ΤΑ LASER ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ

SUNDAY
24 Απριλίου 2005

Οι εφαρμογές laser χρησιμοποιούνται ευρύτατα πλέον στον τομέα της Δερματολογίας, και όχι μόνο, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εμπιστεύονται τη λύση των προβλημάτων τους στις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους.

Ο εξειδικευμένος Δερματολόγος κ. Χριστόφορος Τζερμιάς μας ενημερώνει για τον τρόπο λειτουργίας και την προσφορά των laser στη σύγχρονη Δερματολογία:

«Τα παλαιού τύπου laser, σε πολλές περιπτώσεις, υπήρξαν ανεπαρκή στη λύση προβλημάτων και παρουσίασαν αρκετές παρενέργειες. Η θετική και η αρνητική εμπειρία αξιοποιήθηκαν και την τελευταία δεκαετία αναπτύχθηκαν τα εξελιγμένα laser.

Η λειτουργία των laser τελευταίας γενιάς βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Το μέγεθος της διαμέτρου της δέσμης φωτός δίνει τη δυνατότητα της επιλεκτικής εξάλειψης του στόχου στο επιθυμητό βάθος, αφήνοντας εντελώς ανέπαφο το φυσιολογικό ιστό.

Τα laser αυτού του τύπου σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη ιατρική γνώση και εμπειρία αποτελούν την πλέον αποτελεσματική θεραπευτική απάντηση στην αντιμετώπιση αιμαγγειωμάτων, ευρυαγγειών, ουλών, κηλίδων ηλικίας και ήλιου. Επίσης, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη τατουάζ και στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Πολύ σημαντική είναι η συμβολή τους στις ρυτίδες και τις ουλές, που αντιμετωπίζονται με εξαιρετικά σύγχρονες και αναίμακτες μεθόδους, με μικρότερο χρόνο επούλωσης και πολύ λιγότερες παρενέργειες συγκριτικά με παλαιότερες μεθόδους».

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

IQ – Intensive Quality Dermatology LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ