ΛΙΠΟΛΥΣΗ-ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο!

λιπόλυση

Συχνές Ερωτήσεις:

Είναι πραγματικά αποτελεσματικό; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο;

Οι τεχνικές LPG χρησιμοποιούνται επί χρόνια από πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, φυσίατρους και άλλους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, ινστιτούτα αισθητικής και γνωστά κέντρα spa ανά τον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 110 κλινικές και επιστημονικές μελέτες, που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη, συντονισμένη από τον καθηγητή Lafontan (INSERM, Toulouse), η δράση του CELLU M6 τελευταίας γενιάς με τους ανεξάρτητους μηχανικούς κυλίνδρους ενεργοποιεί τη λιπόλυση (αποβολή λίπους αυξημένη κατά 70%), διεγείροντας τα λιποκύτταρα μέσω των β-υποδοχέων, οι οποίοι και είναι υπεύθυνοι για τη μείωση του λίπους.

Ποιές είναι οι αντενδείξεις;

Γενικά, το LIPOMASSAGE δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται σε ασθενείς πάσχοντες από κάποιο σοβαρό χρόνιο νόσημα, σοβαρή απορρύθμιση του κυκλοφορικού συστήματος, φλεβίτιδα ή εγκυμοσύνη. Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ζητήστε τη συμβουλή του θεραπευτή ή του γιατρού σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φανούν τα αποτελέσματα;

Θα αντιληφθείτε τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι περιοχές όπου έχει ήδη γίνει εφαρμογή είναι αποσυμφορημένες, λιγότερο συμπαγείς και λιγότερο ογκώδεις. Το δέρμα σας γίνεται λείο και απαλό. Μετά από έξι συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο έντονα: το δέρμα σας με την εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού είναι πιο λείο και το σώμα σας σμιλευμένο και τονωμένο!

Πονάει;

Αν και έντονη, μία συνεδρία LIPOMASSAGE δεν θα έπρεπε να πονάει ποτέ! Αντίθετα, αυτό που νιώθετε είναι μια αληθινή αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη συνεδρία. Εάν οποιαδήποτε συνεδρία είναι επώδυνη, τότε αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις δεν είναι κατάλληλες. Γι’ αυτό σε καμία περίπτωση, μην διστάσετε να μιλήσετε με τον θεραπευτή σας.

Τί είναι το ENDERMOWEAR;

Το ENDERMOWEAR της LPG είναι ένα κορμάκι ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία LIPOMASSAGE. Μόνο για προσωπική χρήση, εξασφαλίζει τέλεια υγιεινή και οι αδιαφανείς περιοχές του κρύβουν τα γυμνά μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η μοναδική σύνθεση του ENDERMOWEAR ενισχύει την επαφή (γράπωμα) της κεφαλής με το δέρμα για ακόμη πιο αποτελεσματική θεραπεία.

Χρειάζεται να ακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα δίαιτας παράλληλα με τις συνεδρίες του LIPOMASSAGE;

Όλα εξαρτώνται από τους προσωπικούς στόχους βάρους και ομορφιάς που εσείς καθορίζετε! Όλες οι μορφές δίαιτας μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, αλλά σπάνια στα σημεία που θέλετε. Επιπλέον, η κυτταρίτιδα είθισται να μην επηρεάζεται ούτε από τις πιο σκληρές δίαιτες. Το LIPOMASSAGE, λοιπόν, στοχεύει ακριβώς σε αυτές τις ανθεκτικές περιοχές. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυάσετε το δικό σας πρόγραμμα LIPOMASSAGE με μία πλούσια και ισορροπημένη διατροφή και με καθημερινή φυσική άσκηση (π.χ. 30 λεπτά περπάτημα/ημέρα).

Τί συμβαίνει με το λίπος που χάσατε;

Καταρχάς, τα λιποκύτταρα αποθηκεύουν τη ζάχαρη και το λίπος στον λιπώδη ιστό. Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας LIPOMASSAGE, οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι της LPG ενεργοποιούν τη λιπόλυση και έτσι ενεργοποιείται η απελευθέρωση του λίπους. Επομένως, το λίπος μετατρέπεται σε πηγή ενέργειας για τους μυς.

Γιατί θα έπρεπε να είστε δραστήριοι μετά από μία συνεδρία LIPOMASSAGE;

Για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα του LIPOMASSAGE, η γυμναστική ή πολύ απλά τo γρήγορο περπάτημα μετά από κάθε συνεδρία σας βοηθάει να κάψετε γρήγορα και εύκολα το λίπος που απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

Είναι διαρκείας τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως και διαρκούν. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, μία συνεδρία συντήρησης το μήνα είναι συνήθως ικανή να διατηρήσει τα αποτελέσματα του LIPOMASSAGE.

Χρησιμοποιείστε το LIPOMASSAGE για να απομακρύνετε το μόνιμα αποθηκευμένο λίπος, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. Μετά από έξι συνεδρίες διάρκειας 35 λεπτών η κάθε μία, θα δείτε ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, χάνοντας βάρος εκεί όπου εσείς θέλετε!

Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και όταν χάνετε βάρος, δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε; Μην ανησυχείτε, το LIPOMASSAGE μπορεί να εστιάσει στο τοπικό πάχος και να δράσει εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε! Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μία φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής σας και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο. Η δράση της LPG: Η μηχανική διέγερση, που προκαλούν οι κύλινδροι (ROLL) της LPG, πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη ιστό και έτσι ενεργοποιείται η αποβολή λίπους (λιπόλυση). Αποτελέσματα: Το λίπος αποβάλλεται ευκολότερα και δείχνετε αισθητά πιο αδύνατοι. Οι ανεπιθύμητες καμπύλες, επιτέλους εξαφανίζονται.

Το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο! Οι περιοχές που συνήθως προσβάλλονται είναι οι γοφοί, το στομάχι και ιδιαιτέρως οι γλουτοί (επίπεδοι και ακανόνιστοι)! Η κατανομή του όγκου συχνά δεν είναι συμμετρική και οι καμπύλες έχουν ανομοιόμορφο σχήμα. Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος. Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα σας ανασχηματίζεται αρμονικά.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification