7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Στο Δερματολογικό Ιατρείο IQ Dermatology Care του Αμαρουσίου διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα Q-switched Laser για την αφαίρεση του τατουάζ σας με επιτυχία και χωρίς παρενέργειες, προσφέροντάς σας το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς σημάδια και ουλές. Αντιθέτως, υπάρχει πληθώρα μη εξειδικευμένων για την αφαίρεση τατουάζ Laser, όπως το CO2 και το fractional CO2 Laser, το Nd:Yag Laser, το Laser Αλεξανδρίτη, καθώς και τα Laser αποτρίχωσης. Με τα συγκεκριμένα Laser δεν επιτυγχάνεται η επιλεκτική εξάλειψη των χρωμοφόρων σωματιδίων του τατουάζ. Επιπλέον, εάν δεν χρησιμοποιηθούν με τις κατάλληλες ρυθμίσεις προκαλούν στο δέρμα σημάδια χωρίς να είναι αποτελεσματικά. Επομένως, οι συγκεκριμένες συσκευές Laser είναι ακατάλληλες για την αφαίρεση ή τον αποχρωματισμό των τατουάζ. Στο άρτια εξοπλισμένο Δερματολογικό Ιατρείο μας μπορούμε να αφαιρέσουμε τατουάζ διαφόρων χρωμάτων ή με συνδυασμό χρωμάτων από όλα τα σημεία του σώματος.

7 λόγοι για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ με Q-switched Laser

  1. Αποτελεί την πλέον ασφαλή και την πιο αποτελεσματική επιλογή.

Η τεχνολογία αφαίρεσης των τατουάζ με Q-switched laser εγκρίθηκε το 2013 από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration, FDA), το οποίο υποδεικνύει ότι πληροί τις απαιτήσεις του Οργανισμού ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

  1. Προσφέρει εξασφαλισμένα αποτελέσματα

Μέσω της διαδικασίας αφαίρεσης τατουάζ με τα εξελιγμένα Q-switched Laser επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εφόσον είστε υγιείς και η κατάσταση του τατουάζ είναι φυσιολογική είναι δυνατή η αποτελεσματική αφαίρεση του τατουάζ χωρίς παρενέργειες, σημάδια και ουλές.

  1. Καθόλου επεμβατική διαδικασία

Η αφαίρεση των τατουάζ με τα εξειδικευμένα Q-switched Laser αποτελεί τη μοναδική μη επεμβατική διαδικασία σε σχέση με τις άλλες διαθέσιμες μεθόδους αντιμετώπισης, όπως η δερμοαπόξεση και η εκτομή. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο εξαλείφεται το ενδεχόμενο λοίμωξης ή χειρουργικού λάθους, ενώ είναι σαφώς πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος σε σχέση με της κρέμες αφαίρεσης τατουάζ.

  1. Ελάχιστος έως καθόλου πόνος

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάνει αφαίρεση τατουάζ με laser δηλώνουν ότι δεν έχουν αισθανθεί πόνο ή έχουν πονέσει λίγο. Το επίπεδο του πόνου  εξαρτάται επίσης και από το είδος του τατουάζ, το σημείο στο οποίο βρίσκεται και την ανεκτικότητα του κάθε ατόμου στον πόνο, κάτι που ισχύει και κατά τη διαδικασία δημιουργίας του τατουάζ.

  1. Πιο οικονομική διαδικασία

Το κόστος για την αφαίρεση ενός τατουάζ με Q-switched Laser είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις εναλλακτικές επιλογές, ενώ τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα.

  1. Κανένας κίνδυνος

Η αφαίρεση των τατουάζ με τα εξελιγμένα Q-switched Laser είναι μια διαδικασία που καθοδηγείται από το δερματολόγο Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, μειώνοντας τους ενδεχόμενους κινδύνους εμφάνισης παρενεργειών, εφόσον είναι μια μη επεμβατική διαδικασία και δεν απαιτείται η εφαρμογή χημικών παραγόντων.

  1. Σας δίνει περισσότερες επιλογές

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε ολική αφαίρεση ενός τατουάζ. Με τη μέθοδο αφαίρεσης των τατουάζ με Q-switched Laser μπορείτε να επιλέξετε τη μερική αφαίρεση ενός ανεπιθύμητου τατουάζ ή τον αποχρωματισμό του υπάρχοντος τατουάζ, ώστε να το καλύψετε με ένα νέο σχέδιο.

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ