ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Off 1
Legs700

Κυτταρίτιδα, «λακκουβίτσες», φλοιός πορτοκαλιού 4 λέξεις εφιάλτης για τις γυναίκες. Από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα αρχίζουν και τα «στυλιστικά» προβλήματα. Τι να φορέσετε; Πως να κρύψετε τις «λακκουβίτσες» που έχετε στους μηρούς σας; Από τι ύφασμα πρέπει να είναι η φούστα ή το παντελόνι σας για να μην διαγράφεται ο φλοιός πορτοκαλιού;

Μέχρι που καταλήγετε στο βασικό ερώτημα: Πως φτάσαμε ως εδώ; Τι μου συνέβη; Θα επανέλθει το σώμα μου; Και πως;

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο δέρμα σας οφείλεται στην διαταραχή της ροής του αίματος και της λέμφου, στην κατακράτηση τοξινών, τη διόγκωση των λιποκυττάρων και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Το πρώτο βήμα μόλις έγινε: εντοπίσαμε την ρίζα του προβλήματος.

Το αμέσως επόμενο βήμα η επιλογή μιας θεραπείας ή και συνδυασμού θεραπειών που δρουν πολύ βαθύτερα από την επιδερμίδα όπου εμφανίζονται οι εμβυθίσεις, οι γνωστές «λακκουβίτσες».

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας απαιτεί δραστικές μεθόδους ικανές να προσφέρουν οριστικά αποτελέσματα, όπως οι παρακάτω θεραπείες:

  • XWAVE, η θεραπεία βασίζεται στη δράση των ακουστικών κυμάτων τα οποία ενισχύουν την αγγειακή και λεμφική λειτουργία, την αύξηση του τοπικού μεταβολισμού. Με τον τρόπο αυτό αναστέλλεται η διόγκωση των κυττάρων και οι τοξίνες παγιδεύονται ανάμεσα στους ιστούς, τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται και διεγείρεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου.

 

  • CelluClip η θεραπεία αντιμετωπίζει τις αντιαισθητικές εμβυθίσεις (λακκουβίτσες) καθώς δρα στοχευμένα στις ινώσεις που ευθύνονται για τη δημιουργία τους και χαρίζει άμεσα ομοιόμορφη επιδερμίδα

 

  • CelluSculpting πρόκειται για μια Μεσοθεραπεία με αντιοξειδωτικές, αποσυμφορητικές & συσφικτικές ιδιότητες κατά της διόγκωσης των λιποκυττάρων. Αυτό που κατορθώνει η θεραπεία CelluSculpting είναι η εξάλειψη των τοξικών ουσιών που συσσωρεύονται τοπικά και ευθύνονται για τη διόγκωση των λιποκυττάρων και την κυτταρίτιδα.

 

  • LPG Endermologie – εφαρμόζεται συμπληρωματικά για την περαιτέρω βελτιστοποίηση του αποτελέσματος. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό λιπομασάζ που κινητοποιεί βαθιά τον ιστό με στόχο την αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών.

Η ισχύς εν τη ενώσει: Τρισδιάστατη αντιμετώπιση ανώδυνα με ασφάλεια, οριστικά

Οι θεραπείες αντιμετωπίζουν τρισδιάστατα την κυτταρίτιδα γιατί δρουν σε τρία επίπεδα: στον λιπώδη ιστό, το συνδετικό ιστό και την επιδερμίδα. Η συνδυαστική εφαρμογή των θεραπειών και η αλληλεπίδρασή τους καταπολεμούν τη διόγκωση των κυττάρων, αποκαθιστούν τη χαμένη ελαστικότητα και απελευθερώνουν την επιδερμίδα από τις ενοχλητικές εμβυθίσεις («λακκουβίτσες») προσφέροντας θεαματικό αποτέλεσμα.

Ο καιρός δεν είναι πολύς. Μέσα σε μερικές μόνο εβδομάδες η κυτταρίτιδα, όπου και αν βρίσκεται αποτελεί παρελθόν.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification