Σύσφιξη, Λιπογλυπτική Σώματος

Το σώμα μας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που έχουμε οργανώσει τη ζωή μας σε θέματα άσκησης, διατροφής, καθώς και της σωματικής και ψυχικής υγείας μας. Όλες οι νέες θεραπείες σώματος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας στοχεύουν στη σύσφιξη, δηλαδή στο να σμιλεύσουν το σώμα μας σε εκείνες τις επιθυμητές διαστάσεις που η υγεία μας απαιτεί και οι καιροί προστάζουν.

Θεραπείες που με τη βοήθεια της τεχνολογίας πετυχαίνουν μικρά θαύματα στο να διορθώσουν ή να αποκαταστήσουν τις ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις νέες θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους , σύσφιξης του δέρματος του σώματος και μείωσης της κυτταρίτιδας που μετά από λεπτομερή ιατρική αξιολόγηση σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επιστημονικών μεθόδων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) μετράει στην ιατρική περισσότερα από 30 έτη. Είναι ιδανική για κοσμητικές εφαρμογές χάρη στους νόμους της Φυσικής βάσει των οποίων τα κύτταρα χρησιμοποιούν τη  θερμότητα ως ενέργεια.

H τεχνολογία RF είναι ιδανική στη σύσφιξη του σώματος, προσώπου και στη λιπογλυπτική.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρει την ενέργεια στο βάθος του δέρματος έχοντας ευεργετική επίδραση σε αυτό και στο λιπώδη ιστό. Η σύσφιξη σώματος με RF, επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους και τονώνει τους ινοβλάστες με συνέπεια τη θεαματική σύσφιξη τόσο του σώματος όσο και του προσώπου.

Με εφαρμογή των RF επιτυγχάνουμε:

  • σύσφιξη σώματος και προσώπου
  • σμίλευση περιγράμματος σώματος
  • μείωση λίπους

Η τεχνολογία τρίτης γενιάς RF είναι απολύτως ασφαλής, εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους και τα χρώματα δέρματος και τα πλεονεκτήματά της είναι πολύ σημαντικά συγκριτικά με τα αποτελέσματα που παρουσίαζαν παλαιότερες τεχνολογίες Ραδιοσυχνοτήτων RF.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF συνδυαστικά με Endermologie ή Carboxy  Therapy παρέχει μία θεραπεία μέγιστων αποτελεσμάτων, έχοντας στόχο να διασπάσει το λίπος και να συσφίξει το δέρμα.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

 

H σύσφιξη σώματος με Μεσοθεραπεία

Τη μέθοδο της Μεσοθεραπείας ανέπτυξε το 1952 ο Γάλλος γιατρός Dr.Michael Pistor. Χάρη στη  Μεσοθεραπεία γίνεται εμπλουτισμός του χορίου με μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα, ένζυμα και αντιοξειδωτικά, τα οποία αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Η Μεσοθεραπεία κάνει την επιδερμίδα πιο σφιχτή, ελαστική και λαμπερή. Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτών βελόνων (απολύτως ανώδυνα), οι οποίες απέχουν ένα εκατοστό μεταξύ τους.

Η μεσοθεραπεία σώματος στοχεύει κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Από μόνη της όμως δεν αρκεί, όταν όμως γίνεται συνδυαστικά με άλλες μεθόδους όπως η Κρυολιπόλυση,   Endermologie & Carboxy  Therapy επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μερικά πλεονεκτήματα:

  • Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για σύσφιξη σώματος σε συνδυασμό με RF Tripollar (ραδιοσυχνότητες) και Carboxy  Therapy
  • Καταπολεμά ριζικά την κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με Endermologie & Carboxy  Therapy
  • Ορατά και άμεσα αποτελέσματα με λίγες συνεδρίες

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

H θεραπεία με CARBOXYTHERAPY

Γεννημένη το 1932 στη Γαλλία, η θεραπεία Carboxytherapy απέδειξε ότι οι πληγές επουλώνονταν πολύ πιο γρήγορα στους ασθενείς εξαιτίας του μπάνιου που έκαναν (στα βασιλικά spa), με νερό πλούσιο σε διοξείδιο του άνθρακα.

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες.

Το carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο τριχωτό της κεφαλής, τα βλέφαρα, το πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.

Η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια, ξεκούραστη και νεανική στα σημεία χορήγησης διοξειδίου του άνθρακα, με στόχο την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών έκφρασης και των βαθύτερων σημαδιών του χρόνου.

Η σύσφιξη σώματος με Carboxy  Therapy αν συνδυαστεί με Endermologie ή Εξειδικευμένες Λιποδιαλυτικές Μέθοδους  προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στη διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Προγραμματίστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Σχολιάστε