ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

Το φυσικό κάλλος, η ομορφιά, αποτελεί μείζον και διαχρονικό θέμα από την αρχαιότητα έως και σήμερα …

Ανανέωση Προσώπου

Στα τριάντα σας, μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού.

Στα σαράντα σας, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανή καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή, αφήνοντας το δέρμα σας λιγότερο ροδαλό.

Μόλις φτάσετε στα πενήντα σας, μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα σας κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα υποκείμενα λιπώδη κύτταρα του προσώπου σας συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός σας αρχίζει να κρεμάει.

Οι σύντομες διαδικασίες ανανέωσης προσώπου «κατά την ώρα του διαλείμματος» σας επιτρέπουν να φαίνεστε νεότερη χωρίς να απαιτείται πλαστική χειρουργική

Υπάρχει πληθώρα μη χειρουργικών διαδικασιών αναζωογόνησης του προσώπου, οι οποίες πραγματοποιούνται από το δερματολόγο σας και μπορούν να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Οι διαδικασίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν, να βελτιώσουν ή να σβήσουν τα πιο πρώιμα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα. Συχνά αναφέρονται ως «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος» επειδή χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν και δεν απαιτείται περίοδος αποκατάστασης.

Γιατί ονομάζονται διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου «κατά την ώρα του διαλείμματος»;

Ο λόγος που ονομάζονται διαδικασίες «κατά την ώρα του διαλείμματος» είναι ότι μπορείτε να βελτιώσετε διάφορα σημάδια γήρανσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το δέρμα σας θα έχει μια υγιή λάμψη, οι κηλίδες της ηλικίας θα γίνουν απαλότερες ή θα απαλειφθούν, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι γραμμές έκφρασης θα μαλακώσουν και μπορεί να βελτιωθεί η χαλάρωση του δέρματος. Οι ασθενείς λατρεύουν τις διαδικασίες αυτές επειδή βοηθούν στην επιβράδυνση της εμφάνισης της γήρανσης. Τώρα, είναι ευκολότερο από ποτέ να φαίνεστε τέλεια.

Οι θεραπευτικές σας επιλογές για ανανέωση προσώπου στην ώρα του διαλείμματος

Οι ενέσεις Bold-B-word® χαλαρώνουν τους μύες ώστε να μην συστέλλονται. Μετά τη θεραπεία, το υπερκείμενο δέρμα παραμένει λείο και χωρίς ρυτίδες, ενώ οι μύες του προσώπου που δεν έχουν θεραπευτεί συστέλλονται φυσιολογικά, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσική έκφραση του προσώπου.

Τα ελαφριά χημικά πίλινγκ μπορούν να βελτιώσουν την υφή και την εμφάνιση στο τραχύ δέρμα ή σε δέρμα με ρυτίδες ή στίγματα. Κάνουν ήπια απολέπιση, λειαίνουν και απαλύνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα αφαιρούν την εξωτερική κυτταρική στοιβάδα του δέρματος. Τα ελαφριά χημικά πίλινγκ ανανεώνουν την υφή του δέρματός σας και βελτιώνουν τη διαύγειά του. Είναι άψογα για τη βελτίωση της θαμπής, χωρίς ζωντάνια επιδερμίδας.

Η μικροδερμοαπόξεση κάνει το δέρμα σας να φαίνεται απαλότερο, πιο λείο και πιο φρέσκο. Μέσα σε μόνο είκοσι λεπτά, αυτή η ήπια τεχνική απόξεσης επιφέρει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τα μη-αφαιρετικά laser θεραπεύουν τις ρυτίδες διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα σας. Το νεοσχηματισμένο κολλαγόνο γεμίζει τη ρυτίδα από μέσα. Μερικοί ασθενείς βλέπουν βελτίωση μετά από μόνο μία θεραπεία. Σε αντίθεση με τα laser CO2 και ερβίου δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.

Η φωτοαναζωογόνηση έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης με ήπιο τρόπο. Η διαδικασία πραγματοποιείται με laser, τα οποία χρησιμοποιούν έντονο παλμικό φως για τη θεραπεία των κηλίδων ηλικίας, των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και των μελαγχρωματικών κηλίδων και τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Μετά από τη θεραπεία σας, η θεραπευμένη φλέβα ή βλάβη θα ξεθωριάσει σταδιακά και, σιγά σιγά θα εξαφανιστεί, αφήνοντας το δέρμα σας πιο λείο και απαλό.

Οι ενέσεις στις ρυτίδες με χρήση μαλακών υλικών πληρώσεως ιστού μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων του προσώπου. Επιπλέον, τα υλικά πληρώσεως χρησιμοποιούνται στα χείλη και μειώνουν την εμφάνιση των ουλών ακμής.

Πώς είναι η ανάρρωση μετά από τις διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος;

Αφού γίνει η θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου από το γιατρό, μπορεί να υπάρχει κάποια ερυθρότητα ή οίδημα στο σημείο της θεραπείας. Μπορείτε να το καλύψετε με προϊόντα μακιγιάζ και να συνεχίσετε κατευθείαν τις δραστηριότητές σας. Αυτό που αρέσει περισσότερο στους ασθενείς μας ως προς τις διαδικασίες αυτές είναι ότι δεν χρειάζεται να το ξέρει κανείς. Απλώς φαίνεστε καλύτερα!

Σχετικα με τον συντακτη:

Ο Dr. Τζερμιάς εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική (Ν. Υόρκη, Σαν Ντιέγκο). Είναι πρωτοστάτης στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Ο όρος “Κοσμητική Ιατρική” στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996 και για 18 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων IQ – Intensive Quality Cosmetic Dermatology & Surgery, τα οποία στα “Healthcare Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους. Ο Dr. Τζερμιάς κατέχει τον τίτλο Fellow στην παγκοσμίου φήμης Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS), που είναι ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να λάβει ένας γιατρός. Μεταξύ άλλων, είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας, της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

Greek Flag

ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

English Flag

LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

Greek Flag

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

Greek Flag

ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Τ 210 96 06 600

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

tuv certification elitour certification