COOLSCULPTING – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Το Coolsculpting είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που βάζει τέλος στο τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία

coolsculpting-logo

Πάντα υπάρχει κάποιο σημείο στο σώμα που προκαλεί δυσαρέσκεια. Κάποιο σημείο που μοιάζει να περισσεύει. Είναι αυτό το σημείο που όταν στέκεστε μπροστά στον καθρέφτη, το βλέμμα σας εστιάζει μονάχα πάνω του και η απογοήτευση σας κάνει να αλλάζετε στάση.

Τις περισσότερες φορές, το σημείο αυτό δεν σχετίζεται με περιττά κιλά. Είναι ένα τοπικό πάχος που επιμένει πολλές φορές παρά την υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Η έως τώρα αντιμετώπισή του περιλάμβανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, γενική αναισθησία, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή, μεγάλο χρόνο ανάρρωσης και συχνά μη ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Όταν το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα

Το Coolsculpting είναι η πρώτη και μοναδική μη επεμβατική μέθοδος για τη μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους, που φέρει την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού FDA. Εφαρμόζεται με ανώδυνο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο, και όταν πλέον ολοκληρωθεί, το «ψωμάκι» έχει φύγει. Και στην προκειμένη περίπτωση όταν φύγει, φεύγει για πάντα.

Το Coolscupting, ή αλλιώς Κρυογλυπτική, σας επιτρέπει να επανασχεδιάσετε το σώμα σας, εξαλείφοντας ό,τι θεωρείτε πως «περισσεύει». Η τεχνολογία του αναπτύχθηκε στη Βοστόνη και βασίστηκε στο αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: το ψύχος. Καθηγητές Δερματολογίας από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος.

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Μία ανώδυνη και στοχευμένη θεραπεία

Χάρη σε ειδικές κεφαλές (applicators) που «προσκολλώνται» πάνω στα τοπικά παχάκια, το μηχάνημα εκθέτει με απόλυτη ακρίβεια και ελεγχόμενο τρόπο τα λιποκύτταρα σε θερμοκρασία -10 βαθμών Κελσίου. Η αίσθηση ψύχους είναι αντιληπτή για μερικά μόνο δευτερόλεπτα, καθώς πολύ γρήγορα το δέρμα μουδιάζει τοπικά και δεν υπάρχει περαιτέρω ενόχληση.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορείτε να χαλαρώσετε και έτσι ξαπλωμένοι να αποχαιρετίσετε το επίμονο τοπικό πάχος. Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα, τα περίσσια λιποκύτταρα θα έχουν κρυσταλλοποιηθεί και ο οργανισμός θα έχει ενεργοποιήσει τις φυσικές διαδικασίες επεξεργασίας του λίπους και αποβολής των νεκρών λιποκυττάρων δια της λεμφικής οδού.

εφαρμογη σε αντρα

Η διαφορά μεταξύ μείωσης λιποκυττάρων και μείωσης βάρους

Πολλοί πιστεύουν ότι η μείωση του βάρους σημαίνει μείωση των λιποκυττάρων. Αυτό είναι λάθος. Όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρά μας μικραίνουν σε μέγεθος, όμως ο αριθμός τους παραμένει ίδιος. Έτσι, όταν παίρνουμε βάρος, τα λιποκύτταρα αυτά ξαναμεγαλώνουν.

Με το Coolsculpting αντιθέτως, μειώνεται πράγματι ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Ακόμα κι αν υπάρξει αργότερα αύξηση του σωματικού βάρους, στη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα συσσωρευθεί εκ νέου λίπος αφού τα λιποκύτταρα δεν θα υπάρχουν πια για να ξαναμεγαλώσουν σε μέγεθος. Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, θα συνεχίζετε να έχετε λιγότερους πόντους στην περιοχή, να φοράτε άνετα τα ρούχα σας και να αισθάνεστε υπέροχα.

Τα σημεία υπεροχής του Coolsculpting

  • Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους που μπορεί να ανθίσταται ακόμα και στην υγιεινή διατροφή και τη σωματική άσκηση
  • Εξαλείφει το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, χωρίς φάρμακα
  • Δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση
  • Δεν μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων, αλλά τον αριθμό τους
  • Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, δεν συσσωρεύεται ποτέ ξανά λίπος στη θεραπευμένη περιοχή

Κλείστε τώρα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Δειτε επισης:

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ