ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί το 90% του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως. Όμως, με τις εξελιγμένες θεραπείες που προσφέρει η σύγχρονη κοσμητική δερματολογία, εσείς μπορείτε να ανήκετε στο υπόλοιπο 10%!

κυτταρίτιδα

H κυτταρίτιδα, ή «τοπική λιποδυστροφία» όπως ονομάζεται επιστημονικά, αποτελεί ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το εάν έχουν επιπλέον κιλά. Ως κυτταρίτιδα μπορεί να οριστεί η μεταβολή της επιφάνειας του δέρματος, η οποία γίνεται ανάγλυφη και έχει όψη παρόμοια με φλοιό πορτοκαλιού.

Θεωρείται παθολογική κατάσταση που εντοπίζεται στους δερματικούς και υποδόριους ιστούς με χαρακτηριστικό τη μη φυσιολογική λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα η κατανομή των μορίων του λίπους στο συνδετικό ιστό είναι ανομοιογενής, κάτι που οδηγεί στη μη ομαλή συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Βαθμιαία η κυτταρίτιδα τείνει να γίνεται όλο και πιο έντονη στα σημεία του σώματος που έχει εκδηλωθεί, τα οποία κατά κύριο λόγο είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες. Τα αίτια που οδηγούν στην εμφάνιση κυτταρίτιδας είναι διάφορα. Mεταξύ των κυριότερων αιτιών είναι η καθιστική ζωή, η κληρονομική προδιάθεση, οι διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος και των ορμονών, η παχυσαρκία, η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης και αναψυκτικών. Επίσης η κυτταρίτιδα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η κακή λειτουργία του ήπατος ή η ύπαρξη ενδοκρινολογικών διαταραχών.

Πώς αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα;

Οι νέες επιστημονικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στα σημεία του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα αφου στοχεύουν στη ρίζα του προβλήματος:

 • τη διαταραχή στη ροή του αίματος και της λέμφου,
 • την κατακράτηση τοξινών στους ιστούς,
 • τη διόγκωση των λιποκυττάρων,
 • τη βαθμιαία απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Πρόκειται για τεχνικές μη επεμβατικές, ανώδυνες και αναίμακτες, που φέρουν την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA. Ειδικά, ο συνδυασμός των θεραπειών αυτών υπόσχεται θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Θεραπεία X-Wave™

Η συσκευή X-Wave™ χρησιμοποιεί τη δράση των ακουστικών κυμάτων για να αυξάνει την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών σε βάθος 2,5-3 εκατοστών. Η θεραπεία εφαρμόζεται στις περιοχές όπου κάνει την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα (συνηθέστερα στους γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά, το στομάχι και τα μπράτσα), είναι ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική.

Τα ακουστικά κύματα προκαλούν εσωτερικές δονήσεις, οι οποίες προσελκύουν περισσότερο αίμα, οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην περιοχή με αποτέλεσμα την επανόρθωση των ιστών. Επιπλέον, η αυξημένη οξυγόνωση έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του τοπικού μεταβολισμού, που συμβάλλει στην καταπολέμηση της διόγκωσης των λιποκυττάρων.

Παράλληλα, ενισχύεται η λεμφική κυκλοφορία και ευνοείται η αποβολή των κατακρατημένων υγρών που προκαλούν διαταραχές στο συνδετικό ιστό. Πέραν της αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η θεραπεία X-Wave™ βελτιώνει αισθητά την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος, αφού έχει επίδραση και στους ινοβλάστες, διεγείροντας την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και ελαστίνης. Πολύ σύντομα, εξομαλύνονται οι «λακκουβίτσες» που προσδίδουν στο δέρμα τη γνώριμη όψη φλοιού πορτοκαλιού και αντιμετωπίζεται η πιθανή χαλάρωση στην περιοχή.

Τα σημεία υπεροχής της θεραπείας XWave™:

 • «Μαλακώνει» την κυτταρίτιδα, κάνοντας πιο εύκολη την αντιμετώπισή της
 • Είναι ανώδυνη θεραπεία με μακροχρόνια αποτελέσματα
 • Βελτιώνει παράλληλα την πιθανή όψη χαλάρωσης, ουλών και ραγάδων
 • Έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Θεραπεία CelluSculpting

Το CelluSculpting είναι το πρώτο ιατροτεχνολογικό σκεύασμα για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και ειδικότερα για τη διάλυση του λίπους στις περιοχές του σώματος όπου εντοπίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται βάσει θεραπευτικού πρωτοκόλλου και αποσκοπεί στην εξουδετέρωση της συσσώρευσης των τοξικών ουσιών τοπικά. Παράλληλα βοηθά στη βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας και ρυθμίζει τη λειτουργία των κυττάρων στον υποδόριο ιστό, επαναφέροντάς τη στα φυσιολογικά επίπεδα.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται πρόληψη, βελτίωση της εμφάνισης και αντιμετώπιση των ατελειών του δέρματος που δημιουργούνται λόγω των μεταβολών στη στιβάδα του λιπώδους ιστού.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας CelluSculpting;

Η θεραπεία CelluSculpting κατά της κυτταρίτιδας έχει πολλαπλά οφέλη:

 • Είναι ανώδυνη
 • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας
 • Πολύ σύντομος χρόνος εφαρμογής της θεραπείας
 • Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα: το δέρμα δείχνει πιο απαλό και πιο σφιχτό
 • Τα μόνιμα αποτελέσματα είναι ορατά εντός 1,5–2 μηνών
 • Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος με κυτταρίτιδα

Σε ποιους ασθενείς ενδείκνυται η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με το CelluSculpting;

Η θεραπεία CelluSculpting ενδείκνυται σε ασθενείς με κυτταρίτιδα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, οι γάμπες, η κοιλιά, το στομάχι και το εσωτερικό μέρος των μπράτσων. Επίσης αποτελεί ενδεικνυόμενη θεραπεία μετά την εφαρμογή λιποαναρρόφησης. 

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Θεραπεία Endermologie

Ο όρος Endermologie είναι καταχωρημένο σήμα της LPG Systems και εισήχθη ως μια υποδόρια θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Η Endermologie αναπτύχθηκε αρχικά στη Γαλλία στη δεκαετία του ’80 για ουλές με ρικνώσεις, αν και πολλοί ασθενείς παρατήρησαν τη μείωση της περιφέρειας του σώματος και τη βελτίωση στην ποιότητα του ιστού. Από τότε, η Endermologie έχει καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού -κυτταρίτιδα- και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος.

Η Endermologie ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (F.D.A.) για τη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας ενός σώματος. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλαπλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα πολλές τρέχουσες μελέτες υπόσχονται ακόμα περισσότερα.

 

Μετά από ιατρική αξιολόγηση σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επιστημονικών μεθόδων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξελιγμένη συνδυαστική θεραπεία για την κυτταρίτιδα

Μικρολιπογλυπτική LipoMesotherapy

Κρυολιπόλυση CoolSculpting

Endermologie

Carboxytherapy

RF Ραδιοσυχνότητες

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification