Ανανέωση Προσώπου την ώρα του διαλείμματος

Στα τριάντα σας, μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού.

Στα σαράντα σας, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανή καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή, αφήνοντας το δέρμα σας λιγότερο ροδαλό.

Μόλις φτάσετε στα πενήντα σας, μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα σας κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα υποκείμενα λιπώδη κύτταρα του προσώπου σας συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός σας αρχίζει να κρεμάει.

Οι σύντομες διαδικασίες ανανέωσης προσώπου «κατά την ώρα του διαλείμματος» σας επιτρέπουν να φαίνεστε νεότερη χωρίς να απαιτείται πλαστική χειρουργική

Υπάρχει πληθώρα μη χειρουργικών διαδικασιών αναζωογόνησης του προσώπου, οι οποίες πραγματοποιούνται από το δερματολόγο σας και μπορούν να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Οι διαδικασίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν, να βελτιώσουν ή να σβήσουν τα πιο πρώιμα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα. Συχνά αναφέρονται ως «διαδικασίες κατά την ώρα του διαλείμματος» επειδή χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν και δεν απαιτείται περίοδος αποκατάστασης.

Γιατί ονομάζονται διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου «κατά την ώρα του διαλείμματος»;

Ο λόγος που ονομάζονται διαδικασίες «κατά την ώρα του διαλείμματος» είναι ότι μπορείτε να βελτιώσετε διάφορα σημάδια γήρανσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το δέρμα σας θα έχει μια υγιή λάμψη, οι κηλίδες της ηλικίας θα γίνουν απαλότερες ή θα απαλειφθούν, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι γραμμές έκφρασης θα μαλακώσουν και μπορεί να βελτιωθεί η χαλάρωση του δέρματος. Οι ασθενείς λατρεύουν τις διαδικασίες αυτές επειδή βοηθούν στην επιβράδυνση της εμφάνισης της γήρανσης. Τώρα, είναι ευκολότερο από ποτέ να φαίνεστε τέλεια.

Οι θεραπευτικές σας επιλογές για ανανέωση προσώπου στην ώρα του διαλείμματος

Οι ενέσεις Bold-B-word® χαλαρώνουν τους μύες ώστε να μην συστέλλονται. Μετά τη θεραπεία, το υπερκείμενο δέρμα παραμένει λείο και χωρίς ρυτίδες, ενώ οι μύες του προσώπου που δεν έχουν θεραπευτεί συστέλλονται φυσιολογικά, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσική έκφραση του προσώπου.

Τα ελαφριά χημικά πίλινγκ μπορούν να βελτιώσουν την υφή και την εμφάνιση στο τραχύ δέρμα ή σε δέρμα με ρυτίδες ή στίγματα. Κάνουν ήπια απολέπιση, λειαίνουν και απαλύνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα αφαιρούν την εξωτερική κυτταρική στοιβάδα του δέρματος. Τα ελαφριά χημικά πίλινγκ ανανεώνουν την υφή του δέρματός σας και βελτιώνουν τη διαύγειά του. Είναι άψογα για τη βελτίωση της θαμπής, χωρίς ζωντάνια επιδερμίδας.

Η μικροδερμοαπόξεση κάνει το δέρμα σας να φαίνεται απαλότερο, πιο λείο και πιο φρέσκο. Μέσα σε μόνο είκοσι λεπτά, αυτή η ήπια τεχνική απόξεσης επιφέρει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τα μη-αφαιρετικά laser θεραπεύουν τις ρυτίδες διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα σας. Το νεοσχηματισμένο κολλαγόνο γεμίζει τη ρυτίδα από μέσα. Μερικοί ασθενείς βλέπουν βελτίωση μετά από μόνο μία θεραπεία. Σε αντίθεση με τα laser CO2 και ερβίου δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.

Η φωτοαναζωογόνηση έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης με ήπιο τρόπο. Η διαδικασία πραγματοποιείται με laser, τα οποία χρησιμοποιούν έντονο παλμικό φως για τη θεραπεία των κηλίδων ηλικίας, των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και των μελαγχρωματικών κηλίδων και τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Μετά από τη θεραπεία σας, η θεραπευμένη φλέβα ή βλάβη θα ξεθωριάσει σταδιακά και, σιγά σιγά θα εξαφανιστεί, αφήνοντας το δέρμα σας πιο λείο και απαλό.

Οι ενέσεις στις ρυτίδες με χρήση μαλακών υλικών πληρώσεως ιστού μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων του προσώπου. Επιπλέον, τα υλικά πληρώσεως χρησιμοποιούνται στα χείλη και μειώνουν την εμφάνιση των ουλών ακμής.

Πώς είναι η ανάρρωση μετά από τις διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος;

Αφού γίνει η θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου από το γιατρό, μπορεί να υπάρχει κάποια ερυθρότητα ή οίδημα στο σημείο της θεραπείας. Μπορείτε να το καλύψετε με προϊόντα μακιγιάζ και να συνεχίσετε κατευθείαν τις δραστηριότητές σας. Αυτό που αρέσει περισσότερο στους ασθενείς μας ως προς τις διαδικασίες αυτές είναι ότι δεν χρειάζεται να το ξέρει κανείς. Απλώς φαίνεστε καλύτερα!