ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER;

Ίσως έχετε ακούσει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης είναι καλύτερα να γίνεται την Άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού.

ΕΙΝΑΙ SANTE
Ιούνιος 2004

Χριστόφορος Τζερμιάς
Διευθυντής Τμήματος Laser Δερματολογίας Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Ο λόγος γι’αυτόν το χρονικό προσδιορισμό είναι ότι τα λέιζερ πρέπει να εφαρμόζονται σε δέρμα που δεν είναι μαυρισμένο. Αν, λοιπόν, δεν έχετε εκτεθεί στον ήλιο, μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση όποτε εσείς θέλετε, οπωσδήποτε, όμως, πριν από τις διακοπές σας. Το αποτέλεσμα της πρώτης συνεδρίας διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το λέιζερ είναι η μόνη μέθοδος οριστικής αποτρίχωσης, εγκεκριμένη από το F.D.A. Αμερικής.

Επιλέγοντας τον ειδικό, τι να προσέξετε:

  • Οι πλέον κατάλληλοι είναι οι δερματολόγοι ειδικευμένοι σε λέιζερ νέας γενιάς. Αυτά πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ενεργητικούς μηχανισμούς ψύξης της επιδερμίδας.
  • Μόνο ο συνδυασμός αξιόπιστης τεχνολογίας και υψηλής τεχνογνωσίας μπορεί να εξασφαλίσει τη σωστή επιλογή.
  • Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων χρησιμοποιούνται επεμβατικά ή μη επεμβατικά λέιζερ, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.
  • Τα μη επεμβατικά λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μικρή ηλικία, ακόμα και προληπτικά, για να επιβραδύνουν τη γήρανση. Στην Αμερική, για παράδειγμα, συνηθίζεται οι νέες κοπέλες να κάνουν ανανέωση προσώπου με εξελιγμένα λέιζερ μία φορά το μήνα.
  • Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά, δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορεί να αντικαταστήσει τα καθημερινά μας καλλυντικά ή τα αντίστοιχα που κάνουν peeling.
  • Τα επεμβατικά λέιζερ, από την άλλη, προσφέρουν πιο θεαματικά αποτελέσματα, απαιτούν όμως 10ήμερη παραμονή στο σπίτι και τα αποτελέσματα τους διαρκούν για 3-4 χρόνια.

Προσοχή

Τα εξελιγμένα λέιζερ εφαρμόζονται μόνο από δερματολόγους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται με τα μηχανήματα φωτοανάπλασης και φωτοαποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται από αισθητικούς.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

IQ – Intensive Quality Dermatology LONDON

33 Cavendish Square, Marylebone
W1G 0PW

Τ: +44 (0) 20 8144 8494

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 6μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ