ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΛΕΙΖΕΡ

Με τα νέα εξελιγμένα λέιζερ θεραπεύονται πλέον πολύ αποτελεσματικά τα κόκκινα εκ γενετής σημάδια, που είναι γνωστά σαν αιμαγγειώματα. Οι επιστήμονες, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο νωρίς, ακόμα και από τη βρεφική ηλικία.

«Η δημιουργία των αιμαγγειωμάτων οφείλεται στην ύπαρξη πολύ ευρύτερων από τα φυσιολογικά τριχοειδών αγγείων στο δέρμα», μας εξηγεί ο γραμματέας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Λέιζερ Δερματολογίας ο διδάκτωρ δερματολογίας Χριστόφορος Τζέρμιας, ο οποίος προσθέτει:

«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τα αιμαγγειώματα θα υποχωρήσουν από μόνα τους όταν μεγαλώσει το παιδί. Μάλιστα μετά τα τριάντα η επιφάνειά τους θα γίνει πιο σκουρόχρωμη και ανώμαλη με ογκίδια γι’ αυτό και είναι επιβεβλημένη η θεραπεία τους πριν το παιδί μεγαλώσει».

Σήμερα, λοιπόν, με τη νέα γενιά λέιζερ που ονομάζεται Candela Παλμικό Λέιζερ Χρωστικής επιτυγχάνεται η εξάλειψη των ομαλών αιμαγγειωμάτων ακόμα και σε νεογνά ηλικίας 2 εβδομάδων. Τα λέιζερ αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις περιοχές ακόμα και γύρω από τα μάτια σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Με τις νέες τεχνικές των εξελιγμένων λέιζερ επιτυγχάνεται η επιλεκτική καταστροφή του στόχου μας, δηλαδή της δερματικής βλάβης που θέλουμε να αποκαταστήσουμε χωρίς να προκαλείται βλάβη στον παρακείμενο φυσιολογικό ιστό.

 • Αθηνα

  Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
  Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
  Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

  Τ: 210 72 42 600

 • Μαρουσι

  Λεωφ. Κηφισίας 71
  15 θέσεις parking

  Τ: 210 61 00 900

 • Ωραριο Λειτουργιας

  Δευτέρα - Παρασκευή 9πμ - 9μμ
  Σάββατο 10πμ - 3μμ.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ