ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ IQ-FUE

Η μεταμόσχευση μαλλιών IQ-FUE σας δίνει πίσω όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και όσα χάσατε μαζί τους, με πρώτη και σπουδαιότερη την αυτοπεποίθησή σας.

Έχει υπολογιστεί ότι 1 στους 2 άνδρες και 1 στις 4 γυναίκες παρουσιάζουν σημαντική αραίωση των μαλλιών τους μέχρι την ηλικία των 50 ετών. Τα μαλλιά αρχίζουν να πέφτουν εξαιτίας κληρονομικής προδιάθεσης (ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία), με αποτέλεσμα να εγκαθίσταται αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής. Πολύ συχνά, το φαινόμενο ξεκινάει στα τέλη της εφηβείας και εξελίσσεται πολύ γρήγορα, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την εύθραυστη αυτοπεποίθηση, αφού η απώλεια των μαλλιών έχει ισχυρό ψυχολογικό αντίκτυπο.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μοναδική ιατρική λύση για την επαναπύκνωση των μαλλιών στις περιοχές της αραίωσης. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη λήψη τριχοθυλακίων από την πίσω περιοχή της κεφαλής και την εμφύτευσή τους στις αραιωμένες περιοχές. Είναι η μοναδική θεραπεία που με την εξελιγμένη πλέον μέθοδο λήψης μεμονωμένων τριχοθυλακίων (FUE) μπορεί να προσφέρει μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια, χωρίς παρενέργειες.

Η υπεροχή της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης IQFUE

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology, εφαρμόζεται η πιο εξελιγμένη μέθοδος «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη IQFUE» που βασίζεται στην εξέταση της τριχοσκόπησης και εξασφαλίζει:

  • μέγιστη αξιοποίηση της δότριας περιοχής (περιοχή λήψης των τριχοθυλακίων),
  • βέλτιστη κάλυψη των αραιωμένων περιοχών,
  • άριστο σχεδιασμό της πρόσθιας γραμμής,
  • ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ποιότητας των grafts (μεταφερόμενα τριχοθυλάκια),
  • επανέκφυση όλων των grafts.

 

Τα στάδια της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης IQFUE

Η Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη IQ-FUE  βασίζεται σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία, ειδικά λογισμικά προγράμματα και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, που εξασφαλίζουν ύψιστη ποιότητα αποτελέσματος. Η διαδικασία έχει 5 στάδια:

1ο Στάδιο – Τριχοσκοπική Μελέτη

Η τριχοσκόπηση αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του τριχωτού της κεφαλής. Με μία υψηλής ανάλυσης  κάμερα και τη βοήθεια ενός ειδικού λογισμικού προγράμματος, εξετάζονται, καταγράφονται και αναλύονται όλες οι περιοχές του τριχωτού. Γίνεται εκτίμηση για την έκταση της δότριας περιοχής που μπορεί να αξιοποιηθεί, καθώς και για τις ανάγκες κάλυψης των αραιωμένων περιοχών.

2ο Στάδιο – Σχεδιασμός Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Βάσει της τριχοσκοπικής μελέτης και αφού έχει προσδιοριστεί ο αριθμός των διαθέσιμων προς μεταμόσχευση τριχοθυλακίων, σχεδιάζεται η κατανομή αυτών στις αραιωμένες περιοχές ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στη φάση αυτή, σχεδιάζεται και η πρόσθια γραμμή ώστε να δείχνει απολύτως φυσική σε σχέση με την ηλικία και την πρόοδο της τριχόπτωσης.

 3ο Στάδιο – Εκτέλεση Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης ξεκινάει με τη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, έχουν διάμετρο μικρότερη του ενός χιλιοστού (περίπου 0,6 χιλιοστό). Είναι τόσο όσο χρειάζεται προκειμένου να διαχωρίσουν τα τριχοθυλάκια από τον γύρω ιστό, χωρίς να τραυματίσουν τη δότρια περιοχή ή να διακινδυνεύουν την επιβίωση των ίδιων των τριχοθυλακίων. Η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων ενισχύεται επιπλέον με τη σύγχρονη μέθοδο PRP (Platelet Rich Plasma), καθώς τα grafts διατηρούνται μέσα σε διάλυμα εμπλουτισμένου πλάσματος μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους στις αραιωμένες περιοχές. Με τη μέθοδο αυτή, ενδυναμώνονται εν όψει της εμφύτευσης και επαναφύτρωσής τους. Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγωγή των τριχοθυλακίων, ακολουθεί η εμφύτευσή τους στις αραιωμένες περιοχές, πάντα στο σωστό βάθος και με τη σωστή γωνία και κατεύθυνση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει απολύτως φυσικό.

4ο Στάδιο: Συγκριτική Τριχοσκοπική Μελέτη

Αφού ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση μαλλιών, επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα η εξέταση της τριχοσκόπησης που δίνει τη δυνατότητα λεπτομερούς εξέτασης και ανίχνευσης των αλλαγών στις θεραπευμένες περιοχές με στατιστικές μετρήσεις και συγκριτικές εικόνες «πριν» και «μετά». Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επανακαταμέτρησης του αριθμού και της πυκνότητας των τριχών και των τριχοθυλακίων στις αραιωμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών εμφανίζεται ολοκληρωμένο μετά από 12 μήνες.


Συμπληρώστε το ατομικό ιατρικό ιστορικό μεταμόσχευσης μαλλιών
5ο Στάδιο: Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/eHair.Health

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ, υπάρχει ένα ακόμα καινοτόμο εργαλείο για την παρακολούθηση και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Το IQ/e-Hair.Health είναι ένα Ψηφιακό Βιβλιάριο (ηλεκτρονικός φάκελος), όπου καταχωρούνται τα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την υγεία του οργανισμού ώστε να παρακολουθούνται τα επίπεδα των παραγόντων εκείνων που επηρεάζουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Συστήνουμε το IQ/e-Hair.Health να ανανεώνεται τακτικά και προσφέρουμε χωρίς χρέωση ισόβια κάλυψη σε ό,τι αφορά τη χορήγηση της κατάλληλης αγωγής για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.

Γιατί να επιλέξετε τα Δερματολογικά Κέντρα IQ

  • Πολυετής εμπειρία: Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ, διαθέτουμε την πιο έμπειρη ομάδα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα. Έχουμε υψηλή εξειδίκευση και 20ετή πρωτοπορία και πείρα, μετρώντας συνολικά περισσότερες από 15.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Εφαρμόζουμε τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε σύγχρονα ιατρεία που στελεχώνονται με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και λειτουργούν με βάση διεθνή πρότυπα ποιότητας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε με τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και φροντίδα.
  • Εγγύηση: Σε κάθε Τριχοσκοπικά Ελεγχομένη IQ-FUE, προσφέρουμε εγγύηση για τον αριθμό των εκφυόμενων τριχοθυλακίων «Guarantee per follicle». Πριν αλλά και μετά από 12 μήνες από τη μεταμόσχευση μαλλιών, διενεργείται τριχοσκόπηση στη δότρια και τη δέκτρια περιοχή, κατά την οποία γίνεται καταμέτρηση των τριχοθυλακίων που μεταφέρθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας μικρής φυσικής απόκλισης της τάξης του 5%), πραγματοποιείται συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση.
  • Ιατρική παρακολούθηση εφ’ όρου ζωής: Με την εφαρμογή του Ψηφιακού Βιβλιαρίου IQ/e-Hair.Health, παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής χωρίς χρέωση.

 

Σχετικα με τον συντακτη:

Εξειδικευμένος στην Αγγλία (Οξφόρδη, Λονδίνο) και Βόρεια Αμερική ( Ν.Υόρκη, Σαν Ντιέγκο) στην LASER Δερματολογία και πρωτοπόρος στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα LASER Δερματολογίας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διευθυντής Επεμβατικής και LASER Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 18 χρόνια, από το 1996 έως το 2014. Συντάκτης πλήθους εργασιών και δημοσιεύσεων με προβολή σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε διεθνή ξενόγλωσσα βιβλία. Συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια καθώς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ομιλίες και διαλέξεις. Δέχεται κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του στην Βας. Σοφίας 49 – Αθήνα, και στην Λεωφ. Κηφισίας 71 – Μαρούσι.

IQ - Intensive Quality Dermatology ΑΘΗΝΑ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ευαγγελισμός"
Parking: Polis Park (Σταθμός Ριζάρη)

Τ: 210 72 42 600
    210 72 34 230

E: dr.tzermias@gmail.com

IQ - Intensive Quality Dermatology ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι
Δαχτυλίδι Αττικής Οδού
(Έξοδος 11 "Κηφισίας" - Προς Αθήνα)
15 θέσεις parking
Στάση Προαστιακού "Κηφισίας"

Τ: 210 61 00 900

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λειτουργούμε καθημερινά,
Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9πμ έως 9μμ
Σάββατο, ώρες 10πμ έως 3μμ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ