ΣΥΣΦΙΞΗ, ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θεραπείες που με την βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν, η να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

συσφιξη σωματος

Το σώμα μας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που έχουμε οργανώσει την ζωή μας σε θέματα άσκησης, διατροφής, καθώς και της σωματικής και ψυχικής υγείας μας. Όλες οι νέες θεραπείες σώματος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας στοχεύουν στο να σμιλεύσουν το σώμα μας σε εκείνες τις επιθυμητές διαστάσεις που η υγεία μας απαιτεί και οι καιροί προστάζουν.

Θεραπείες που με την βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν, η να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις νέες θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους , σύσφιξης του δέρματος του σώματος , και  μείωση της κυτταρίτιδας που μετά από λεπτομερή ιατρική αξιολόγηση σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επιστημονικών μεθόδων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για κοσμητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

H τεχνολογία RF είναι ιδανική στη σύσφιξη του σώματος, προσώπου και στη λιπογλυπτική.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά σε αυτό και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Με εφαρμογή των RF επιτυγχάνουμε:

σύσφιξη σώματος και προσώπου
• σμίλευση περιγράμματος σώματος
• μείωση λίπους

Η τεχνολογία τρίτης γενιάς RF  είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών Ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Endermologie ή Carboxy  Therapy προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

H σύσφιξη σώματος με Μεσοθεραπεία

H μέθοδος της Μεσοθεραπείας αναπτύχθηκε από τον Γάλλο γιατρό Dr.Michael Pistor το 1952. Η Μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το χόριο, που είναι το μεσαίο στρώμα του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η Μεσοθεραπεία κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό. Εφαρμόζεται από τον γιατρό με πολύ λεπτές βελόνες (100% ανώδυνα) και σε απόσταση ενός εκατοστού η μία από την άλλη σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η μεσοθεραπεία σώματος στοχεύει κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Από μόνη της όμως δεν αρκεί, όταν όμως γίνετε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους όπως η Κρυολιπόλυση,   Endermologie & Carboxy  Therapy επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μερικά πλεονεκτήματα:

  • Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για σύσφιξη σώματος σε συνδυασμό με RF Tripollar (ραδιοσυχνότητες) και Carboxy  Therapy
  • Καταπολεμά ριζικά την κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με Endermologie & Carboxy  Therapy
  • Ορατά και άμεσα αποτελέσματα με λίγες συνεδρίες

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

H θεραπεία με CARBOXYTHERAPY

Γεννήθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας το 1932, όπου διαπιστώθηκε ότι όταν οι ασθενείς έκαναν μπάνιο σε νερά πλούσια σε διοξείδιο του άνθρακα, παρουσίαζαν ταχύτερη επούλωση των πληγών.

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες.

Το carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο τριχωτό της κεφαλής, τα βλέφαρα, το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.

Πιο ξεκούραστη, φρέσκια και νεανική εμφανίζεται η επιδερμίδα και στα σημεία όπου χορηγείται διοξείδιο του άνθρακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και τα βαθύτερα σημάδια του χρόνου.

Η σύσφιξη σώματος με Carboxy  Therapy αν συνδυαστεί με Endermologie ή Εξειδικευμένες Λιποδιαλυτικές Μέθοδους  προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

 

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 - Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 - Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ