ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΙΧΘΥΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΜΗ

Off 1

Βελτίωση της φλεγμονώδους ακμής προσφέρουν τα συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαια, ιδιαίτερα στους ασθενείς που υποφέρουν από μέτριο ή σοβαρό βαθμό της νόσου.

Συμπληρώματα διατροφής με Ιχθυέλαια

Τα συμπληρώματα διατροφής με Ιχθυέλαια ανακουφίζουν την ακμή

Βελτίωση της φλεγμονώδους ακμής προσφέρουν τα συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαια, ιδιαίτερα στους ασθενείς που υποφέρουν από μέτριο ή σοβαρό βαθμό της νόσου. Αυτό διαπίστωσαν διατροφολόγοι από το Κρατικό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, αφού υπέβαλαν 13 άντρες ηλικίας 18 έως 40 ετών σε αγωγή με ιχθυέλαια για διάστημα δώδεκα εβδομάδων. Οι συμμετέχοντες λάμβαναν καθημερινά 3 κάψουλες που περιείχαν 930mg εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA), 720mg δοκοσαεξανοϊκο οξύ (DHA) και 174mg δοκοσαπεντανοϊκό οξύ (DPA), χωρίς να διαφοροποιήσουν κατά τα άλλα τη συνηθισμένη διατροφής τους.

Επιπλέον, οι ασθενείς διατήρησαν την όποια αγωγή ακολουθούσαν για τη θεραπεία της ακμής τους, συμπεριλαμβανομένων καθαριστικών προϊόντων και φαρμάκων που δεν θεωρούνταν ωστόσο ισχυρά. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας φωτογράφησαν τα πρόσωπα των ασθενών πριν το ξεκίνημα της αγωγής, στην έκτη βδομάδα της θεραπείας και στο τέλος της. Αν και δεν παρατήρησαν σημαντικές διαφορές στον αριθμό των φλεγμονών, κατέγραψαν ωστόσο βελτίωση κατά μία βαθμίδα στην κλίμακα αξιολόγησης της βαρύτητας της ακμής στο 62% των ασθενών.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification