ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ FUE

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE σας δίνει πίσω όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και όσα χάσατε μαζί τους, με πρώτη και σπουδαιότερη την αυτοπεποίθησή σας.

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Έχει υπολογιστεί ότι 1 στους 2 άνδρες και 1 στις 4 γυναίκες παρουσιάζουν σημαντική αραίωση των μαλλιών τους μέχρι την ηλικία των 50 ετών. Τα μαλλιά αρχίζουν να πέφτουν εξαιτίας κληρονομικής προδιάθεσης (ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία), με αποτέλεσμα να εγκαθίσταται αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής. Πολύ συχνά, το φαινόμενο ξεκινάει στα τέλη της εφηβείας και εξελίσσεται πολύ γρήγορα, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την εύθραυστη αυτοπεποίθηση, αφού η απώλεια των μαλλιών έχει ισχυρό ψυχολογικό αντίκτυπο.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μοναδική ιατρική λύση για την επαναπύκνωση των μαλλιών στις περιοχές της αραίωσης. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη λήψη τριχοθυλακίων από την πίσω περιοχή της κεφαλής και την εμφύτευσή τους στις αραιωμένες περιοχές. Είναι η μοναδική θεραπεία που με την εξελιγμένη πλέον μέθοδο λήψης μεμονωμένων τριχοθυλακίων (FUE) μπορεί να προσφέρει μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια, χωρίς παρενέργειες.

Η υπεροχή της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology, εφαρμόζεται η πιο εξελιγμένη μέθοδος «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE» που βασίζεται στην εξέταση της τριχοσκόπησης και εξασφαλίζει:

  • μέγιστη αξιοποίηση της δότριας περιοχής (περιοχή λήψης των τριχοθυλακίων),
  • βέλτιστη κάλυψη των αραιωμένων περιοχών,
  • άριστο σχεδιασμό της πρόσθιας γραμμής,
  • ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ποιότητας των grafts (μεταφερόμενα τριχοθυλάκια),
  • επανέκφυση όλων των grafts.

 

Τα στάδια της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE

Η Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE  βασίζεται σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία, ειδικά λογισμικά προγράμματα και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, που εξασφαλίζουν ύψιστη ποιότητα αποτελέσματος. Η διαδικασία έχει 5 στάδια:

1ο Στάδιο – Τριχοσκοπική Μελέτη

Η τριχοσκόπηση αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του τριχωτού της κεφαλής. Με μία υψηλής ανάλυσης  κάμερα και τη βοήθεια ενός ειδικού λογισμικού προγράμματος, εξετάζονται, καταγράφονται και αναλύονται όλες οι περιοχές του τριχωτού. Γίνεται εκτίμηση για την έκταση της δότριας περιοχής που μπορεί να αξιοποιηθεί, καθώς και για τις ανάγκες κάλυψης των αραιωμένων περιοχών.

Τριχοσκόπηση

2ο Στάδιο – Σχεδιασμός Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Βάσει της τριχοσκοπικής μελέτης και αφού έχει προσδιοριστεί ο αριθμός των διαθέσιμων προς μεταμόσχευση τριχοθυλακίων, σχεδιάζεται η κατανομή αυτών στις αραιωμένες περιοχές ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στη φάση αυτή, σχεδιάζεται και η πρόσθια γραμμή ώστε να δείχνει απολύτως φυσική σε σχέση με την ηλικία και την πρόοδο της τριχόπτωσης.

 3ο Στάδιο – Εκτέλεση Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης ξεκινάει με τη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, έχουν διάμετρο μικρότερη του ενός χιλιοστού (περίπου 0,6 χιλιοστό). Είναι τόσο όσο χρειάζεται προκειμένου να διαχωρίσουν τα τριχοθυλάκια από τον γύρω ιστό, χωρίς να τραυματίσουν τη δότρια περιοχή ή να διακινδυνεύουν την επιβίωση των ίδιων των τριχοθυλακίων. Η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων ενισχύεται επιπλέον με τη σύγχρονη μέθοδο PRP (Platelet Rich Plasma), καθώς τα grafts διατηρούνται μέσα σε διάλυμα εμπλουτισμένου πλάσματος μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους στις αραιωμένες περιοχές. Με τη μέθοδο αυτή, ενδυναμώνονται εν όψει της εμφύτευσης και επαναφύτρωσής τους. Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγωγή των τριχοθυλακίων, ακολουθεί η εμφύτευσή τους στις αραιωμένες περιοχές, πάντα στο σωστό βάθος και με τη σωστή γωνία και κατεύθυνση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει απολύτως φυσικό.

4ο Στάδιο: Συγκριτική Τριχοσκοπική Μελέτη

Αφού ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση μαλλιών, επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα η εξέταση της τριχοσκόπησης που δίνει τη δυνατότητα λεπτομερούς εξέτασης και ανίχνευσης των αλλαγών στις θεραπευμένες περιοχές με στατιστικές μετρήσεις και συγκριτικές εικόνες «πριν» και «μετά». Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επανακαταμέτρησης του αριθμού και της πυκνότητας των τριχών και των τριχοθυλακίων στις αραιωμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών εμφανίζεται ολοκληρωμένο μετά από 12 μήνες.

απεικόνιση μεταμόσχευσης


Συμπληρώστε το ατομικό ιατρικό ιστορικό μεταμόσχευσης μαλλιών
5ο Στάδιο: Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/eHair.Health

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ, υπάρχει ένα ακόμα καινοτόμο εργαλείο για την παρακολούθηση και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Το IQ/e-Hair.Health είναι ένα Ψηφιακό Βιβλιάριο (ηλεκτρονικός φάκελος), όπου καταχωρούνται τα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την υγεία του οργανισμού ώστε να παρακολουθούνται τα επίπεδα των παραγόντων εκείνων που επηρεάζουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Συστήνουμε το IQ/e-Hair.Health να ανανεώνεται τακτικά και προσφέρουμε χωρίς χρέωση ισόβια κάλυψη σε ό,τι αφορά τη χορήγηση της κατάλληλης αγωγής για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.

Γιατί να επιλέξετε τα Δερματολογικά Κέντρα IQ

  • Πολυετής εμπειρία: Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ, διαθέτουμε την πιο έμπειρη ομάδα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα. Έχουμε υψηλή εξειδίκευση και 20ετή πρωτοπορία και πείρα, μετρώντας συνολικά περισσότερες από 15.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Εφαρμόζουμε τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε σύγχρονα ιατρεία που στελεχώνονται με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και λειτουργούν με βάση διεθνή πρότυπα ποιότητας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε με τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και φροντίδα.
  • Εγγύηση: Σε κάθε Τριχοσκοπικά Ελεγχομένη FUE, προσφέρουμε εγγύηση για τον αριθμό των εκφυόμενων τριχοθυλακίων «Guarantee per follicle». Πριν αλλά και μετά από 12 μήνες από τη μεταμόσχευση μαλλιών, διενεργείται τριχοσκόπηση στη δότρια και τη δέκτρια περιοχή, κατά την οποία γίνεται καταμέτρηση των τριχοθυλακίων που μεταφέρθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας μικρής φυσικής απόκλισης της τάξης του 5%), πραγματοποιείται συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση.
  • Ιατρική παρακολούθηση εφ’ όρου ζωής: Με την εφαρμογή του Ψηφιακού Βιβλιαρίου IQ/e-Hair.Health, παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής χωρίς χρέωση.

 

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification