Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ «ΤΡΙΧΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ!

Off 1
αποτρίχωση με LASER Alexandrite

Έχετε κοπεί. Έχετε εμφανίσει θυλακίτιδα. Έχετε σπυράκια, κοκκινίλες και φαγούρα μετά από κάθε ξύρισμα. Και κυρίως έχετε πια κουραστεί από την σχεδόν καθημερινή ρουτίνα που απαιτεί η διαδικασία της αποτρίχωσης με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Αν έχετε αρχίσει να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία κάθε φορά που χρειάζεται να κάνετε αποτρίχωση, ίσως ήρθε ο καιρός να δείτε πιο σοβαρά την εφαρμογή της Αποτρίχωσης με LASER Alexandrite.

Η αλήθεια είναι ότι οι γνώριμες σε όλους μέθοδοι αποτρίχωσης έχουν γίνει πια συνήθεια καθώς είναι μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων γυναικών και ανδρών.

Πόσο δύσκολο όμως είναι να αλλάξετε συνήθειες; Ή μάλλον να το θέσουμε διαφορετικά, πόσο έτοιμοι είστε να αφήσετε πίσω ό,τι σας πονάει; Έχετε σκεφθεί ότι η μέρα που θα ξυπνήσετε και δεν θα σας απασχολούν «τρίχες» δεν είναι και τόσο μακριά;

Στόχος κάθε αποτριχωτικής μεθόδου είναι να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται.  Στόχος όμως της αποτρίχωσης με LASER Alexandrite είναι να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα για πάντα. Και πραγματικά, αυτό προσφέρει. Ιατρικά αποδεδειγμένα.

Η αποτρίχωση με LASER Alexandrite είναι η καλύτερη σας επιλογή και υπερέχει ξεκάθαρα των κοινών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το ξυραφάκι, το κερί και  τις αποτριχωτικές κρέμες  για τους εξής  λόγους:

  • Είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την υπερβολική ή ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα
  • Είναι ιδανική για όλους τύπους και χρώμα δέρματος
  • Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές, ακόμα και σε αυτές που είναι «δυσπρόσιτες» όπως τα αυτιά
  • Αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο αποτρίχωσης για την περιοχή των γεννητικών οργάνων
  • Επιτρέπει την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση ιογενών μολύνσεων και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων στην ευαίσθητη περιοχή
  • Δρα με επιλεκτική ακρίβεια στη ρίζα της τρίχας, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, αφήνοντας ανέπαφες τις γύρω περιοχές
  • Εφαρμόζεται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων
  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
  • Αποτελεί την πιο προηγμένη μέθοδο αποτρίχωσης και τη μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA
  • Βάζει τέλος στη θυλακίτιδα και χαρίζει ένα βελούδινο δέρμα

Ωστόσο, it takes 2 to tango!

Η αποτρίχωση με  λέιζερ Αλεξανδρίτη απαιτεί βραχυπρόθεσμη δέσμευση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Και εδώ, είναι απαραίτητη η δική σας συνέργεια.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν μεγαλώνουν όλες οι τρίχες με τον ίδιο ρυθμό και ότι η αποτρίχωση με LASER Alexandrite για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να «βρει» τις τρίχες στο ενεργό στάδιο ανάπτυξής τους.

Χρειάζεται η δική σας συνέπεια ως προς την προσέλευσή σας σε κάθε προγραμματισμένη συνεδρία μέχρις ότου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συνεδρίων που έχει ορισθεί ότι για την κάθε περίπτωση είναι απαραίτητος. Η χρονική απόσταση μεταξύ των συνεδριών εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και φυσικά από τον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας, την οποία έχει πετύχει η προηγούμενη εφαρμογή. Σταδιακά, τα χρονικά διαστήματα μεταξύ των συνεδριών θα μειώνονται και ταυτόχρονα η τριχοφυΐα συν τω χρόνω θα μετατρέπεται σε χνοώδη και αδύναμη μέχρι την πλήρη αναστολή επανέκφυσής της.

Η επιθυμία για οριστική απαλλαγή από την υπερβολική ή και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δεν είναι πια ευσεβής πόθος.

H αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη μπορεί να προσφέρει απαλό και βελούδινο δέρμα για πάντα. Σε ελάχιστες και σύντομης διάρκειας συνεδρίες. Αποτελεσματικά. Ανώδυνα. Με ασφάλεια.  Αρκεί μια μόνο συνεδρία για να γίνει η αρχή. Η αρχή για απαλότερο δέρμα χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα  είναι μόνο μια συνεδρία μακριά.

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification