MAGELLAN® TRU PRP™, Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για την απλή μεσοθεραπεία (PRP) μέχρι σήμερα.

prp

Η απλή αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) βασισμένη στην αρχή της απλής φυγοκέντρησης διαχωρίζει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια του αίματος και αξιοποιεί τον μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων χρησιμοποιώντας τα συστατικά του αίματος εκείνα που έχουν αναζωογονητικές, επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες συντελώντας στη λείανση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του δέρματος της επιδερμίδας του προσώπου.

Αυτό που συνέβαινε μέχρι σήμερα στην απλή αυτόλογη μεσοθεραπεία ήταν το εξής: η απλή διαδικασία της φυγοκέντρησης, -δηλαδή η μία περιστροφή- απομάκρυνε τα ερυθρά αιμοσφαίρια από το πλάσμα και παρέδιδε μια μίξη PRP (Platelet Rich Plasma) & PPP (Platelet Poor Plasma) που περιείχε μικρό αριθμό αιμοπεταλίων και μικρό ποσοστό συγκέντρωσης αυξητικών παραγόντων.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP™ γνωστή και ως Vampire Facelift ® θέτει ακόμα ψηλότερα τον πήχη σε όλα όσα γνωρίζαμε για την αυτόλογη μεσοθεραπεία ανάπλασης προσώπου μέχρι σήμερα.

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP™ – όπως ακριβώς συμβαίνει και με την απλή μεσοθεραπεία PRP-βασίζεται στην ενέσιμη χορήγηση εμπλουτισμένου σε αιμοπετάλια πλάσματος (Platelet Rich Plasma) του ίδιου του ασθενούς- γι’ αυτό και η θεραπεία χαρακτηρίζεται αυτόλογη. Με μια ουσιαστική διαφορά: τη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης.

Magellan ® Tru PRP™ η εξελιγμένη φυγόκεντρος

Το μυστικό της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητας της νέας Αυτόλογης Μεσοθεραπείας προσώπου Magellan ® Tru PRP™ βρίσκεται στη δεύτερη περιστροφή (διπλή φυγοκέντρηση) όπου και πραγματοποιείται ο πιο εκλεπτυσμένος διαχωρισμός: απομακρύνεται το PPP, το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα & μένει το PΡP, το λεγόμενο «φτωχό» πλάσμα και επιτυγχάνεται υψηλότερο ποσοστό συγκέντρωσης αυξητικών παραγόντων στο αίμα 4-6 φορές περισσότερο από τα άλλα PRP. Το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα (PRP) εγχέεται στο πρόσωπο προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ανάπλασης και ανανέωσης.

Με αυτόν τον τρόπο επαναδραστηριοποιείται πολύ μεγαλύτερος αριθμός ενήλικων βλαστοκυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους, δίνουν εντολή για την επαναλειτουργία της προσβληθείσας περιοχής και επομένως η αυτοαποκατάσταση της επιτυγχάνεται συντομότερα και αποτελεσματικότερα.

Η θεραπεία όμως δεν τελειώνει εδώ

Συμπληρώστε το ατομικό ιατρικό ιστορικό τριχόπτωσης

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου Magellan ® Tru PRP™ αξιοποιεί όλα εκείνα τα στοιχεία του αίματος που λειτουργούν ευνοϊκά για την ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσω της εν λόγω θεραπείας καθώς το «φτωχό» πλάσμα που απομένει μετά τη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης και τον εκλεπτυσμένο διαχωρισμό εφαρμόζεται ως μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή μετά την έγχυση του PRP προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την ανανέωση και ανάπλαση των κυττάρων του προσώπου. Το ΡΡΡ που μένει μετά την θεραπεία ο ασθενής μπορεί να το εφαρμόσει ως μάσκα στο σπίτι για μερικές ημέρες.

Ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία

Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP™ ή αλλιώς Vampire Facelift®  είναι μη επεμβατική θεραπεία, απόλυτα ασφαλής καθώς βασίζεται στη λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση του αίματος του ίδιου του ανθρώπου. Συνεπώς δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.

Η συσκευή που πραγματοποιεί την διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης φέρει την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων και συσκευών FDA γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ασφάλεια του μηχανήματος και τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του.

Magellan ® Tru PRP ή αλλιώς Vampire Facelift ® με μια ματιά:

 • Βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας
 • Συσφίγγει το δέρμα και χαρίζει μια πιο υγιή λάμψη
 • Λειαίνει τις ρυτίδες και τις ουλές
 • Ενεργοποιεί
  • την ανάπλαση του κολλαγόνου
  • την αγγειογένεση
  • επαναγγειοποίηση των ιστών
 • προσδίδει όγκο και λίπος σε περιοχές όπου  το λίπος και όγκος έχουν χαθείΣχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 – Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 – Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ