Μεσοθεραπεία με το Alidya για τη μόνιμη εξάλειψη της κυτταρίτιδας

Τι είναι το Alidya;

Το Alidya είναι το πρώτο ιατροτεχνολογικό σκεύασμα για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και ειδικότερα για τη διάλυση του λίπους στις περιοχές του σώματος όπου εντοπίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αναπτύχθηκε από τον πρωτοπόρο καθηγητή Αισθητικής Ιατρικής Pasquale Motolese σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικών μελετών για τη φυσιοπαθολογία της κυτταρίτιδας.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται βάσει θεραπευτικού πρωτοκόλλου και αποσκοπεί στην εξουδετέρωση της συσσώρευσης των τοξικών ουσιών τοπικά. Παράλληλα βοηθά στη βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας και ρυθμίζει τη λειτουργία των κυττάρων στον υποδόριο ιστό, επαναφέροντάς τη στα φυσιολογικά επίπεδα.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται πρόληψη, βελτίωση της εμφάνισης και αντιμετώπιση των ατελειών του δέρματος που δημιουργούνται λόγω των μεταβολών στη στιβάδα του λιπώδους ιστού.

 

Που στοχεύει η θεραπεία με το Alidya;

Το Alidya αναπτύχθηκε με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η ειδική του σύνθεση στοχεύει σε πολλαπλά σημεία:

  • Αποκατάσταση των φυσιολογικών λειτουργιών των κυττάρων στο υποδόριο λίπος (υποδερμίδα)
  • Διαλυτοποίηση και αφαίρεση των τοξικών εξωκυτταρικών στοιχείων
  • Αλκαλοποίηση της εξωκυτταρικής μήτρας
  • Βελτίωση της οξυγόνωσης του ιστού
  • Ενίσχυση της μητρικής ανασύνθεσης

 

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας με το Alidya;

Η θεραπεία με το Alidya κατά της κυτταρίτιδας έχει πολλαπλά οφέλη:

  • Είναι ανώδυνη
  • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας
  • Πολύ σύντομος χρόνος εφαρμογής της θεραπείας
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα: το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο σφιχτό και χωρίς κυτταρίτιδα
  • Τα μόνιμα αποτελέσματα είναι ορατά εντός 1,5 – 2 μηνών
  • Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος με κυτταρίτιδα

 

Υπάρχουν σχετικά κλινικά δεδομένα;

Μέχρι στιγμής, οι κλινικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε γυναίκες μεταξύ 28 και 65 ετών αποδεικνύουν πολύ καλή ανοχή προς τη συγκεκριμένη ενέσιμη θεραπεία, χωρίς να δημιουργείται καμία δερματική αντίδραση. Επιπλέον, στην πρώτη μελέτη που δημοσιεύτηκε, στην οποία συμμετείχαν 35 γυναίκες και έλαβαν θεραπεία για διάστημα επτά εβδομάδων, αποδείχτηκε ιδιαίτερα υψηλός βαθμός ικανοποίησης και πρόθεση των γυναικών να επαναλάβουν τη θεραπεία εφόσον απαιτείται.

 

Πώς γίνεται η εφαρμογή της θεραπείας με το Alidya;

Για την εφαρμογή της θεραπείας γίνεται έγχυση του Alidya χρησιμοποιώντας την τεχνική της μεσοθεραπείας. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση σε όποια περιοχή του σώματος υπάρχει κυτταρίτιδα.

Η επαναστατική σύνθεση του Alidya καταφέρνει να εξουδετερώσει τις συσσωρευμένες τοξικές ουσίες που οδηγούν σε διόγκωση των λιποκυττάρων. Έτσι μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα.

 

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες πρέπει να εφαρμοστούν;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την υπό θεραπεία περιοχή και τη σοβαρότητα της κυτταρίτιδας. Συνολικά μπορεί να απαιτούνται από επτά έως δώδεκα συνεδρίες σε εβδομαδιαία βάση. Έτσι εξασφαλίζονται ορατά κλινικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις συνιστάται να γίνουν μία ή δύο επαναληπτικές συνεδρίες δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπευτικού συνεδριών ως θεραπεία συντήρησης.

 

Σε ποιους ασθενείς ενδείκνυται η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με το Alidya;

Η θεραπεία για εξάλειψη της κυτταρίτιδας με το Alidya ενδείκνυται σε ασθενείς με κυτταρίτιδα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, οι γάμπες, η κοιλιά, το στομάχι και το εσωτερικό μέρος των μπράτσων. Επίσης αποτελεί ενδεικνυόμενη θεραπεία μετά την εφαρμογή λιποαναρρόφησης.

 

Υπάρχουν ομάδες ασθενών στους οποίους αντενδείκνυται η εφαρμογή του Alidya;

Η θεραπεία για εξάλειψη της κυτταρίτιδας με το Alidya αντενδείκνυται σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω από την περιοχή που πρόκειται να γίνει εφαρμογή της θεραπείας.

Επιπλέον δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή/και ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων, για προληπτικούς λόγους, καθώς επίσης και σε παιδιά και γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.