HEALTHCARE AWARDS 2017: ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ IQ – INTENSIVE QUALITY DERMATOLOGY ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

Off 1
DSC_5405 (final profile)

HBA_SILVER

Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στον χώρο της δερματολογικής υγείας έλαβαν τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology. Στην τελετή απονομής των “Healthcare Awards 2017” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology έλαβαν το «Silver Award» στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών, μία βράβευση που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα τους ως ποιοτικά και πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα.

Ειδικότερα, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology βραβεύτηκαν για πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, όπως το Ψηφιακό Βιβλιάριο Δερματολογικής Υγείας IQ/e-skin.health, το οποίο δίνει στον ασθενή πρόσβαση στον ατομικό του Ιατρικό Φάκελο Δερματολογικής Υγείας, όποτε και από όπου το επιθυμεί.

Διακρίθηκαν, επίσης, για το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτοματοποιημένης ολόσωμης χαρτογράφησης δέρματος IQ Body Scanner-Total Body Mapping, την υπερσύγχρονη μονάδα Φωτοδυναμικής Θεραπείας Ακμής Acnelaser και τη θεραπεία miraDry, τη μοναδική που δίνει οριστική λύση στη μασχαλιαία υπεριδρωσία.

Το βραβείο παρέλαβε ο δερματολόγος Dr. Τζερμιάς Χριστόφορος , Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ – Intensive Quality Dermatology, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στην εφαρμογή των εξελιγμένων δερματολογικών LASER στην Ελλάδα.

«Το Βραβείο Καινοτόμων Υπηρεσιών πιστοποιεί την 20χρονη και πλέον επιστημονική συμβολή μας στη Θεραπευτική, Κοσμητική και Επεμβατική LASER Δερματολογία, με την παροχή άριστων, πρότυπων υπηρεσιών», δήλωσε ο Dr. Τζερμιάς, μετά την παραλαβή του βραβείου.

«Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των δερματολογικών υπηρεσιών και θεραπειών που προσφέρονται στον ελλαδικό χώρο, ώστε να γίνουν εφάμιλλες με αυτές που εφαρμόζονται σε κέντρα του εξωτερικού. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει και επιβραβεύει σε πανελλαδικό επίπεδο την πολύχρονη επένδυσή μας σε καινοτόμα τεχνολογία, εφαρμοσμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, καθιστώντας μας Πρότυπη και Καινοτόμα Μονάδα Δερματολογικής Υγείας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του Dr. Τζερμιά από Member σε Fellow στην Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS). Πρόκειται για τον ύψιστο τίτλο, που μπορεί να λάβει ένας ιατρός, αποκτώντας ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό, που αποστολή έχει να προάγει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων, με την εφαρμογή εξελιγμένων LASER και άλλων Energy Based Devices προς όφελος των ασθενών.

 

Πηγές: Onmed.gr , Newsbomb.gr

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 – Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 – Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ