ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στην αιχμή της τεχνολογίας και  με τη δύναμη της φύσης, τότε και τώρα

Μια ιστορία παλιά όσο και ο άνθρωπος. Το φυσικό κάλλος, η ομορφιά, αποτελεί μείζον και διαχρονικό θέμα από την αρχαιότητα έως και σήμερα.

Ο Αριστοτέλης έλεγε για την εξωτερική ομορφιά του ανθρώπου, ότι αποτελεί το σημαντικότερο προσόν, πολύ σπουδαιότερο και από την καλύτερη συστατική επιστολή.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μία ωραία εμφάνιση, όχι μόνο δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη, αλλά αντιθέτως πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί ένα σπουδαίο πλεονέκτημα για την επίτευξη ενός στόχου μας.

Σε δεύτερη ανάγνωση όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι η φυσική ομορφιά αντανακλά τον συναισθηματικό μας κόσμο, δηλαδή το πώς νιώθουμε, ενώ είναι αναμφίβολα και  ο καθρέφτης της γενικότερης κατάστασης της υγείας του οργανισμού μας.

Πραγματικά ωραίο είναι, να νιώθεις και να δείχνεις ωραία

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι εάν θέλουμε να πετύχουμε αποτελέσματα που βελτιώνουν την επιδερμίδα μας θα πρέπει να δράσουμε κάτω από αυτή, ενεργοποιώντας τους φυσικούς εκείνους μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας και είναι υπεύθυνοι για την φυσική εκείνη ομορφιά των νεανικών μας χρόνων.

Είναι πλέον επίσης γνωστό ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μη επεμβατικές μεθόδους για να αντιμετωπίσουν τα σημάδια του χρόνου, και επιλέγουν συνειδητά να ακολουθήσουν έναν υγιεινό και φυσικότερο τρόπο ζωής.

Μη επεμβατικές, Δερματολογικές προσεγγίσεις για ένα φυσικά υγιές δέρμα

Δρώντας με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα.

Υπάρχει πληθώρα μη επεμβατικών διαδικασιών αναζωογόνησης του προσώπου, οι οποίες εφαρμόζονται από το δερματολόγο σας και μπορούν να γυρίσουν πίσω το χρόνο.

Οι διαδικασίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αναστρέψουν, να βελτιώσουν ή να σβήσουν τα πιο πρώιμα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Συχνά αναφέρονται ως «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος» επειδή  χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.

Στα τριάντα σας, μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού.

Στα σαράντα σας, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή, αφήνοντας το δέρμα σας λιγότερο ροδαλό.

Μόλις φτάσετε στα πενήντα σας, μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα σας κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα υποκείμενα λιπώδη κύτταρα του προσώπου σας συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός σας αρχίζει να κρεμάει.

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Κάνει το δέρμα σας να φαίνεται απαλότερο, πιο λείο και πιο φρέσκο.

Η φωτοδυναμική ανανέωση

Έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης με ήπιο τρόπο.

RF (Ραδιοσυχνότητες)

H τρίτη γενιά στις θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων.

CARBOXYTHERAPY

Μία βασιλική θεραπεία για κοινούς θνητούς

MAGELLAN® TRU PRP™, Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για την απλή μεσοθεραπεία (PRP) μέχρι σήμερα.

Microneedling RF μία επαναστατική θεραπεία

Φυσική νεότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Endermolift

Η μέθοδος ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

Εγχύσεις για Ρυτίδες Έκφρασης

Ανανέωση του προσώπου σας με φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ίχνη και πόνο.

Εγχύσεις Εμφυτευμάτων

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η έγχυση εμφυτευμάτων έχει αποδειχθεί, ως η καλύτερη μέθοδος για την αποκατάσταση των ρυτίδων.

Είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά οι παραπάνω θεραπείες, δρουν άμεσα. Μπορείτε να βελτιώσετε διάφορα σημάδια γήρανσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το δέρμα σας θα έχει μια υγιή λάμψη, οι κηλίδες της ηλικίας θα γίνουν απαλότερες ή θα απαλειφθούν, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι γραμμές έκφρασης θα μαλακώσουν και μπορεί να βελτιωθεί αισθητά το θέμα της χαλάρωσης.

Οι ασθενείς λατρεύουν τις διαδικασίες αυτές επειδή βοηθούν στην επιβράδυνση της εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης. Τώρα, είναι ευκολότερο από ποτέ να φαίνεστε τέλεια.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ Intensive Quality Dermatology μετά από αναλυτική ιατρική εκτίμηση θα κρίνουμε ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για σας.

Δείτε τις Υπηρεσίες:

PRP

Με θεαματικά αποτελέσματα για τη λείανση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του δέρματος, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης…

Carboxytherapy

Το carboxytherapy είναι μία θεραπεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα της δερματολογίας, καθώς το εύρος των εφαρμογών…

Ρυτιδες

Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια ιδεώδης θεραπεία που μειώνει το χρόνο ανάνηψης, αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και…

RF TriPollar

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές…

endermolift

Endermolift

Σε μόλις 15 λεπτά η μέθοδος ENDERMOLIFT ανανεώνει το δέρμα σας και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη. Άγχος, μόλυνση και…

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

IQ – Intensive Quality Dermatology LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ