ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Off 1

Αυτό το καλοκαίρι αισθάνθηκες ότι παραγνωρίστηκες με την κυτταρίτιδα; Δεν φτάνει που ήρθε απρόσκλητη στη ζωή σου, πλέον εμφανίζει τέτοια επεκτατική τάση που αισθάνεσαι καταπιεσμένη κάθε φορά που βγαίνεις στην παραλία ή ανοίγεις την ντουλάπα σου. Μην κάθεσαι! Πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα για να πάρεις διαζύγιο μαζί της και μάλιστα express!

Ξέχνα τις κρέμες και τα scrub που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επιφανειακά. Χρειάζεσαι πιο δραστικές μεθόδους που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα ακριβώς στη ρίζα της. Είναι σημαντικό βέβαια να γνωρίζεις τη ρίζα του προβλήματος για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Πριν φτάσεις λοιπόν να δεις αυτές τις αντιαισθητικές «λακκουβίτσες» στο δέρμα σου, έχουν συμβεί τα εξής: διαταραχή στη ροή του αίματος και της λέμφου, κατακράτηση τοξινών, διόγκωση των λιποκυττάρων, απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

Χρειάζεσαι λοιπόν θεραπείες που να δρουν πολύ βαθύτερα από την επιδερμίδα όπου εμφανίζεται η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Ποιες είναι αυτές; «Μέχρι πρότινος είχαμε θεραπείες όπως το LPG Endermologie και την πρεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Πλέον, τις χρησιμοποιούμε συμπληρωματικά αφού έχουμε πολύ πιο εξελιγμένες και στοχευμένες θεραπείες για κυτταρίτιδα που ειδικά όταν τις εφαρμόζουμε συνδυαστικά, προσφέρουν θεαματικό αποτέλεσμα, όπως το X-Wave™, το CelluSculpting και το CelluClip», λέει ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ – Intensive Quality Dermatology, Fellow ASLMS (Αμερικανική Εταιρεία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική).

«Η συσκευή X-Wave™ βασίζεται στην αποδεδειγμένη δράση των ακουστικών κυμάτων και μας βοηθάει να αυξήσουμε τον τοπικό μεταβολισμό, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη διόγκωση των λιποκυττάρων και να μαλακώσουμε την κυτταρίτιδα, για να την καταπολεμήσουμε στη συνέχεια πιο εύκολα. Με το CelluSculpting ενισχύουμε την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών, εξουδετερώνουμε τη συσσώρευση των τοξικών ουσιών και βοηθάμε το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητά του. Όσο για τις εμβυθίσεις του δέρματος (κοινώς «λακκουβίτσες»), χρησιμοποιούμε τη θεραπεία CelluClip με την οποία δρούμε στοχευμένα στις ινώσεις που ευθύνονται για το τράβηγμα του δέρματος προς τα μέσα και το απελευθερώνουμε», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, τονίζοντας ότι ειδικά στην περίπτωση της θεραπείας CelluClip το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Και οι τρεις θεραπείες είναι ανώδυνες, ασφαλείς και κατάλληλες για όλες τις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα: μηρούς, γλουτούς, γάμπες, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα. Μέσα σε μερικές βδομάδες, θα ξεγνοιάσεις από το άγχος που σε καταλαμβάνει μόλις ανοίγεις την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι «τι να φορέσω σήμερα που να με κρύβει;» Και φυσικά του χρόνου το καλοκαίρι, ούτε λόγος για παρεό!.

Πηγή Queen.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 – Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 – Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ