ΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο!

λιπόλυση

Συχνές Ερωτήσεις:

Έχετε καμπύλες (δηλαδή περιττό λίπος που εντοπίζεται στους μηρούς, στην κοιλιά, στα πόδια κ.α) που χαρακτηρίζονται από δυσμορφίες; Μήπως χάνετε κιλά, αλλά όχι από τα σημεία που θα θέλατε; Μπορεί ο καθημερινός τρόπος ζωής σας να είναι απολύτως υγιεινός, έχοντας εντάξει στην καθημερινότητά σας και την άσκηση, αλλά το λίπος στο σώμα σας να αυξάνεται. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς το LIPOMASSAGE δρα στοχευμένα στις περιοχές που θέλετε, αντιμετωπίζοντας το τοπικό πάχος.

Πώς δρα το LPG;

Οι κύλινδροι (ROLL) της LPG προξενούν μηχανική διέγερση, η οποία με τη σειρά της προκαλεί βαθιά στον λιπώδη ιστό, αντιδράσεις βιολογικής φύσεως με αποτέλεσμα τη λιπόλυση, δηλαδή την ενεργοποίηση αποβολής λίπους. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ευκολότερη αποβολή λίπους και αισθητά πιο αδύνατη όψη, καθώς οι ανεπιθύμητες και ανομοιόμορφες καμπύλες αποτελούν πλέον παρελθόν. Η κατανομή του λίπους είναι ισόρροπη και η αποκατάσταση του ιδανικού περιγράμματος του σώματος δεδομένη. Το σώμα σμιλεύεται και συντελείται αναμόρφωση των καμπύλων και αρμονικός ανασχηματισμός της σιλουέτας.

Είναι πράγματι αποτελεσματικό;

Η χρησιμοποίηση των τεχνικών LPG είναι εδώ και χρόνια ευρέως διαδεδομένη, καθώς πλαστικοί χειρουργοί, φυσίατροι, δερματολόγοι, ινστιτούτα αισθητικής και γνωστά κέντρα spa σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουν τη λιπόλυση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Η αποτελεσματικότητά τους έχει, άλλωστε, αποδειχθεί από πλήθος κλινικών και επιστημονικών μελετών (τουλάχιστον 110). Η πιο πρόσφατη, την οποία έχει συντονίσει ο καθηγητής Lafontan (INSERM, Toulouse), υποστηρίζει ότι το τελευταίας γενιάς CELLU M6 δρώντας με τη βοήθεια των ανεξάρτητων μηχανικών κυλίνδρων, συμβάλλει στην ενεργοποίηση της λιπόλυσης (το ποσοστό αποβολής λίπους είναι αυξημένο κατά 70%) και στη διέγερση των λιποκυττάρων χάρη στους β-υποδοχείς, οι οποίοι ευθύνονται για τον περιορισμό του λίπους.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα γίνεται αντιληπτό ήδη από την πρώτη συνεδρία, καθώς τα σημεία εφαρμογής της θεραπείας εμφανίζονται αποσυμφορημένα και λιγότερο ογκώδη και συμπαγή. Το δέρμα δείχνει πιο απαλό, λείο και τονωμένο, αποτέλεσμα που ενισχύεται ακόμα περισσότερο μετά από την ολοκλήρωση 6 συνεδριών διάρκειας 35′ η καθεμιά. Καλό είναι αφότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να ακολουθεί 1 συνεδρία/μήνα, με στόχο τη διατήρηση του αποτελέσματος

Πονάει η Λιπόλυση;

Η θεραπεία LIPOMASSAGE είναι έντονη, όχι όμως επώδυνη. Πιο συγκεκριμένα, χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης η οποία διαρκεί τόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όσο και μετά την ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση που κάποια συνεδρία είναι επίπονη, αυτό υποδηλώνει μη καταλληλότητα των ρυθμίσεων, γεγονός για το οποίο θα πρέπει να ενημερωθεί ο θεραπευτής σας.

Τι συμβαίνει με το λίπος που χάνεται;

Υπεύθυνα για την αποθήκευση της ζάχαρης και του λίπους στον λιπώδη ιστό είναι τα λιποκύτταρα. Όταν πραγματοποιείται το LIPOMASSAGE, χάρη στους ανεξάρτητους μηχανικούς κυλίνδρους της LPG, ενεργοποιείται η λιπόλυση και κατά συνέπεια απελευθερώνεται το λίπος, το οποίο έπειτα μεταβάλλεται και αποτελεί για τους μυς, πηγή ενέργειας.

Απαιτείται συνδυασμός προγράμματος διατροφής και συνεδριών LIPOMASSAGE;

Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα βρίσκεται στους στόχους που έχετε θέσει για το βάρος και την ομορφιά σας. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, όχι όμως από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλετε. Επίσης, η κυτταρίτιδα δείχνει να είναι ανεπηρέαστη ακόμα κι από τις πιο αυστηρές δίαιτες. Το LIPOMASSAGE, όμως, δρα στοχευμένα σ’ αυτές ακριβώς τις περιοχές. Αυτό που συνιστάται, ωστόσο, είναι ένας συνδυασμός του δικού σας προγράμματος LIPOMASSAGE και μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής με φυσική άσκηση σε καθημερινή βάση (π.χ. 30′ περπάτημα). Η γυμναστική συμβάλλει στη γρήγορη και εύκολη καύση του λίπους που έχει απελευθερωθεί κατά τη θεραπεία.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Το LIPOMASSAGE δεν ενδείκνυται για περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, φλεβίτιδα, κάποια απορρύθμιση του κυκλοφορικού συστήματος. Επίσης, αντεδείκνυται για περιπτώσεις εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε για την καταλληλότητά σας ως υποψήφιος της θεραπείας, συμβουλευτείτε τον θεραπευτή ή τον γιατρό σας.

Τι είναι το ENDERMOWEAR;

Πρόκειται για ένα κορμάκι προσωπικής χρήσης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το LIPOMASSAGE. Διασφαλίζει τέλεια υγιεινή και τα γυμνά μέρη του σώματος καλύπτονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας από τις αδιαφανείς περιοχές του. Μάλιστα, η σύνθεσή του λειτουργεί ενισχυτικά της επαφής (γραπώματος) της κεφαλής με το δέρμα γεγονός που χαρίζει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Δειτε επισης:

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification