ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα στο πέρασμα του χρόνου.

Μικροδερμοαπόξεση

Η ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οι ουλές ακμής, τα μαύρα και λευκά στίγματα καθώς και οι κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη σύγχρονη μέθοδο ανάπλασης και ανανέωσης της επιδερμίδας, τη μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια.

Πώς δρα η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Μια ειδική κεφαλή που αποτελείται από έναν κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι, στον οποίο έχουν συγκολληθεί ειδικά επεξεργασμένα  διαμάντια, απομακρύνει την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της μικροδερμοαπόξεσης τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή.

Η κινητοποίηση των ινοβλαστών ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει κατά τη διάρκεια τη μικροδερμοαπόξεση, είναι η κινητοποίηση των ινοβλαστών, των κυττάρων δηλαδή που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση, ώστε να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να ενεργοποιηθεί η φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Η υπεραιμία που προκαλείται στην περιοχή λόγω του μικροτραυματισμού ενισχύει περαιτέρω την ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Ο μικροτραυματισμός από τις κεφαλές με διαμάντια μόνο στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος είναι τόσο καλά ανεκτός και δεν χρειάζεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Απόλυτα ελεγχόμενος καθαρισμός της επιδερμίδας

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι επί της ουσίας ένας απόλυτα ελεγχόμενος καθαρισμός προσώπου  από τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό, ταλαιπωρημένο και γερασμένο. Στόχο της αποτελεί η τόνωση, αναγέννηση και λείανση της επιδερμίδας του προσώπου, ώστε να αποκτήσει απαλότερη υφή στην αφή.

Η συνέπεια είναι συνέργεια στη διατήρηση του αποτελέσματος

Οι συνεδρίες μκροδερμοαπόξεσης που απαιτούνται είναι 2-4 με μεσοδιάστημα 1 μήνα. Η επανάληψη της θεραπείας συνιστάται κάθε 3-4 μήνες για συντήρηση του αποτελέσματος, ενίσχυση της τονικότητας του δέρματος, διατήρηση της λάμψης και της απαλότητας του δέρματος.

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου και όλους τους τύπους δέρματος, ενώ συνδυαστικά με άλλες θεραπείες κοσμητικής δερματολογίας αποτελεί την ιδανική θεραπεία ανάπλασης δέρματος για όλες τις ηλικίες.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

 

 

 

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification