαγόνο, και διαρκεί περίπου 1-2 χρόνια, ανάλογα την ηλικία.

Δράση στοχευμένη

Τα Νήματα προσώπου είναι ιδανικά για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και στοχεύουν:

  • Στην ανόρθωση των πεσμένων φρυδιών και βλεφάρων
  • Στη λείανση των “ρυτίδων γέλιου” ή ρινοπαρειακών αυλάκων
  • Στο γέμισμα των “άδειων” ζυγωματικών
  • Στη διόρθωση του σχήματος της μύτης, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα ρουθούνια
  • Στη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ
  • Στην αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου κατά 70% περίπου

Ιδανικοί υποψήφιοι

Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα ηλικίας 35 έως 65 ετών που αντιμετωπίζουν χαλάρωση και απώλεια όγκου, με συνέπεια τη διατάραξη των αναλογιών και της νεανικότητας του προσώπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πυκνότητα του πλέγματος που θα σχηματιστεί είναι αναλογική της αύξησης της ηλικίας, έτσι ώστε το πλέγμα να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου. Η εφαρμογή Νημάτων ενδείκνυται, επίσης, και για άτομα μικρότερης ηλικίας που θέλουν να αποκαταστήσουν τη συμμετρία του προσώπου τους και να βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας τους.

Χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες

Η εφαρμογή των Νημάτων αποτελεί ανώδυνη διαδικασία, καθώς πριν την τοποθέτησή τους, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα. Ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθεί σχετίζεται και εξαρτάται από τις ανάγκες της περιοχής στην οποία θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

Τα Νήματα προσώπου τοποθετούνται με μια μικροσκοπική βελόνα, η αίσθηση της οποίας είναι απολύτως ανεκτή. Γι’ αυτό, άλλωστε, συνιστούν εξαιρετική εναλλακτική σε περίπτωση που η χαλάρωσή σας είναι ήπιας ή μέτριας μορφής ή που δεν επιθυμείτε να προβείτε σε χειρουργική επέμβαση. Το μόνο που θα νιώσετε είναι ένα απαλό τράβηγμα του δέρματος κατά τη διάρκεια της εσωτερικής του ανόρθωσης. Άλλες παρενέργειες εκτός από την πιθανή εμφάνιση μικρών μωλωπισμένων σημείων και ήπιο αίσθημα πόνου κατά τη διάρκεια της μάσησης ή των έντονων εκφραστικών μορφασμών, δεν αναφέρονται. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Συμβουλές για μετά τη θεραπεία

Το μόνο που συνιστάται είναι η αποφυγή έντονης τριβής του δέρματος και άρσης μεγάλου βάρους για μία περίπου βδομάδα. Καλό είναι, επίσης, να αποφεύγεται η όποια επιβάρυνση της περιοχής με μάσηση σκληρών τροφών, με εργασίες οδοντιατρικής φύσεως κ.ά.

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να εφαρμοστεί;

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τα Νήματα Προσώπου μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες μεθόδους, όπως η Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan Tru PRP (Platelet-Rich Plasma), οι Εγχύσεις Εμφυτευμάτων Ρυτίδων (Υαλουρονικό Οξύ) και το Fractional Laser CO2.

 

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification